Şimdi Ara

BMW nin en az benzin yiyen modeli hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
29.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni model olması da önemli tabii. alacağım. önceki konumda yardım alamadım.

bmw olmazsa da daha yeni bir şey önerin lütfen. benzini az veya orta derecede gitmesi gerek

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW'nin En Az Benzin Tüketen Modeli Hangisi?

Yakıt verimliliği konusunda endişeliyseniz, BMW'nin en az benzin tüketen modelleriyle tanışmalısınız. Bu modeller, düşük yakıt tüketimi sağlarken aynı zamanda performanstan ödün vermez.

BMW'nin en az yakan modelleri arasında öne çıkanlar şunlardır:

• BMW i3: Tamamen elektrikli olan BMW i3, hiç benzin tüketmez. Şehir içi sürüşler için idealdir ve tek bir şarjla 260 km'ye kadar menzil sunar.
    • BMW 320d EfficientDynamics Edition: Bu dizel model, 100 km'de yalnızca 3,9 litre yakıt tüketir. 190 beygir güç ve 400 Nm tork üreterek etkileyici bir performans sunar.
    • BMW 520d EfficientDynamics Edition: BMW 520d, 100 km'de 4,1 litre yakıt tüketen bir başka dizel seçenektir. 190 beygir güç ve 400 Nm tork ile üstün bir sürüş deneyimi sağlar.
    • BMW X3 xDrive20d: Kompakt SUV kategorisinde öne çıkan BMW X3 xDrive20d, 100 km'de yalnızca 5,0 litre yakıt tüketir. 190 beygir güç ve 400 Nm tork ile hem verimli hem de güçlüdür.
    • BMW 740Le xDrive iPerformance: Hibrit bir model olan BMW 740Le xDrive iPerformance, 100 km'de 2,1 litre yakıt tüketir. 326 beygir güç ve 500 Nm tork üreterek hem lüks hem de verimli bir sürüş deneyimi sunar.

Bu modeller, BMW'nin az yakan seçenekleri arasından öne çıkar. Yakıt verimliliğinden ödün vermeden performans arayanlar için idealdirler.

BMW'nin en az yakan modeli, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olarak değişebilir. Yukarıda listelenen modellerden size en uygun olanı seçerek hem yakıt tasarrufu yapabilir hem de sürüş keyfini yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1.16 i

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.18 geliyor tahminimce o az yakacaktır(1.6 motor 316nın gelişmişi şuan 1 serisinde var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

3.18 geliyor tahminimce o az yakacaktır(1.6 motor 316nın gelişmişi şuan 1 serisinde var)

3 18i kesin geliyor mu??

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

3.18 geliyor tahminimce o az yakacaktır(1.6 motor 316nın gelişmişi şuan 1 serisinde var)

3 18i kesin geliyor mu??

kesinliği için borusana ve bmw almanyaya sormak lazım forumda sıkça konuşuluyor fakat doğruluğu kesin değil
  • quote:

quote:

quote:

3 18i kesin geliyor mu??

kesinliği için borusana ve bmw almanyaya sormak lazım forumda sıkça konuşuluyor fakat doğruluğu kesin değil

Ben sorduğumda böyle bir planlarının olmadığını söylediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

quote:

quote:

quote:

3 18i kesin geliyor mu??

Ben sorduğumda böyle bir planlarının olmadığını söylediler...

aslında bmw genel merkeze bir mail atmak lazım biraz uğraşıp(ingilizcem kısıtlı) iletişime atmayı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzinli olarak tam olarak bilemeyeceğim fakat kanımca şu turbolu 1600cc yeni motor en az yakan motorudur sanırım..

Benzinli dışında 184bg 2000cc dizel motor efsane.. Hem çok seri, hemde yakıtı kokluyor.. (Hacmine göre çok iyi, neredeyse 1.6D'ler kadar az yakıyor)
  • 116i'dir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mulsanne -- 2 Eylül 2012; 12:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Benzinli olarak tam olarak bilemeyeceğim fakat kanımca şu turbolu 1600cc yeni motor en az yakan motorudur sanırım..

