Şimdi Ara

BMW e46 3.16 yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar abilerim kardeşlerim.
    Ehliyeti alalı 1 sene oldu.Artık bir araç alma zamanı geldi çattı. Bıktım rent a car'cılarda sürünmekten.
    İlk Honda 1.6 si bakıyordum 136 ps. Ama araç benimle aynı yaşta. Aracın yaşı yüzünden bu seçimimden vazgeçtim.
    Sonra Honda 1.6i es'lere yöneldim. Tamam güzel araçlar. 'Satıyorum' dediğinde satılabilecek bir araç. Performansı ve yakıtı iyi.
    En son ulan dedim olmuşken olur. Şimdi de BMW e46 3.16 Ci Makyajlı kasalara bakıyorum. Ama çok araştırdım. Araç hantal kalıyormuş. 1 buçuk tonluk bir araca 1.6 atmosferik motor yetersiz kalıyormuş. Bir tek bu yüzden cayabilirim kararımdan. Sonuçta BMW gibi bir araç bineceğiz. O kadar para vereceğiz. Ama yakıtı çok makul. Bu yüzden sıcak bakıyorum. LPG'de şehir içi 20-25 kuruş gibi makul bir değerde. Bazen düşünüyorum. Konfor var görünüş var ulan Şefik yarışlara mı katılacaksın diyorum. Bazende yanından bir şahin geçip gittinde g*t olmak var yani :) (vergide cabası)
    Bir tane buldum hem yaşadığım yere yakın bir yerde M paket Kırmızı 2005 model. 135.000'de 45 bin Lira diyor. Ama babam da o paraya C serisi güzel bir Mercedes alırız diyor.
    Sizce ne yapmalıyım? Bu paralara başka bir araç önerir misiniz?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Bir arkadaşa aldık 2003 modelini 45 bine.

Performansı kötü değil. Ama kalkışlar biraz ağır. Onun dışında performans olarak sıkıntı yok.

Bana kalırsa büyük sözü dinleyip babana uyacaksın. Mercedes alacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw e46 kullanıcısıyım soruların var ise cevaplarım , bu arada performansını şahin ile kıyaslama yapma lütfen şahin nerde Bmw e46 nerede?

Bu arada bulduğun aracın ilanı var ise link verebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 11 Ekim 2013; 16:45:42 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-5-i-bir-yerde-kacmaz-firsat-85745478/detay

Fiyat 5 aracın fiyatı. bmw'ye 45 bin diyor. aradım konuştum. yakıtı çok iyi. araç temiz. değişen parcaşı yok. boya sadece ön çamurluklarda varmış. 19 inç jant olduğu için. araç çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Bmw e46 kullanıcısıyım soruların var ise cevaplarım , bu arada performansını şahin ile kıyaslama yapma lütfen şahin nerde Bmw e46 nerede?

Bu arada bulduğun aracın ilanı var ise link verebilir misin?

Şahin tozunu yakalayamaz bunun.

İlk iki vitesi hantal diye iyice adını çıkardılar.

Konuyu açan arkadaşa demiyorum yanlış anlaşılmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpaRTaCuS_SeFiK

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-5-i-bir-yerde-kacmaz-firsat-85745478/detay

Fiyat 5 aracın fiyatı. bmw'ye 45 bin diyor. aradım konuştum. yakıtı çok iyi. araç temiz. değişen parcaşı yok. boya sadece ön çamurluklarda varmış. 19 inç jant olduğu için. araç çok hoşuma gitti.

Yuh.

1.6 motorlu arabaya 19 inç jant takan adamdan araba falan almam.

Yürüyen aksamı,motoru çok yorar 19 inç.

