Şimdi Ara

Boun Ut vs Özyeğin İşletme vs Gsü İşletme vs Bilkent Uluslararası İlişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Boun UT ya da Bilkent Uluslararası ilişkiler hocam ilgi alanına göre değişir.
  • Boun uluslarası ticaret okurken de ybs çap tadından yenmez hocam :)
  • şu gsü den gıcık kaptığım kadar hiçbir üniversiteden kapmıyorum onu seçme ne seçersen seç hocam
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Olaya biraz da pragmatist bakmak istiyorum aslında.Bu 4 okuldan da mezun olunca 3 aşağı 5 yukarı(belki bilkent ui için diplomatlık extrası olabilir) aynı işleri yapacağım.Bilkent 1200,özyeğin 1125 lira burs veriyor
  • Kleopatra312 K kullanıcısına yanıt
    Çok elit bir yer gibi oradan mezun olup dış mihrak veya faiz lobisi olamaz mıyım?
  • gsüyü kötü bir üniversite olduğu için eledim,bounun de hem bölümü hem de devlet üniversitesi olması açısından yaşayacağı olumsuzlukları göz önüne alırsak sil gitsin,kalıyor geriye özü ve bilkent

hangisine ilgi alanı daha yakınsa o seçilmeli tabi ama iş imkanları da önemseniyorsa özü işletme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ykssonuncusu Y kullanıcısına yanıt
    UT'ye baya yakınım ama ybs çapıyla uğraşmam gibi.oluyorsa işletme veye econla çap-yandal denerim
  • Beausejour B kullanıcısına yanıt
    Hocam iibf'de çok fark eder mi iş imkanı? Bence bilkent daha iyi özü'den ama ankara dezavantajı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

UT'ye baya yakınım ama ybs çapıyla uğraşmam gibi.oluyorsa işletme veye econla çap-yandal denerim
    canın sonradan yanmasın, ut ile sadece ybs ve turizm çap/yandalına izin veriliyor haberin ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestofmath -- 29 Haziran 2020; 19:52:47 >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Maybe
  • fransızcayı öğrenip yanına c1-c2 ingilizce koyarım diyecek cesarete sahipsen gsü işletme her türlü.

yok dersen boğaziçi ut veya özyeğin işletme arasında tercih yap. okulun ismine mi yoksa bölüme mi önem vereceksin orası sana kalmış. iki okulun da tercih günlerine gitmen faydalı olur.
  • bestofmath kullanıcısına yanıt
    çap gibi amacım yok zaten hocam.o kadar çalışkan değilim
    ne kadar fark eder bilemiyorum ama gözlemlerrime göre iş imkanları konusunda şu algoritmayı hep aklında tut

iktisat,işletme>uluslararası ilişkiler,siyaset bilimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beausejour -- 29 Haziran 2020; 20:57:12 >
    daha iyi okul ui yerine daha kötü okul işletme mi seçmeliyim sizce?
  • Bilkent bence. Gs da dersler iibf de bos geciyor diyorlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam gsü ya da boun seçerdim bu iyi devlet okullarının sağlam bir mezun geçmişi ve ismi var ve bu devirde bunlar önemli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hocam öncelikle özyeğin kötü bi üniversite değil kesinlikle,şehrin dışında kampüsü olması seni yanıltmasın şehrin içinde yer yok,haliyle apartman ünisi de kurmak istememişler ve öğrenciyi önemseyip güzel bi kampüs ayarlamışlar,eğitimi konusunda da hazırlıkta baya iyi özyeğin,sonuçta vakıf üniversitesi imkanları devlete göre daha bol,öbür yandan bilkent için de aynı şeyler geçerli hatta bilkentin hazırlığı türkiyenin en iyisi veya en zoru olabilir ve bilkent ui sana mezun olduğunda çok çok iyi bi ingilizce verebilir,ayrıca ui okursan ikinci bi dilde de iyi seviye gerekecek ama işletmede ne kadar şart bilmiyorum

iibfde bölüm farkı etmemesi kısmen doğru hocam ama sizin gayretlerinize bağlı bi durum,örnek vermek gerekirse odtü işletmede çalışan bi hocamız bilkent ui mezunu

ben ne seçerim desem bilkent ui seçerim kesinlikle,ama bu ui sevdiğimden dolayı,ayrıca işletmenin dersleri çok yapay geliyor bana

hocam şehre uzaklık önemli değil zaten şehre uzak oluyor genelde iyi üniler ama kampüsten pek çıkmana gerek olmuyor.Tek çekincem özyeğinin ortamı.Her bölüme 2-3 burslu alıyorlar
    hocam sen bildiğin yoldan devam et, iibfde önemli olan üniversite senin de dediğin gibi. bölüm mölüm çap yandal vs farketmez sektörde. network ve kişisel gelişim önemli olan.

gsü'den boğaziçine geçen bir kız vardı, gsüyü ağır eleştiriyordu, orayı boşver, butik bir uni ve fransizca is dunyasinda pek aktif bir dil degil, hukukta oldugu kadar.

bilkent kalitelidir ama iibfde burslu yarı burslu makası açık biraz, muhendsiliklerine gore. onun disinda ogrencisini destekleyen, tutan bir unidir. ortami boğaziçi kadar olmaz, zaten ankara ne kadar olabilir ki?

benim onerim boğaziçine gitmen , siralamama göre ben de turizme onun cekme ihtimaline karsi da odtu siyasal yazacagim arkasina. okul sec hocam, bak kampüse oraya buraya hosuna gidene git.

uluslararası ticaret hakkında konusacak olursak, puanının 3 yildir her unide yukari cektigini biliyoruz. zorunlu ikinci dil gibi uygulamalar da boğaziçinde var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.