Şimdi Ara

BMW E46 3.20i LPG mi,3.20d mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba,2002-2004 bir araç bakıyorum.Otomatik şanzıman olmasını istiyorum,bildiğiniz kronik bir problem,şuna dikkat et diyebileceğiniz birşey,var mı? Dizelde çekincelerim motor sesi ve performans. LPG`lide alabilirim acaba hangisi daha mantıklı olur,daha yararıma olur ? Performansıda,yakıtıda önemsiyorum.Düşüncelerinizi,önerilerinizi bekliyorum,teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagatay41 -- 31 Mayıs 2012; 11:06:45 >

• 143 bg olan dizel motorlar sorunlu deniyor. Cok turbo arizasi veriyor dediler. Ben bir ara 2004 model 320d bakmıştım tavsiye etmemislerdi. 2005 sonrası yeni kasaya geçmeden once üretilmiş 163 bg olan motorlardan bulursanız ondan alın. Motor sesi kabine pek girmiyor. performans olarak oldukça tatmin edicidir bu motor.
    benzinli modelde herhangi bir sorun olduguna dair bilgi yok. (benim bildigim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 31 Mayıs 2012; 11:01:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanılmıyorsam 163 bg olanlar 40 bin liradan aşağı değil,40 bini geçmeyi düşünmüyorum,yinede bulabilirsem kaçırmamaya bakarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.