Şimdi Ara

BÖLGESEL FİTNESS YAPMASAM OLURMU??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM BİR SIKINTIM VAR,SORUNUM ZAMANIM KISITLI HERGÜN FITNESSA GİDEMIYORUM BU YÜZDEN BÖLGESEL ANTREMAN YERİNE HERYERİ ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM SAKINCALARI VARMI 4 5 AY GİTTİM BAYA GELİŞMEM VAR ORADAKİ HOCA BÖLGESELE GEÇ DEDİ KARARSIZIM

• Arkadasim zamanin neye izin veriyorsa onu yapicaksin illahaki kas gruplarini ayirmana gerek yok. Haftada hangi gunler /kac kere spora gidebiliyosun ve amacin nedir ? Buyumek, Kilo Kaybi, Guc vs. ?
  • HEDEFİM HERKÜL GİBİ OLMAK DEĞİL ZATEN BAYA DEĞİŞİKLİK VAR GÜÇLENMEK VE ŞEKİLLENSİN İSTİYORUM EGER HER YERİ ÇALISTIRIRSAM VERİMSİZ OLUR KASLAR ERİR DİYOLAR KAFAM KARIŞTI:) HAFTADA 3 GİDİYORUM
  • bekopocho kullanıcısına yanıt
    squad barbel row barfiks deadlift bench press hareketleri her yeri çalıştırır.zamanınız yoksa bunları yapın.yeter
  • HER YERDEN KASTIM BİR GÜNDE OMUZ GÖĞÜS KOL VE SIRTTAN BAHSEDİYORUM HER BÖLÜMÜN HAREKETİNİ YAPSAM OLURMU:)
  • Kardesim kas erir diye birsey yalan sacma sapan biseydir. Haftada uc kez gidiyorsan bence su yazicagim programi bir dene :

Pazertesi: 5x5 Squat ( Squat Rack yoksa Zercher Squat ), 5x5 Duz Bench Press, 5x5 Bent Over Row.
    Carsamba: 3x5 Squat, 5x5 Deadlift, 5x5 Bent Over Row
    Cuma : Pazertesiyle ayni

5x5 derken 5 set 5 tekrar oluyor ve girebildigin maximum agirligi girmen lazim yani 6. tekrar cikmamali. Setler arasi max 3 dk dinlenebilrsin. Gunluk kalori ihtiyacini bul ve ondan 500 fazla ye.
    Eger bunlari yaparsan her hafta guc artisini ve kaslanmayi gorursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekopocho

ARKADAŞLAR BENİM BİR SIKINTIM VAR,SORUNUM ZAMANIM KISITLI HERGÜN FITNESSA GİDEMIYORUM BU YÜZDEN BÖLGESEL ANTREMAN YERİNE HERYERİ ÇALIŞTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM SAKINCALARI VARMI 4 5 AY GİTTİM BAYA GELİŞMEM VAR ORADAKİ HOCA BÖLGESELE GEÇ DEDİ KARARSIZIM

Bölgesele geç bencede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TAMAMDIR SAGOLASIN:) DENEYIM BİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.