Şimdi Ara

Boşta 70 Derece !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir Sistem Toplamıştım , nedense şimdi sistemim boştayken işlemci 70 derece
    diğer parçalar o kadar olmasada 40 60 arasındalar
    az önce boşta 82 dereceye çıktı işlemci , yardımcı olur musunuz
    kendi fanını kullanıyorum işlemcinin , kasaya extra egzoz fanı var.(yani önde ve arkada)
    tozlu da değil
    Bilmeden OC yapmış olabilir miyim ? nasıl anlarım , hız 3.4 ama 3.8 gözüküyor yazılımda , nasıl kapatırım oc ise.
    sistemim:

8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    INTEL Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    MSI Z87-G43 Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    ASUS GTX780 OC EDİTİON
    EVEREST 707BR CAVALIER MidT ATX SİYAH KAS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByZuras -- 17 Haziran 2014; 17:34:37 >

• macunu sanırım yenilemişsindir, fan tam oturuyormu dikkat et. Bios pili var kasa içinde saat piline benzer onu sök tak O.C yapılmışsa bios kendine gelir sanırım.
  • Hava sirkülasyonu kötü olan bir kasa kullanıyor olabilirsin.
  • Bios pilini söküp taktım , oc değilmiş.Yeni topladım zaten macun kendisinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByZuras -- 17 Haziran 2014; 17:59:28 >
  • Çözldü , dgen.exe diye bir virüs var onu temizliyorum şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByZuras

Çözldü , dgen.exe diye bir virüs var onu temizliyorum şu anda.

değerler normala döndümü biraz açıklayın aynı sorunu olan kişiler faydalansın
  • şuan sıcaklık 40 derece normale döndü svchost ve dgen.exe virüsü varmış tarattım bilgisayarı , sıkıntı kalmadı.
    Ama yine de ne olur olmaz fan alacağım 2 adet yan fan + işlemci fanı + termal macun alacağım ki 40 tan biraz daha düşsün.
    işlemci kullanımı %1 iken sıcaklık ortalaması 40 derece.Görev yöneticisinden cpu nun ne kadar kullanıldığına ve neyin kullandığına baktım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci boşta 52-55 derece
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.