Şimdi Ara

BMW X6 3.5 XDRIVE MI F10 5.20 D M SPORT MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araçları söyle açıklamak gerekirse 2012 Bmw 5.20 d F10 kasa M sport araç bakıyorum.Km 140-150 bin lerde fakat bakımları tam bir kaç araba buldum.

Akşam üstüde öyle gezinirken X6 lara bakmak istedim.Çok hoşuma gitti gerek kasası duruşu olarak.
    Bu araç 2008 model 3.5 xdrive modeli.Geneli 180-200-220 bin km arasında(bütçeme göre)acaba bu km de ne kadar masraf çıkarırlar iki araç içinde soruyorum

X6 sahibi arkadaşımız varmı?Bu konuda tecrübesi olan aman hocam şu kronik arızası var diyebileceğiniz bir parçası varsa yazarmısınız

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• X6 hayrani olarak soyluyorum 10 yasinda ve 200bin km de bi x6 almam ben. Surasi arizali burasi arizali diye birsey diyemem. Kullanmadim cevremde kullananda yok lakin 10 yasinda bir bmw urkutuyor beni.

• N47 bmw dizel motorunun kronik zincir problemi vardır. İyi araştırıp alınmalı. İşin ucu sandık motora çıkabilir

• Vay be

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

N47 bmw dizel motorunun kronik zincir problemi vardır. İyi araştırıp alınmalı. İşin ucu sandık motora çıkabilir
    Haklısın zaten aradığım zaman ilk olarak zincir seti değiştimi diye soruyorum 😄

• İki modeli yüzeysel söyleyince bile x6 tabi ama arabanın durumuna bağlı.

• 200 bin km ye gelmiş 3500 cc motor şanzıman beni korkuttu açıkçası.Araç birde X6 parçalarda pahalı o yüzden bu sevdadan vaz geçiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 4,20 D
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.