Arkadaşlar selamlar hayalim olan Z4 almak istiyorum. Sahibindende 2 tane istediğim 2. el var biri 4.5m diğer 4.7m 0 almak istersem de 5.7m + 1.5m %0 faiz yada 250bin takas destekli aracımı alabiliyorlar. İlk defa spor araba alacağım genelde SUV kullanıyordum, aracı kullanan binen ya da sıfır al şundan yada 2. el boşuna amortisman kaybetme çünkü şundan gibi önerisi olan var mı? Kendi aracımızı satıp üstüne para koyacağımdan açıkçası bilen birinin tavsiyesi iyi olur. ![]() |
BMW Z4 M30İ

-
-
-
Ben c43’u degerlendirirdim. Cigerden 400 hp guce sahip baska arac var mi ayni fiyatlara bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Z4 Hastalığımı bir kenara bırakırsam diğer seçeneklerim de bunlar.
-
-
Tasarıma bakmayın ! Sürüşe odaklanin ! Bu aracın sürüşü çok ama çok keyifli . BMW den falan alamazsınız bu hissi . Lütfen bir test sürüşü yapın hemen randevu alın . Aracı sürüş olarak da inceleyin . Önyargılarınızın hepsi gidecek .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CLA komple kasa değiştirecek . Cla dan uzak durun . Yeni kasası her yolda gördüğünüz de moraliniz bozulur.
teşekkürler ama benim için görüntü de önemli.
-
Bence iç mekan hissiyatı çok daha başka z4'ün CLA'ya kıyasla . Zaten cabrio-sedan farkı bambaşka . Alternatif olarak 4.30i xdrive msportlar geldi aklıma bu fiyatlarda cabrio olarak .
-
Baktığınız cla ve shooting brake alternatiflerinin z4le alakası yok,ikisi de sportif hale getirilmiş standart modeller
Çok güçlü ve performanslı olduklarına şüphe yok tabi
Z4 safkan spor araç,ona alternatif aranıyorsa boxster Carrera ,Audi TT gibi modeller bakılır ki, yeni araç almanız zor bu rakamlara.
Alternatif ne olur derseniz Mercedeste cle modelini araştırabilirsiniz.
4 kapı bakıyorsanız giulia düşünülebilir.
Alpine öneren arkadaş a serisinde 3 silindirli motor olduğunu iddia eden biri ciddiye almayınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Ocak 2025; 13:46:44 >
Oncelikle ilk defa arkadan itise gececekseniz g20 320i gibi 2.eli 2.5-2.75M olan araclarla baslamanizi oneririm. tecrube edinmis olursunuz bir sure. patlarsaniz en azindan deger kaybi az olur. zaten ondan cogu bmw mercedes aracin 2.eline bakildiginda onden hasari vardir. onden ceker arac kullanip arkadan itise gecince tecrube yetmiyor. Z4 tarzi 2 koltuklu roadsterlerde dingil mesafesi kisadir. bu da gazlarken arkasinin kontrol kaybinda kontrol edilebilir olmasini zorlastirir. M arac (m paket degil, m3, m4 gibi) olmadigi icin z4 acik difransiyel ustune 260bg, arkasini kontrolden cikarmak oldukca kolay olur, toplamak da bi o kadar zor. 320i - 420i gibi araclarin dingil mesafesi uzun oldugu icin daha stabildir.
Z4 size 2.elde deger kaybettirebilir, cunku OTV'si oldukca yuksek ve yaslandikca OTV deger kaybina sebep oluyor. o yuzden tutulan motor hacmi dusuk araclarin deger kaybi daha az olur. z4 cok nis bir araba. mercedes veya bmw nin normal modelleri gibi degerini belli seviyede korumaz.
CLA 45 guc anlaminda cidden keyif verir. TRde gazlayacak cok yer yok ama mercedesin 2lt 420bg motoru oldukca guzel. CLA'nin tek dezavantaji C segment olmasi sebebiyle konforunun o paraya gore yavan kalmasi olabilir. Ancak Mercedes araclarin TRde degerini daha iyi korudugunu goruyorum. dengi yasta c serisi ile 3 serisi arasinda bazen kayda deger fark oluyor.
