|
Bildirim
|
Daha büyük yazamadın mı
|
"BUNUN TEK Bİ AÇIKLAMASI VAR BUKADAR İNSAN KAFADAN SAKAT OLAMAZ DEMEKKİ BİŞEYLER KEŞFEDİLMİŞ"
Bunu en son Çiftlikbank'ta söylemişlerdi, sonunu biliyoruz. |
ARAÇ HAKKINDA VERDİĞİM BİLGİLER KESİNLİKLE DOĞRUDUR
o kadar |
Yazıyı büyük-küçük harf kurallarına göre yazarsanız daha okunaklı olur. Bu şekilde okunmuyor.
|
Arabalarla fabrika verilerinin %20 üstünde yaktırark gezemeyen adam(trafik yoksa)arabayı ekonomik sürmeyi bilmiyordur. İstediği kadar 130 ortalama olsun aynı arabayı 130 ortalama hızda 7.5 8 litreyle gezdiririm. Bemde 3.16i var fabrika verilerini zorluyorum(trafiksiz şartlarda). Ekonomik kullanmak derken kaplumbağa gibi gitmekten bahsetmiyorum tabiki. Usulune uygun gaza nasıl basılır, nasıl frene basılır öğrenmek lazım.
|
Zaten internette şu kadar az yakıyorum şu kadar kuruş yakıyorum diyenlerin çoğu sallamasyon. O yorumlara bakıp aldanmayın.
Benim arabayı almadan önce yorumlara baktım 6.5 litre yakıyorum diye yorumlar vardı ortalama. Ben aldım denedim ortalama olarak yazın 7.5 kışın ise 8 den aşağı yakmıyor. Dizel araç. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 22 Kasım 2018; 17:59:0 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 22 Kasım 2018; 20:20:43 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|