• endum126 kullanıcısına yanıt
    Hocam Mercedes iyi hoş güzel de , vergisi ağır. 2000 motor yakıt problemi var. yani arabayı almak sorun değil. ona yıllarca yakıt koyacaksın. ocağıma incir ağacı diker benim :). sonuçta 1000 lira aylıkla geçinen insanım :) ve ilk aracım olacağından hevesle altımdan eksik olmaz :) yakıt konusu önceliğim. (bu arada babam pek arabalardan anlamaz yakıtını falan söylesem vazgeçer yani :) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Accord 1.8 Yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bir de şu araç var. 45'e bırakır gibime geliyor. bir bakar mısınız?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-imola-kirmizi-138892872/detay
  • 316ci güzel tercih olur ama ahım şahım bi performans bekleme 0-100 11 sn en baba 10 snde görecek ki bakımları düzgün ve masraftan kaçılmazsa 10 sn zor değil.(330 ve 316 kullanmıs biri olarak söylüyorum)
  • quote:

Hocam Mercedes iyi hoş güzel de , vergisi ağır. 2000 motor yakıt problemi var. yani arabayı almak sorun değil. ona yıllarca yakıt koyacaksın. ocağıma incir ağacı diker benim :). sonuçta 1000 lira aylıkla geçinen insanım :) ve ilk aracım olacağından hevesle altımdan eksik olmaz :) yakıt konusu önceliğim. (bu arada babam pek arabalardan anlamaz yakıtını falan söylesem vazgeçer yani :) )

O zaman c180 ve lpg ile bineceksin.

Mercedes'in parçası bol ve ucuzdur. Bana görüntü olarak ağır gelir dersen Bmw al. Ama temizinı bul. BMW alacağım diye çakal arabası alırsan gencecik yaşta ocağın söner demedi deme.

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    öyle çok performans beklemiyorum zaten hocam. varıpta draglarda kullanmayacağım. ama bastın mı hakkını versin istiyorum :) 3.30 gibi kesinlikle olmaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Mercedes'in parçası bol ve ucuzdur. Bana görüntü olarak ağır gelir dersen Bmw al. Ama temizinı bul. BMW alacağım diye çakal arabası alırsan gencecik yaşta ocağın söner demedi deme.

Mercedes bana dediğin gibi ağır gelir. bmw'nin görünüşüne hastayım zaten. bide kırmızı coupe
    ikinci verdiğim linkteki araç 110 binde bir göz atar mısınız?

• quote:

öyle çok performans beklemiyorum zaten hocam. varıpta draglarda kullanmayacağım. ama bastın mı hakkını versin istiyorum :) 3.30 gibi kesinlikle olmaz zaten

yani sunu unutma ben 316 ile en fazla 215 yapabildim dahasıda yok.Sende zaten çok performans istemiyormussun sıkıntı olmaz ama aldıktan sonra en fazla 6 aya konu açarsın 320ci nasıldır yada 325ci genelde bmwye 316yla başlayanlarda görülen bir durum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

Mercedes bana dediğin gibi ağır gelir. bmw'nin görünüşüne hastayım zaten. bide kırmızı coupe
    ikinci verdiğim linkteki araç 110 binde bir göz atar mısınız?

Pis Be Me Ve ci seni gidi.

3.16'nın sadece kalkışı kötü. 220 yapıyor yoksa. Bence tam sana göre. Temizini bulursan kaçırma.

• babanı dinle bence. mercedese bir amg jant ile çok iyi bir sportif görünüş kazandırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

babanı dinle bence. mercedese bir amg jant ile çok iyi bir sportif görünüş kazandırabilirsiniz.

W202 alabilir bence. Arta kalan parayla da bol bol gezer hayatını yaşar. Hem de ilk arabam Mercedes'di der.

Şimdi genç olacaktım var ya.

• Genç iken alınıp binilesi bir arac ama ilanda ki arac hosum gitmedi benim altı cok sürter araç çok basık jant 19 inc çok yaktırir Bmw de temiz bulamazsan Mercedese yonelirsin yaşın gençmis mercedes biraz daha orta yaş için

• Arkadaşlar güzel ve yararlı bilgileriniz için hepinize teker teker teşekkür ederim. 3.16 Ci almaya karar verdim. bayramdan sonra nasipse :) bu arada iyi bayramlar :) iyi forumlar.
  • quote:

Arkadaşlar güzel ve yararlı bilgileriniz için hepinize teker teker teşekkür ederim. 3.16 Ci almaya karar verdim. bayramdan sonra nasipse :) bu arada iyi bayramlar :) iyi forumlar.

Bence sedan al.

Coupe'lere kıyasla daha düzgün kullanılmış oluyorlar.

• 1000 tl aylıkla gezindiğiniz fiyat aralığına bakın. Babanız nasıl desteklemiş sizi anlayamıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.