2 yıldır aklımda boğaziçi endüstri vardı fakat şimdi yukardaki bölümler de tutuyor aklımda soru işaretleri var. Siz olsanız hangisini seçerdiniz nedeniyle söyler misiniz?
boun endüstri tabiki. Ankaradaysan bilkent endüstri de olur bence. Ben de mezuna kaldım seneye bilkent endüstri istiyorum iyi yer bence ikisi de
Bilkent EE markadır okulun en çok bütçe ayrılan en fazla prestije sahip bölümüdür ben olsam onu seçerdim
Bedava yurt + 800-900 Tl bunlarla da harika olurdu
Hocam şüphesiz hepsi kaliteli bölümler ama tavsiyem önce bölümünü seçmen. Endüstri ile elektrik elektronik arasında dağlar kadar fark var her anlamda. Hele bir de bi ceng gördüm orada ki o başka bir derya zaten.
Bunların arasında en marka olan bilkent ee dir okulun en yüksek yatırımları en muhteşem binaları buna yapılır, en geniş yurtdışı imkanları buna sağlanır, ondan sonra boğaziçi ceng boğaziçi endüstri vs...
Değerli yorumlarınız için teşekkürler
Up
BOĞAZİÇİ KESİNLİKLE GECEN SENE DÜNYANIN İYİ ÜNİVERSİTESİLERİ AÇIKLANDI BOĞAZİÇİ 170.OLDU BİLKENT İLK 500 DE BİLE DEĞİLDİ BEN BİLKENT KÖTÜ DEMİYORUM BAK GAYET KALİTELİ AMA BOĞAZİÇİ DAHA İYİ
Görüşlerini bekliyorum
Up
Bilgisayar Mühendisliği için Boğaziçi ama endüstri net Bilkent keşke benim de tutsa endüstri istiyorsan net Bilkent yaz
2 yıldır aklında endüstri varsa boğaziçi endüstri seç pişman olmazsın. sıralamaya göre tercih yapma, boun endüstri mezunlarının çalıştığı yerlere bakarsan anlarsın zaten ne demek istediğimi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme