Şimdi Ara

Bmw E39 mu Honda Civic mi? Lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 30-35 bin tl civarında bir araba almak isityorum. Alacağım arabanın çok az yakması gibi bir takıntım yok. Yani Lpg'de şehir dışı 12-14 litre yakıt tüketimi olsa benim için idealdir. Fakat arabanın görüntüsü ve konforu olsun istiyorum. Şuan için kafamda Bmw E39 veya 2007 Honda Civic var. Size iki ilan göstermek istiyorum sizce sorun çıkarmama ve sanayiye olabildiğince az gitme konusunda hangisi daha mantıklıdır. Benim istediğim araba E39 fakat hakkında çok kötü şeyler duyuyorum arıza çıkarma konusunda. Lütfen tecrübeli arkadaşlarım, abilerim tavsiyelerini aktarsınlar. Teşekkürler.

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=177526990#PhotoSwipe1409427793301

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=173137095&rnd=5751

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ever001 -- 30 Ağustos 2014; 23:06:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konfor ve civic çok zıt şeyler. E39un kapısını açsanız diğer hiç bir arabayı gözünüz görmez. Benim öyle oldu geçen

• Bu arada ilandaki bmw alınmaz hocam. Hem kilometresi yüksek hem de sahibi iyi kullanmışa benzemiyor. Böyle oynanmış araçlardan uzak durun derim.

• e39 kullanmadım ancak bmw 5 serisi kasalarında e60 öncesi hangi kasayı sorarsanız sorun çok masraf açacak cevabı alırsınız. bunun gibi açılan 10 lar ca konu da da bir kaç kişi alma yazar bir kaç kişi temizini bul al yazar. sonra da alacak kişi genelde vazgeçer.

bugün e30 soran birini bir link atmıştım e34 kasa ile ilgili techturkey 47 sayfa var hakkında. adam pes edip bırakmıştı arabayı. tabi sizin ki yeni kasa ayrıca daha az yıpramış olacaktır ama yine de fikir sahibi olursunuz bir bakın derim.

eğer amacınız sanayiye daha az gitmekse muhtemelen honda ile daha az gidersiniz.

eğer e39 forumu varsa yada bmw forumlarına en olmadı techturkey e bir sorun. ancak kasayı değil çünkü her yerde aynı cevapları alırsınız. oralarda ki insanların araba camiasında çevresi de geniştir. size direk satılık araba önersinler
  • Su zamanda 30-35 e alinacak civicden pek hayir beklememek gerek

• Yorumlarınız için teşekkürler. Tavsiye edebileceğiniz 30-35 bin tl arası başka bir marka model var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ever001 -- 31 Ağustos 2014; 0:37:20 >
  • temiz bi E39 bulursan niye alınmasın ..

civic yanından bile geçmezki keza temiz bi civic bulman lazım çoğu modlanmış hırpalanmış genelde..

E39 la ilgili yok sanayiye çok gidersin yok şöyle yok böyle o biraz şans birazda sana bağlı aracına ne kadar iyi bakarsan o da sana bakar...

eniştemde var 2003 model valla bakımdan bakıma gidiyor ne bi kronik sıkıntısı ne bişey hiç bişey yaşamadı çok memnun aracından ama hor kullanmaz bakımlarını aksatmaz iyi bakar yani aracına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvınus -- 31 Ağustos 2014; 1:58:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw mi vw passat mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bmw genel sayfamızı bi ziyaret edin sonra accorda bakarken bile e39 dersiniz bırak civici yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce 200.000 km bmw e39 için sorun yaratacak bir değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-s60-t5-250-bg-turbo-2003-model-sahibinden-177314174/detay/
    Şöyle bir şey önersek?

Araba çok güzel Volvo'ya diyecek bir şey yok ama 2500 motor 250 beygir çok yakmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ever001

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-s60-t5-250-bg-turbo-2003-model-sahibinden-177314174/detay/
    Şöyle bir şey önersek?

Araba çok güzel Volvo'ya diyecek bir şey yok ama 2500 motor 250 beygir çok yakmaz mı?

Yakıt önemli değil, şehir dışı 14 litre LPG sorun olmaz deyince önerdim.

• 2007 honda civic hızli koşmada sağ arka ayağı protezli, sol arka ayaği da felçli kamplumbağaysa, 2003 model e39 da genç bir çitadir. Yani kiyas kabul etmeyecek kadar AŞIRI DÜZEYDE kalite farkı vardir. Kiyas etmenin mümkünatı yok.

Ama e39un kilometeler yüksek, modeli eski, hor kullanilmis, masraf çıkarir falan filan derseniz onlar civile kiyaslayabilirim. Civik daha az masraf açar demedim, kıyaslanabilir dedim.

• quote:

quote:

quote:

Şöyle bir şey önersek?

2500 motor 250 beygir bir araç bana biraz fazla çünkü 22 yaşındayım gencim yani :) bunun dışında volvo s60 genç bir adama gidecek bir araba mı o da ayrı tartışılır. Daha çok yaşıma göre bir araç olsa iyi olur :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şöyle bir şey önersek?

2500 motor 250 beygir bir araç bana biraz fazla çünkü 22 yaşındayım gencim yani :) bunun dışında volvo s60 genç bir adama gidecek bir araba mı o da ayrı tartışılır. Daha çok yaşıma göre bir araç olsa iyi olur :)

s40 ya da s80 yanında çok daha genç işi bir araç.

• İyi bir Mondeo bulabilme ihtimaliniz yüksek o bütçeye.Civic yerine bence çok daha iyi bir tercih olur.
  • Kesinlikle ve kesinlikle E39 temiz bir E39 bulursanız kaçırmayın. Ve forumdaki BMW Genel konusuna uğrayın derim.
  • Yorumlarınız için teşekkürler

• mercedes w210 düşünür müsünüz?
  • Hatchback 1.8 i-vtec. 1.6 dan az yakar. Şaka gibi geliyor ama öyle. Forumlarda araştırabilir, bizzat test edebilirsiniz. Hem 140 beygir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.