Onemli olan burada ne yapmak istiyorsunuz? roadster deneyimi mi yoksa guc ile gazlamak mi?
CLA kullanmadim ama benzer guclerde aracim var, turbo aracla gazlamadikca keyif vermeyebilir. Surekli sikinca da yakiyor, ceza riski olusuyor
Mazda mx-5 sahibi idim, hala ozlerim, roadsterden ziyade surus keyfi olarak porsche alinmiyorsa bulunacak en iyi araba.
4.5-5M butce ile MX-5 + 320i/420i de yapilabilir.
-
Sürprize gerek yok;
Alacağınız araç bu.
Z4 benden yaşça küçük bir tanıdığımda var, 18-24 yaş aralığı milyar TL nakiti olanların dandik bir oyuncağı, caddeye inip kaldırıma çeker saçımı okşarım kızların hepsi bana bakar ama 3 tanesini oturtamam araca diyorsan doğru seçenek ama satarken çok uzun ve geç sürede, sancılı olarak zarar ettirerek satarsın.
4 serisi her türlü tercih edilir, 2 litre ve üzeri olmak şartıyla.
-
Kullandın mı dostum?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
Kullandın mı dostum?https://www.ciceksepeti.com/118-alpine-a110-s-2019-solido-diecast-metal-model-araba-kcm74445403
Niye rencide ediyorsun adamı kullanmış belki hacı
Siz burayı amerikan forumu zannettiniz herhalde. :) Milletin %90'ı egea, clio, polo gibi arabalara biniyor aşır pahalılıktan. Surada kaç kişi çıkacak da bu kalibre arabaları değerlendirmiş olup makul bir fikir verebilecek..
-
reno süren adamsın sürüş zevkinden ne anlarsın
-
Dalga geçiyorsun ama alpine markası renault'a ait
Kapak sesi buraya kadar geldi :D
Merak etme ben argede çalışıyorum herkes alpine firmasının sahibinin renault olduğunu biliyor benim derdim seninle herkese çok saçma öneriler yapıyorsun ve bu yıllardır ssürüyor tecrüben sıfır
-
Z4 ilk tercihim ama aracı kullanan ya da özelliklerini bilen 2. Elde satarken zorlanır mıyım bunları yaşamış olan var mı diye esasında sormak istedim. Ben çok araç alıp satan biri değilim. Araç kalkışındaki mide karıncalanması ve g kuvvetinin vücutta yaratmış olduğu hissi çok seviyorum ve bunu istediğim zaman yaşayabileceğim bir araç arıyorum o yüzden de z4 hem hayalim hem de buna yaklaşan bir araç için ilk hedefim fakat 0-100 5 saniye üstüne olması beygirin düşük olması kafamda soru işareti yaratıyor o yüzden alternatif olarak tork ve beygiri yüksek araçlara da bakıyorum.bu yüzden de cla amg vs. Paketler ilgimi çekiyor çünkü bu hissi 0-100 de verecek kapasitesi olan araçlar
Bilgilendirme için teşekkürler yaşım 40 gazlayacak abhk subuk hareketler yapacak yaşta ve tipte biri değilim benim aradığı. Pure g kuvvetinin oluşturduğu mide karıncalanması. Bu yüzden de suvdan 0-100’ü 5 sn altında olan bir araç bakıyorum. Z4 hem cabrio hem tork uyla buna yakın ve bu hissi veren bir araç ama daha önce ne bindim ne de sürdüm test aracı kosiflerde olmadığı için de test edemiyorum 0-100 hissiyatını. Alternatiflerim de hep 0-100 5 sn max klan araçlar sıfır araç takıntım yok temiz az km hasarsız bir araç da alabilirim ama tabii ki bu kadar para verip çirkin bir araba asla almayacağım. CLA amg paketlere bayıldım hem beygir hem tork hem 0-100 ü muhteşem ve z4ün çektiği ilgiyi de çekmeyeceği için ama yeni kasa bu sene geliyor olması kafamı çok karıştırdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- elektrikli araç alınır mı
- elektrikli turbo
- dacia dokker 1.6 eco-g yorumları
- toyota 1.8 hybrid
- krank kasnağı arıza belirtileri
- reev fancy
- byd menzil
- togg t10f
- opel corsa elektrikli fiyat
- ford focus fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X