Şimdi Ara

bonus genç kart oyun harcamaları kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar, sanırım konuyu yanlış yere açıyorum. nereye açmam gerektiğini bulamadım, uygun yere taşınırsa sevinirim.

bildiğiniz gibi bonus genç kart sahipleri bonus flaş üzerinden her ay tekrarlanan "bonus genç'le oyun harcamalarına 15tl bonus" kampanyasına katılabiliyor. steam, itunes ve aralgame.com'da toplamda 30tl ve üzeri harcamalara 15tl bonus kampanyası.

daha önce hiç sorun yaşamadan steam cüzdanıma 30 lira (20+10 ya da 10+10+10 olarak) yüklüyordum ve 15tl bonus kazanıyordum. ama bu ay, steam harcamaları kredi kartının provizyonunda iki farklı şekilde gözüküyor ve sadece birisi kampanyada harcama yapılmış olarak gözüküyor bu yüzden bonus kazanamıyorum. mesela 10 lira tutarında steam cüzdanına 2 defa para yüklemesi yaptığımda harcamalardan bir tanesi "steam purchase" olarak gözüküyor ve bu harcama kampanya ilerlemesinde gözükmüyor, diğer harcama "steamgames.com" olarak gözüküyor ve kampanya ilermesine ekleniyor. bir kaç defa denedim ve bu durum tamamen rastgele gerçekleşiyor, yani farklı bir seçim, yükleme metodu falan olmadan. harcama yaparken bonus kullanmıyorum ve kampanya detaylarında 2 harcamanın birisi sayılır gibi bir madde de eklenmemiş, aynı maddeler geçerli.

yani kısacası, steam üzerinden 20 lira harcamış olmama rağmen bonus flaş kampanlarında 10 lira harcamış olarak gözüküyorum.

başka bir bonus genç kart ile denediğimizde onda da aynı durum oldu. steam purchase olarak provizyona düştüğünde kampanyada bir ilerme olmuyor ve bonus kazandırmıyor.

bu durumu garanti müşteri hizmetlerine yazdım ve cevap bekliyorum. belki aynı problemi yaşayanlar vardır ya da harcama yapmasına rağmen bonus kazanamadığının farkına varmayanlar vardır diye haber vermek isterim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.