Şimdi Ara

Bolkes Döner 70gr+içecek 9 TL, 140gr+içecek 15TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda yaygınlaşan ucuza et döner işletmelerinden bir diğeri. İstanbul da 4 şubesi ve Ankara da 3 şubesi var ve Türkiye genelinde giderek yaygınlaşıyorlar. Fiyatlar Ekrem Coşkun seviyesinde ama başlıktaki menüler daha uygun 140gr +şişe içecek15 TL . Ekrem Coşkun’a göre artıları ; yağsız döner, yaprak dönere daha yakın, dürüm ve pide arası seçenekleri olması, salatalık, turşu, domates olması👍
    Bolkes Döner 70gr+içecek 9 TL, 140gr+içecek 15TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakırköy İstanbul Caddesi üzerinde de var. Kesinlikle tavsiye ederim. Dün bir sandviç döner 140 gr döner ve kolaya 15 tl verdim. Ama hayatımda bu kadar bol döner hiç yememiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcan -- 29 Kasım 2019; 11:26:55 >
  • bahariye'deki şubesine açıldığı günden beri gittik, gayet de lezzetli; bu yüzden buraya da konu açmadım bilerek ve isteyerek ancak geçen hafta gittiğimizde çok kötüydü daha da gitmeyi düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

bahariye'deki şubesine açıldığı günden beri gittik, gayet de lezzetli; bu yüzden buraya da konu açmadım bilerek ve isteyerek ancak geçen hafta gittiğimizde çok kötüydü daha da gitmeyi düşünmüyorum.
    şubeye göre standart değişebiliyor hocam. şişli şubesinden memnunum ben, lezzetli ve yağa boğmuyorlar eti.
  • adamların merkezi ataşehir, ama ataşehirde şubeleri yok.

dalga mı geçiyorsunuz?
  • Ya bu tavuk dönerciler kâr marjını çok koyuyor yada diğer et dönerciler kâr oranını daha yüksek tutuyorlar. Anlam veremiyorum birilerin artık el atması lazım bunlara.
  • Bolkes istanbula ilk geldiğinden beri yiyorum,ekrem coşkun gibi kavurmadan bozma değil bildiğiniz yaprak döner koyuyorlar.(Ekrem coşkun çok sevip yiyordum taki son yediğimden kolum kadar sinir gelip sakız gibi uzayana kadar)

Bu ucuz et dönercilerin bir de tavuk versiyonunu çıkarsalar çok güzel olur.

Yıllardır 50 80 gram dönere 15 20 tl veriyorduk dışarıda,140 gram hiç yememiştim cidden ete doyduk güzel oldu.Umarım bu rekabet devam eder rekabet her zaman halka yarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ekrem öyle bende son yediğimden o kadar memnun kalmadım ama piyasaya göre iyi tabiki
  • ekremin döner tadı bozuldu. torkunun döneri fena değil. bunu denemedim görsem alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarMorqhulish

Ya bu tavuk dönerciler kâr marjını çok koyuyor yada diğer et dönerciler kâr oranını daha yüksek tutuyorlar. Anlam veremiyorum birilerin artık el atması lazım bunlara.
    ben tavuk döneri evde kendim yapıyorum. çok daha lezzetli oluyor. tarifinide youtube da refikadan aldım.15dk da hazırlanıyor 1 gecede dolapda donuyor bitti.
  • İlk defa bugün yedim. 140 gr artı içecek 15 lira. Yağsızdı ve buna rağmen lezzetliydi. Yağdan rahatsız olmam fazla abartılmadı sürece. Ortamda iyiydi. 2-3 çeşit turşu vardı masalarda. Fiyatlarıda iyi. Öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-530502C9F

Bolkes istanbula ilk geldiğinden beri yiyorum,ekrem coşkun gibi kavurmadan bozma değil bildiğiniz yaprak döner koyuyorlar.(Ekrem coşkun çok sevip yiyordum taki son yediğimden kolum kadar sinir gelip sakız gibi uzayana kadar)

Bu ucuz et dönercilerin bir de tavuk versiyonunu çıkarsalar çok güzel olur.

Yıllardır 50 80 gram dönere 15 20 tl veriyorduk dışarıda,140 gram hiç yememiştim cidden ete doyduk güzel oldu.Umarım bu rekabet devam eder rekabet her zaman halka yarıyor.
    Tavuk döner işi çok iyi olur aslında. Kg 40-50 tl civarına satsa bile et dönerden kârlı olur.
    Hatta ekrem coşkun "EC tavuk" adında da açabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı modelin tavuk versiyonunu bekliyorum. Cünkü gerçekte tavuk döner böyle birşeydi, sonra karanlık tarafa saptılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.