Şimdi Ara

Boğaziçi'yi nasıl bilirsiniz ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boğaziçi üniversitesi Yönetim bilişim sistemleri ve uluslararası ticaret bölümlerini nasıl bilirsiniz ?? Yorumlarınız gerçekten önemli !!!

video :http://vimeo.com/27906016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemaltun -- 25 Temmuz 2012; 0:41:01 >

• Yorumlarınızı bekliyorum
  • DH'de şu 2 bölüm için yorum alamadım
    Hiç bu bölümde okuyan,mezun veya arkadaşı olan yok mu ???

• eğer boğaziçi itü odtü gibi iyi üniversitelerde makina bilgisayar elektronik vs mühendislikleri oluyorsa burayı yazman saçma. olmuyorsa yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: spilzman

eğer boğaziçi itü odtü gibi iyi üniversitelerde makina bilgisayar elektronik vs mühendislikleri oluyorsa burayı yazman saçma. olmuyorsa yazabilirsin

iyi de bu bölümlerin mühendislikle alakası yok ki
  • yönetim blişim sistemleri ealar ıcın bence en ıyı bölüm harıka bı bölüm ya şirket başına geçiyorsun yada cio oluyorsun %99 u mıcrosoft google nvdia siemens cocacola gıbı fırmaların yöneticileri

ekleme yapayım ygs ıle gırebılıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 24 Temmuz 2012; 21:39:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemaltun

quote:

eğer boğaziçi itü odtü gibi iyi üniversitelerde makina bilgisayar elektronik vs mühendislikleri oluyorsa burayı yazman saçma. olmuyorsa yazabilirsin

var demedim mf4'ten adamakıllı bir mühendislik kazanma imkanı olanın buraları yazması gereksizdir dedim. bunuda bu bölümü genelde sayısallar tercih ettiği için söylüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gizemaltun

quote:

var demedim mf4'ten adamakıllı bir mühendislik kazanma imkanı olanın buraları yazması gereksizdir dedim. bunuda bu bölümü genelde sayısallar tercih ettiği için söylüyorum

iyi de bence çoğu mühendisliği 2 ye katlayacak bölümler
    Piyasa artık gerçekten mühendisliğe doymuş durumda

• o zaman ülke olarak mühendis yetiştirmeyi bırakalım piyasa doyduysa.

ben zaten genel olarak mühendisliklerle kıyaslamadım. örneğin odtüde itüde bilgisayar mühendisliği okuma imkanı olan birinin burayı tercih etmesi saçma dedim. yoksa kocaeli vs de mühendislik okunacağına tabiki bounde ybs okunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spilzman -- 24 Temmuz 2012; 21:49:07 >
  • şu dediğiniz bölümlerin Türkiyede pek etkili olacağını sanmıyorum,deli gibi ingilizcesi olan kuzenim bir şirkettin yurt dışı ticaret işlerini yürütüyor kendisi uludağ işletme mezunu 3 bin lira maaşı var,sırf boğaziçi adına bakarak tercih yapmayın derim özellikle de piyasası olmayan bölümler için.Yarın bir gün işe hayatına atılınca gel sen boğaziçi mezunusun seni yönetici yapalım demiyorlar,yukarıda biri demiş şirketin başına geçiyorsun diye kimin şirketi bu nereden duydun bunu microsoft,google falan fazla uçuk olmamış mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 24 Temmuz 2012; 21:52:40 >
  • Boğaziçi zaten piyasada yükselmeyi başarabilene bolümüne gore ceo,cfo,cto,cio olma imkanı sunar, en alakasız bolümde bile işletme dersleri var gordüğüm kadarıyla. Orada burada geçen yüzyılın bilgisayar müfredatıyla okuyacağına burada okursun misler gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

şu dediğiniz bölümlerin Türkiyede pek etkili olacağını sanmıyorum,deli gibi ingilizcesi olan kuzenim bir şirkettin yurt dışı ticaret işlerini yürütüyor kendisi uludağ işletme mezunu 3 bin lira maaşı var,sırf boğaziçi adına bakarak tercih yapmayın derim özellikle de piyasası olmayan bölümler için.Yarın bir gün işe hayatına atılınca gel sen boğaziçi mezunusun seni yönetici yapalım demiyorlar,yukarıda biri demiş şirketin başına geçiyorsun diye kimin şirketi bu nereden duydun bunu microsoft,google falan fazla uçuk olmamış mı ?

şu anda bu meslekte olanların çalıştığı firmalara bakarsan durum hiç de dediğin gibi değil
    http://www.mis.boun.edu.tr/misweb2/index.asp?l=icerik/mezun/sektorstat.asp
    aksine mühendisliklere 10 basar.

• _conscript_ abinize sorun onun notları yüksek ben sürünüyorum yaz okulunda. PM atın o cevaplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John -- 25 Temmuz 2012; 15:08:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John

_constript_ abinize sorun onun notları yüksek ben sürünüyorum yaz okulunda. PM atın o cevaplar.

Boğaziçi ybs de misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

quote:

_constript_ abinize sorun onun notları yüksek ben sürünüyorum yaz okulunda. PM atın o cevaplar.

Boğaziçi ybs de misiniz

Evet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeBroglie

quote:

Boğaziçi ybs de misiniz

Evet.

Pm attım

• quote:

_conscript_ abinize sorun onun notları yüksek ben sürünüyorum yaz okulunda. PM atın o cevaplar.
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeBroglie -- 24 Temmuz 2012; 22:47:58 >
  • bölümler çok iyi olsa ygsden almazdı, ya da gercekten bogazici sırası olurdu (ilk 2bin filan, gerci ygsde ilk 2bin adam burayı tercih etmiyor ama neyse)

şahsi kanaatim burayı tercih etmek biraz kumar oynamak olacaktır. Sırf bogazici diye yazmayın, arastırın. Bolumden birine sorun, ki bu konuda var.

Mezun kısmını okumadım ancak mezunlara takılmayın cok. Ceoluga hic takılmayın. Ona bakarsak cogu sirketin ceosu üniversite mezunu bile degil. Her bolumden mezun olan iyi bir is yapacak diye bir sey yok, eminim bu bolumden mezun issiz cok adam da vardır. Her bolum boyle. Kumar derken bunu kastediyorum. Is biraz da size kalıyor.

Bildiğim avantajları ise bogazici olması, yuksekokul olmasına ragmen lisansla eş diploma filan verilmesi (yanlış bilmiyorsam). Ancak muadileri lys ile alıyorken bogazici neden bu bolum icin ygs puan türünü kullanıyor anlamak mumkun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtlar kiz erkek karisikmis dogru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.