Şimdi Ara

Boğaziçi bilgisayar netleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sene yüklesen bir bölüm olması ve sınav hakkındaki yorumlara bakılırsa kazanamayacağım gibi ama tüm sene planlarım hayallerim buna göre şekillenmişti. Sınavım da kötü geçmedi aslında
    Ayt:78.75
    Tyt:107.5 +3-3 olabilir
    obp 97
    lütfen gerçekçi olarak yorum yapar mısınız bazıları ilk 2k bile olmaz diyor o kadar mı kolaydı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvmrx -- 1 Temmuz 2020; 16:46:30 >

• Ucundan kaçırırsın hocam muhtemelen. Ben çok heves etme derim. Bilkent itü odtü dene bence
  • geçen sene 107.5 tyt 78.75 ayt 96.42 obp yle 388.oldum hocam,ucundan kaçırma ihtimaliniz yüksek. bilkent gelir ama büyük ihtimalle
  • ilk 2k kim olmaz dediyse sallamış. ben 105+ 76+ ilk 2k olacağını düşünüyorum. tabi obp 96+
  • Boğaziçi yazın ama oldukça minik bir ihtimal olarak görün derim ben de.
  • itü hayırlı olsun
  • Gelmez hocam,benim de sizden 1 soru eksiğim var aytde,80/80 yapsaydım ben de ümitlenecektim ama bu şartlarda imkansıza yakın.Muhtemelen ilk 1000 olur ama ilk 400 hiç sanmıyorum.
  • Teşekkürler cevaplarınız için. Tytde sonradan değiştirdiğim 2-3 soru yüzünden boğaziçini kaçıracağım hiç aklıma gelmezdi.
  • 2k bile olmaz diyenlere bakma muhtemelen 500-600 olur en kötü şartlarda bile. Çok büyük ihtimalle ucundan kaçar. Bilkent, Sabancı, ODTÜ 3'lüsünü düşünebilirsin.
  • xvmrx kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.
    2k gelmez diyenler aşırı abartmış. Ben de ilk 100 ilk 50 belki de ilk 30 diye düşünüyorum ama bana 200 bile gelmez diyenler oldu. Fazla takmayın.
    Size 500 civarı gelir diye tahmin ediyorum. Pc Müh. bölümlerinin sıralamaları her yıl azalıyor bu yüzden biraz düşük ama siz şansınızı deneyin. Okul 1.liği gibi durumlarınız var mı?
  • +3 senaryosunda gelir de öteki türlü ucundan kaçar bence her sene bölümün biraz da yükseldiğini düşünürsek. bu sene 380-400 arasından kapatıcak bence.
  • Güzel kardeşim sakın bilgisayardan vazgeçme yaz sırasıyla koç boğaziçi bilkent odtü hepsi çok iyi bölümleri,tıp yazma yaz diyen adam çok olcak ,herşey gönlünce olsun
  • touen T kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Geçen sene de tıp tutuyor neden mezuna kalıyorsun, riske atıyorsun gibi şeylerle çok karşılaşmıştım. İçimde gram sağlık tıp alanında bir şeyler yapmak yok. Dediğiniz gibi sırasıyla yazacağım hepsini
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    emin olmadığım 3 soruyu yanlış kabul ettim. Her türlü ucundan kaçacak gibi ama sağlık olsun
  • Maalesef yok. Umarım sizin de beklediğinizden çok daha iyi gelir ve istediğiniz yere gidersiniz. Evet sıralamalar her yıl azalıyor bu yüzden çok da ümitli değilim zaten
  • Gravitist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için umarım dediğiniz gibi olur. Dediğiniz gibi hepsi çok başarılı okullar. Umarım birine gidebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvmrx

Teşekkürler cevabınız için umarım dediğiniz gibi olur. Dediğiniz gibi hepsi çok başarılı okullar. Umarım birine gidebilirim
    Hocam sıralama gelince daha net olur ama diğer 3'üne kesinlikle gidebileceğini düşünüyorum ben. Ben de Sabancı'da okuyorum sonuçlar netleşince aklından geçerse konuşuruz bu okullar hakkında da PM atarsın. Başarılar.
  • Gravitist kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için. Sabancı da gitmek istediğim okullardan bir tanesi. Bugün konuştuğum eski rehberlik hocalarımdan biri bana 3k bile zor öğrencilerimiz hepsi çok yüksek yapmış dedi. Umarım dediğiniz gibi üçünden birine gidebilirim ya
  • tam da dediğiniz gibi boğaziçi olmuyor ama gerisi bilkent-sabancı-odtü üçlüsü tutuyor gibi tahminler için teşekkür ederim tekrardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.