Bildirim
Boun siyaset
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Puanlar aynı inşallah gelir :) işin ilginci bu seneye mi özgü çok siyaset isteyen var bu sene dhden. Kontenjan tamamen bu siteden neredeyse dolacak. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar benim ygs4 4k. İ faydasi olurmu tm3e sos 35 yaptiydim ygs5 14k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş tm1 501 diyosun ekonomi şansı nedir ne demek girdin zaten sen ekonomiye işletmeyi sorman gerekir. 500 üstü puan yapıp 2500. falan olacağını mı düşünüyorsun gerçekten?
Siyaset çok muhtemel. Tm1 benim de 501, çok sınırda kalıyor gibi tutabilir de tutmayabilir de
ne garip bi yildayiz puanlarimizi tahmini hesapliyoruz ama 500 kusur puanlara sahibiz ne gelecegink bilmiyoruz
Aynen öyle. Heveslenirim sonra sınırdan kaçar diye bölüm araşırması bile yapamıyorum şu anda çok kötü bi durum. Bi haftaya sıkışçak o araştırmalar
quote:
Orijinalden alıntı: hewhomakesabeastofhimself
Aynen öyle. Heveslenirim sonra sınırdan kaçar diye bölüm araşırması bile yapamıyorum şu anda çok kötü bi durum. Bi haftaya sıkışçak o araştırmalar
Valla ayni durumdayim hocam. Hicbir sey yapasim da yok
Boş boş beklicez hocam yapçak bi şey yok gerçekten. Sonuçlar iyi gelsin bari de bunca eziyete değsin
quote:
Orijinalden alıntı: hewhomakesabeastofhimself
Boş boş beklicez hocam yapçak bi şey yok gerçekten. Sonuçlar iyi gelsin bari de bunca eziyete değsin
Aynen oyle valla hocam yapilacak bir se6 yok. Tutturdular ayin 18i diye.
Up
Up
Benden de up. Bir hafta kaldı sıkacaz dişimizi azıcık daha. Bu foruma bakılırsa rahat 7-8 kişi buradan gidecek bölüme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benim puan 490 larda bu kadar isteyen varsa benim ihtimal düşüo gibiquote:
Orijinalden alıntı: politikadam
Benden de up. Bir hafta kaldı sıkacaz dişimizi azıcık daha. Bu foruma bakılırsa rahat 7-8 kişi buradan gidecek bölüme. -
pardon iki kere basmışımquote:
Orijinalden alıntı: politikadam
Benden de up. Bir hafta kaldı sıkacaz dişimizi azıcık daha. Bu foruma bakılırsa rahat 7-8 kişi buradan gidecek bölüme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucansu -- 11 Temmuz 2016; 11:21:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: teressss
Arkadaslar pbg tm3 puanim 506 puanza 507 boun siyaset gelirmi siralamam 400 civari geliyo pbg de birde tm 1 501 boun ekonomi sansi nedir?
Gayet iyi geliyor siralaman. Ben ygsden kaybediyorum bounu
quote:
Orijinalden alıntı: teressss
Arkadaslar pbg tm3 puanim 506 puanza 507 boun siyaset gelirmi siralamam 400 civari geliyo pbg de birde tm 1 501 boun ekonomi sansi nedir?
http://boun.91yazilim.com.tr/site/media/files/2_LYSPuanlari_2014-2015.pdf
Sıralamaların yükseleceği kesine yakın gibi...
Puan olarak bilemem ama 200 kişi atabilir bölümler... -
Up
Updullah. Yazabilirim
Ciddi ciddi herkes burayı yazacak bu forumdan :D arkadaşlar kontenjan 90 kişi buradan yarısı çıkacak herhalde
Unutmadan up :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kimyasal özelliklerin aynı olması için
- kyk nevresim değiştirme
- yds ne işe yarar
- izmir"de ders çalışılabilecek kütüphaneler
- sin sonsuz nedir
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X