Şimdi Ara

Bogazici vs ODTU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardimci olursaniz sevinicem. Tesekkurler.

http://strawpoll.me/4878555

• jehro J kullanıcısına yanıt
    uppp
    Bogazici felseyi secenler neden sectiginizi de aciklar misiniz lutfen.
    uppppp
    Arkadaslar yardim lutfennn sadece iki tik.
  • Sehirdisi sorun olmayacaksa odtu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bölüm degil üni seciyon. Boğaz kenarı daha iyi, ferah. ankara tutucu. Bunu dusun bize sorma kendine sor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SteveMcManaman kullanıcısına yanıt
    En cok okumak istedigim hem bogazici hem felsefe bogazicinden baska yerde de okumak istemem tabi ki ama is imkanlari konusunda cok endiseliyim. Bir de odtu ankara da acaba cok dezavantaji olur mu diye dusunuyorum is, staj imkanlari ve sosyal etkinlkler acisindan.
  • guncel
  • up
  • Boğaziçi vs. ???
    Boğaziçi'nin yanına herhangi bir üniversite yazmak bile gereksiz. Ben ODTÜ'yü tanırım, severim; ancak Boğaziçi düşük kontenjanları, olağanüstü imkanları, sağlam yurtdışı bağlantıları, mükemmel hocaları, seçilmiş öğrencileri ile Galatasaray ile birlikte Türkiye'nin en iyi 2 üniversitesinden birisi. ODTÜ de tabiki çok güzel bir kampüse, gene seçilmiş öğrencilere, Türkiye şartlarına göre az sayıda kontenjana, kaliteli akademik kadroya, itibara sahip ama Boğaziçi iyilerin de iyisi.

ODTÜ İktisat benim de tercih listemde yer alan bir bölüm. Ancak "felsefe" gözünüzü korkutmasın, Boğaziçi'nden işsiz çıkmaz. Ayrıca hatırlatayım, ODTÜ İktisat Türkiye'nin en zor iktisatlarından birisidir. Hem İngilizce, hem de ODTÜ mühendisleri ile aynı matematik dersini alır.

• Boun felsefeye hangi sıralamayla talipsin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.