Benzinli dışında 184bg 2000cc dizel motor efsane.. Hem çok seri, hemde yakıtı kokluyor.. (Hacmine göre çok iyi, neredeyse 1.6D'ler kadar az yakıyor)

320d sadece performansina gore az yakiyor yoksa 1.6d ler kadar yakmiyor 1.5 senedir kullaniyorum istanbul trafiginde 9lt alti hic yakmadi suan tam 9 da arac 20000 km oldu 0 almistim ayni anda astra 1.4t de var bende oda ayni trafikte 8.9 yakiyor yani hic az yakmiyor 320d sadece 184 hp lik araca gore az yakiyor 1.6 dizel gibi deyip yanlis yonlendirmeyelim en az yakan bmw suan 116d modelidir

• şu hayvanların olmadığı kesin
     BMW nin en az benzin yiyen modeli hangisi ?
  • quote:

quote:

3 18i kesin geliyor mu??

Hic sanmam oyle biseyi cunku 320d satisini bildigin bitirir 170lik motor borusan da az zekidir heralde be

• Bmw nin en ekonomik modelleri efficientdynamics olarak geçen modeller...
    Ayrıca hibrid olanlarda var ama ne yakar bilmem.
  • 318 kesinlikle gelmez yoksa 320i kimse almaz sadece 14 hp icin kimse gidip 2.0 vergisi verip birde daha fazla yakan araci almaz

• Aslan besleyen yemini...
  • Bmw 114i en az yakan modeli yakinda Tr ye gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

116d'dir heralde

1.16d benzin mi yiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

116d'dir heralde

1.16d benzin mi yiyor

İyi yakalamışsın düzeltiyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Benzinli olarak tam olarak bilemeyeceğim fakat kanımca şu turbolu 1600cc yeni motor en az yakan motorudur sanırım..

320d sadece performansina gore az yakiyor yoksa 1.6d ler kadar yakmiyor 1.5 senedir kullaniyorum istanbul trafiginde 9lt alti hic yakmadi suan tam 9 da arac 20000 km oldu 0 almistim ayni anda astra 1.4t de var bende oda ayni trafikte 8.9 yakiyor yani hic az yakmiyor 320d sadece 184 hp lik araca gore az yakiyor 1.6 dizel gibi deyip yanlis yonlendirmeyelim en az yakan bmw suan 116d modelidir

Dediğinizde haklısınız, öncelikle performansına ve hacmine göre az yaktığını vurgulamam gerekirdi..

Fakat düzgün kullanıldığı zaman 7-7.5lt/100km gibi değerler yakalanabiliyor, benim çok yakın bir arkadaşımda var, yakıt tüketimi kıskandırıyor açıkcası :)

Kendimdede 109bg focus motorlu Volvo S40 var.. Artık kasanın ağır olması mı, yoksa yüksek sayılabilecek km'si mi, tam olarak bir fikrim yok ama benim araçda şehir içi 6.5-7 litrenin altına düşmüyor..

Bu sebepden neredeyse 1.6D'ler kadar az yakıyor dedim.. Tabiki yeni nesil dizeller 5.5-6lt gibi rakamlarıda yakalayabiliyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Dediğinizde haklısınız, öncelikle performansına ve hacmine göre az yaktığını vurgulamam gerekirdi..

Fakat düzgün kullanıldığı zaman 7-7.5lt/100km gibi değerler yakalanabiliyor, benim çok yakın bir arkadaşımda var, yakıt tüketimi kıskandırıyor açıkcası :)

Kendimdede 109bg focus motorlu Volvo S40 var.. Artık kasanın ağır olması mı, yoksa yüksek sayılabilecek km'si mi, tam olarak bir fikrim yok ama benim araçda şehir içi 6.5-7 litrenin altına düşmüyor..

Bu sebepden neredeyse 1.6D'ler kadar az yakıyor dedim.. Tabiki yeni nesil dizeller 5.5-6lt gibi rakamlarıda yakalayabiliyor..

Bende oldukca duzgun kullaniyorum sikistirmadan ama hic 9 alti gormedim tabi guzergahla ilgili hergun kopru trafigine giriyorum ben

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.