Şimdi Ara

Body başlıyacam YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 15 body e başlamak istiyorum 3 ay yaza kadar yapacam belki yazın da devam ederim 3 aya ne kadar olacağıma bağlı.özellikle kanat kası için gidiyorum yani anlıyacağınız iyi bir vücut istiyorum. Yani sorum 3 aya ne kadar gelisirim ? Boy-167 Kilo-51 kilo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Brad Pitt'in fight clubda ki hali olursun

• 1 ayda rambo olursun
  • 3 ay fazla olur 1 hafta düzenli git kanatların gelişir.
  • Bodyde 3 ayda birşey yapamazsın. 3 ayda sadece yağlarını yakar, kolda falan 2-3 cm hacim kazanırsın. İkisini bir arada yapayım dersen hacim yarıya belki daha aza iner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Tyler

quote:

Orijinalden alıntı: SakızCı1903

Arkadaşlar yaşım 15 body e başlamak istiyorum 3 ay yaza kadar yapacam belki yazın da devam ederim 3 aya ne kadar olacağıma bağlı.özellikle kanat kası için gidiyorum yani anlıyacağınız iyi bir vücut istiyorum. Yani sorum 3 aya ne kadar gelisirim ? Boy-167 Kilo-51 kilo

Dostum yaşın daha küçük, body yerine spora gidersen mesela yüzme gibi basketbol gibi.İyi bir spor altyapın olur, esnek olursun tam bir sporcu gibi, sağlam yaparsan bu sporları iyi bir vücudun da olur İlerde 20 yaşından sonra falan Body'e başla bence, zaten boyun kısa bu boyla, bu yaşta body yapayım deme.

3 ayda pek bir sonuç alamazsın dostum, ayrıca herkesi kendinle bir tutma, çoğu kişinin iskeleti farklıdır.Dediğim gibi tavsiyelerimi dinle, yazık etme kendine

zaten ergenlik sonlarima geldim ailede hic uzun yok böyle kalmıyayım diyorum biraz vücut düzene girsin fazla yağ yok zaten vücutta

• Lütfen boşuna başlama, zaten 3 ay çalışamazsın, çalışsan bile 1 adım bile ilerleyemezsin. Bu spor yıllar alır, 3 ayda yapılabilecek bir şey olsaydı şuan Arnold'la kapışıyor olurdum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    php uzamanı yardım istiyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hacı ben de 15 yaşımda başladım devam ettim hala yapıyorum 19 yaşındayım ama bence ilerde pişmanlık hissedebilirsin o yüzden başlama. Gelişimini kötü yönde etkileyebilir boy olarak. Benim içimde bi his oluştu ulan başlamasa mıydım diye.
  • amacım abartı bir vücut yapmak değil zaten biraz forma girmek zaten yazında devam edecem.

• 3 ay git 3 yumurta ye. Fit bir vucudun olur. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 4 Mart 2013; 20:03:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.