Şimdi Ara

bmw e60 520d

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum
    Arkadaslar 2008 520d aracımı yeni aldım fakat anlamakta zorlanıyorum....aravarac 100binde particer filtre ikazı verdi...Bazı arkadaslara danıstım ve yakıt katkısı bor kullanmamı söyle diler bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslardan yardımlarını rica ediyorum...
    Birde aracın yag degisimi ve filtre degisimini dısardan yaptırmak istiyorum filtreleri ben alsam tavsiye edermisiniz belli bi marka ve önerileriniz varsa bunu paylasırsanız memnun olurum...
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracınız hayırlı olsun, aracınıza herhangi bir katkı maddesi koymayın, bor power vs hepsi para tuzağından başka bir şey değil size her kim önermişse zerre arabadan anlamıyor.
    Genelde partikül filtre li araçlarda bu sorun çok ca kullanıcıların karşısına çıkıyor aracınızı 10-15 dk yüksek devirde kullanın eğer tamamen tıkalı değilse düzelecektir.
    Yağ ve filtre leri Bmw parçacılarından şase numaranız ile alabilirsiniz, Man marka filtre ler orjinal ürünlerdir, yağı da belirtilen viskozite değerlerine göre Castrol yada Mobil 1 alabilirsiniz.
  • Cok teşekkür ediyorum...Bilgileriniz icin ...
    Ayrıca 5w 30 yag secimim castrol magnetec dizel sizce idealmidir....Konuyla ilgili 103binde aracın dikkat etmem gergereken unsurları varmı ilk defa dizel arac kullanıyorum...
    Bilgileriniz icin cok tesekk ediyorum.

• mrtnil M kullanıcısına yanıt
    Yağı kesinlikle tam sentetik kullanın, magnetec kullanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtnil

Öncelikle herkeze yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum
    Arkadaslar 2008 520d aracımı yeni aldım fakat anlamakta zorlanıyorum....aravarac 100binde particer filtre ikazı verdi...Bazı arkadaslara danıstım ve yakıt katkısı bor kullanmamı söyle diler bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslardan yardımlarını rica ediyorum...
    Birde aracın yag degisimi ve filtre degisimini dısardan yaptırmak istiyorum filtreleri ben alsam tavsiye edermisiniz belli bi marka ve önerileriniz varsa bunu paylasırsanız memnun olurum...
    Teşekkürler

http://shop.wurth.com.tr/partikul-temizleyici-dizel-400ml

• Herkeze hayırlı günler dilegiyle...2009 bmw 520d 177bg ararac icin lastik tavsiye edebilirmisiniz bursada oturuyorum genellikle yagış olan bir il o yüzden hangi lastik gi secmeliyim hem yaz ve ıslak zeminde kullana bilecegim önerebileceginiz lastik var mı...Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtnil -- 8 Nisan 2015; 13:45:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    E90 320D ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.