Şimdi Ara

Boğaziçi Felsefe hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezunları ne yapar,bölüm zor mudur?Bölüm hakkında bilgisi olan,bölümde okuyan veya bölümden mezun olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %90 okuduğun işi yapmazsın. Mezunları zira hep öyle. Benim üniversitede türk dili edebiyatı hocam boun felsefe mezunuydu. Kadın yükseği edebiyattan yapmış. Daha bunun gibi onlarca örnek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lys2016tm -- 26 Temmuz 2016; 7:52:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lys2016tm L kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba bölümde diğer alanlara yönelmek zor mu?

• Sen gibi yığınla adam var girerim de işletmeye geçerim diyen. Mümkün ama çok ümitli olmamak lazım. He olmazsa merkeziyle başka okula geçerim dersen olabilir. Ama bunun için de boğaziçi hazırlığını vermiş olman gerekiyor. O da yorucu, geçemesem de ben felsefede devam edebilirim gözüyle bakıyorsan yap derim onu.

• Yerinde olsam marmara iö hukuk yazarım. Zor bölüm ama garanti meslek. Hani bölüm konusunda kesin karar vermemişsen

• lys2016tm L kullanıcısına yanıt
    Bölümler arası geçişten ziyade çift anadalı kast etmiştim

• Up

• Yardım

• Amacın gerçekten Felsefe okumaksa GSÜ tavsiye ederim sebebi ise yakın çağımizda ki felsefecilerin çoğu Alman ve Fransız disiplinleri üzerine kurulmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.Chopin -- 26 Temmuz 2016; 15:29:41 >
  • Yukarı

• arkadaşımın akrabası burdan mezun. bi holdingte insan kaynakları müdürü. okuması çok zor dedi, genelde çalıştığın alanla okuduğunun bi alakası olmuyomuş.
  • zgrfan Z kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba bu bölüm mezunları hem okul imkanları sayesinde hem de yabancı dilleri sayesinde özel sektörde iyi yerlere gelebiliyor

• omzkont O kullanıcısına yanıt
    aynen hem dil hem de okul etiketiyle yürüyolar. özel sektör sever boğaziçi mezununu.
  • zgrfan Z kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam insanı zaten o cezbediyor ama okuduğun bölüm felsefe olunca insan bir tereddütte kalıyor.Şahsen kararsızım

• omzkont O kullanıcısına yanıt
    ben okumasının çok zor olduğunu duydum, sevmiyorsanız 4 sene çekilecek bölüm değil bana kalırsa hem de başka dilde öğrenmek çok daha zor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 21:27:43 >
  • Cevaplar için teşekkürler.Tekrardan up

• büyük ihtimal akademisyen olursun
  • up

• Yukari

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.