Bildirim
BMW F30 ANLAYANLAR----
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bi-xenon farlar, ben aracı aldığımda sonradan takılamayacağını söylüyorlardı fakat "bmw f30" başlığında bazı arkadaşlar ileride takılabileceğini fakat 3500 euro ve yukarısı fiyatlarda olacağını söylüyorlardı. -
Sonra dan uğraşmayın,baştan yaptırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hımf hımf, fake... -
3.20d ile 3.16i arasında uçurum kadar performans farkı var. İlk önce hangi araç sizin için ona karar verip ek paketlerinide ona göre seçin. Siz en iyisi en yakın bir Bmw Borusan bayisine gidin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fabrıka cıkıslı yaptır ugrasma dısarıda.
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
3.20d ile 3.16i arasında uçurum kadar performans farkı var. İlk önce hangi araç sizin için ona karar verip ek paketlerinide ona göre seçin. Siz en iyisi en yakın bir Bmw Borusan bayisine gidin.
Uçurum yok rahat ol sen.
quote:
Orijinalden alıntı: the best or nothing
quote:
Uçurum yok rahat ol sen.
Rahatım zatende bu samimiyet nereden? İki araçıda tekrar kullan istersen öyle konuşalım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 18 Şubat 2013; 0:53:25 >
quote:
quote:
Uçurum yok rahat ol sen.
Bu iki arabadan birine daha önce bindiğine emin misin ? Bu ikisinin arasında Fark yok diyen vatandaşda ya 3.16 vardır kendini avutuyordur yada ikisininde içine bile oturmamıştır rastgele konuşuyordur.
quote:
Ben uçurum olduğunu düşünmüyorum F30 kasada iki aracı da test ettim. Sitesinde 9,5 saniye yazmasına rağmen araç 8,5 saniyede 100km hıza ulaşıyor hatta testi videosu da var. Aradaki 1 saniye fark için yıllık 1500 lira fazla mtv ve alırken ki 26bin liralık farkı vermek ne kadar mantıklı tartışılır. Tabiki üst hızlarda fark belirginleşiyor fakat ralli yapmadığımıza ve her araca bindiğimizde 200km+ hızlara çıkmadığımız için BENCE 316i yi ağzına kadar doldurmak daha mantıklı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Berk Erden
quote:
Ben uçurum olduğunu düşünmüyorum F30 kasada iki aracı da test ettim. Sitesinde 9,5 saniye yazmasına rağmen araç 8,5 saniyede 100km hıza ulaşıyor hatta testi videosu da var. Aradaki 1 saniye fark için yıllık 1500 lira fazla mtv ve alırken ki 26bin liralık farkı vermek ne kadar mantıklı tartışılır. Tabiki üst hızlarda fark belirginleşiyor fakat ralli yapmadığımıza ve her araca bindiğimizde 200km+ hızlara çıkmadığımız için BENCE 316i yi ağzına kadar doldurmak daha mantıklı.
3.20d'e göre 3.16i'nin ara hızlanmaları pek tatmin etmedi. 3.16i'nin torku 220 3.20d'in torku 380. Neredeyse katlaması. 120 km/h'dan sonraki gazlamalarda yavaş geldi 3.16i bana. Tork candır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
"Fark yok" yazdım mı? Tabiki var, "uçurum" yok sadece. Şahsi fikrim.
quote:
Orijinalden alıntı: Merter V.
hımf hımf, fake...
+1 -
quote:
Uçurum var fikride benim şahsi fikrim Kendi fikirlerini dile getirirken ukalaca rahat ol sen vs gibi tavırlar sergilemeki fikirlerin dikkate alınsın. Hayırlı geceler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 18 Şubat 2013; 1:11:34 >
quote:
quote:
Uçurum var fikride benim şahsi fikrim Kendi fikirlerini dile getirirken ukalaca rahat ol sen vs gibi tavırlar sergilemeki fikirlerin dikkate alınsın. Hayırlı geceler.
Emredersin şampiyon.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Berk Erden
quote:
Ben uçurum olduğunu düşünmüyorum F30 kasada iki aracı da test ettim. Sitesinde 9,5 saniye yazmasına rağmen araç 8,5 saniyede 100km hıza ulaşıyor hatta testi videosu da var. Aradaki 1 saniye fark için yıllık 1500 lira fazla mtv ve alırken ki 26bin liralık farkı vermek ne kadar mantıklı tartışılır. Tabiki üst hızlarda fark belirginleşiyor fakat ralli yapmadığımıza ve her araca bindiğimizde 200km+ hızlara çıkmadığımız için BENCE 316i yi ağzına kadar doldurmak daha mantıklı.
3.20d'e göre 3.16i'nin ara hızlanmaları pek tatmin etmedi. 3.16i'nin torku 220 3.20d'in torku 380. Neredeyse katlaması. 120 km/h'dan sonraki gazlamalarda yavaş geldi 3.16i bana. Tork candır
Tabi tork farkı yadsınamaz ama sürekli şehir içi trafiğinde dolaşan biri için yeterli bence 316i. Dediğim gibi aradaki fiyat ve mtv farkına değecek kadar fark yok
-
BMW alacak adam az cok anlar. Malesef banada fake geldi.
Arkadaşlar fake falan değilim, bu 3.16i bukadar söylenen kadar yavaşmı ya herkez dıyor kasa apır 10 sanıe 100 km falan nedir bu harbi çokmu yavaş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X