Şimdi Ara

Boşanmış kadınlar Türkiye'de neden uçuk hareket ediyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesleğim gereği yıllardır birçok ülke gezdim, zilyon tane insan tanıdım.

Şöyle bi fark gördüm:

Batılı kadınlar evliyken uçuk kaçık fikirler üretip marjinal davranıyor, ama boşandıklarında dinginleniyorlar.

Bizim Türkiye'deki kadınlar ise tam tersi.

Evlendiklerinde hanım hanımcık moddalar,

boşandıklarında ise garip garip hareketler, saçma sapan instagram pozları, yazıları vs..

Bu neden böyle anlamadım.

Bakın 1-2 gözlem değil bu, en az 10 yılda yaptığım onlarcasını yakından tanıdığım boşanmış kadınları göz önüne alarak söylüyorum bunları.

Hayır yani öyle görücü usulü ile evlenen kişiler de değildi hiçbiri.

Hepsi anlaşarak, severek vs. evlendi..

Evet Freud'luğunu görelim, yapıştırın analizleri..

NOT: Kendi analizimi yazayım: Türkiye'de boşanmanın çok olumsuz bir durum olarak karşılandığı, boşanan kadının mutsuz ve depresyonda olduğu önyargısı hakim ve yurdum kadını da numaradan ''hayır aslında hiçbir sorun yok, çok mutluyum, bakın paso geziyorum tozuyorum, istediğimi giyiyorum ve içiyorum, kimse bana karışmıyor'' moduna giriyor.. Yani bilinçli yapılan bir şey kanımca. Doğal değil.

• Eski eşinden ömür boyu ek gelir elde ediyor. Eski eşi zam alırsa Nafaka artırma davası açıyor vergisi de yok miss gibi haksız kazanç.

• Kendi gözlemimi anlatayım.Bizim kadınlarda evlendikten sonra kocama namuslu olma modu oluyor,çoğu evli adam o yüzden arayışta oluyor çünkü bizim kadınlardaki temel amaç evleneyim çocuk doğurayım burda önemli olan adam değil evlenme bi iş akdi gibi bişey.

Ama boşandıktan sonra içindeki baskıyı kaldırıyor geziyor tozuyot herseyi yapıyor çünkü bi sözleşmenin içinde olmadığı için daha esnek davranıyor,hatta numaradan evlenip ayrılan kadınlarda var boşanınca daha rahatlar her konuda.

Kendi gözlemimi söylüyeyim evli erkekler mutsus çünkü onlar hep elin oğlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkekler olarak boşanmadan bile saçma sapan, uçuk ve aptalca hareket ediyoruz.

Bırak da kadınlar boşanmışken istedikleri gibi hareket etsinler.

• Türkiye'de insanlar kendini topluma kanıtlama çabası içerisine giriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.