Şimdi Ara

boy-kilo-kas hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar siteye yeni üye oldum öncelikle herkese saygılar.
    lise 2 de yaklaşık 130 kg idim lise 3 geçecegim yazda aklım basıma geldi ve 115 e kadar düştüm 2.5 ayda sonra lise 3 ortasında 121 i gördüm sonra lise 3 sonunda tekrar 116 oldum bu yaz sonunda tekrar girdim ve şuan lise 4 de 109 um merak ettiğim kendi çabam ile yaptım bol su içen biriydim zaten şimdi saygıdeğer abilerim ablalarım 3 sorum var
    1- kastan kaybetmiş olabilirmiyim ?
    2-kastan kaybetmişsem bu kas oranını geri spor ve protein destekle geri kazanabilirmiyim şuan günde 2 yumurta ve 5-6 su bardağı süt içmekteyim.
    3- boyum 180.5-181 arası 6 ekimde 17 ye girdim daha nekadar uzayabilirim yani kilom boyumun uzamasını engellermi potansiyelimi düşürürmü ?
    Annem:172
    Babam:177 şimdiden cevap veren herkese teşekür ederim.

• sen onu bunu bırak daha en az 30 kilo vermen lazım
  • dionysos_07 kullanıcısına yanıt
    biliyorum farkındayım artık hem estetik hem sağlık açısından fit olmak gerekli boyumda uzarsa daha iyi olacak gelecekteki planlarım yorum için teşekür ederim.
  • Lise 1’de 58 kiloydum, göbekli falan 1.53 bir şeydim. Lise 2’ye geçtiğim yaz biraz toparlandım. 57-58 kilo civarıydım yine. Boyum 1.58 civarı bir şeydi. Lise 3’e geçtiğim yaz hala aynıydım. Lise 3’ün sömestrında diş teli taktırdım. 1 hafta doğru düzgün yemek yiyemedim 53 kiloya kadar düştüm. Çok net hatırlıyorum lise 1’de 97cm olan belim 86 falan olmuştu boyum da 1.65 civarıydı 3’teyken. Sonra baya zayıfladım madem o kadar zayıfladım bari kiloyu koruyayım diye çok abartılı yemek yemedim. Kickboks yapıyordum devam ettim skinny fat (Göğüs, omuz, kol normal seviyede fakat hafif göbekli.) bir vücudum oldu. Lise 4’te de öyle devam ettim sonra tekrar 58 kilo oldum boyum da 1.67 mi 68 mi neydi. Çok boş konuşmuşum özür diliyorum😁 sonuç olarak zayıfladıkça boy uzar. Ve kardeşim en az 1.90 olacaksın ideal kilona gelince merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zengin Değil Varlıklı kullanıcısına yanıt
    valla süper kardeşim sporla ugrasmak keske daha önce kafama vursalardı zayıfla diye ama bizim genetik hep iri ya babam annem dayılarım 175 üstü 180 arası hem kilolular hem boyle anneme sordum ilk 15 gün zayıftın dedi bana o kadar yani ama bende haraketsizdim abur cuburda yiyordum lise 2 de iştahım birden artmaya başladı o sene 20 kg olmuştum :( işte o yaz aklım basıma geldi babam şeker hastasıydı doktor kilo vermessen babamda 120 ydi insülün felan diyince onun gazıyla bende basladım simdi evde kum torbası var hani amatör şekilde böyle dsiplinli çalışamasamda en azından çıkıp vuruyorum terliyorum sabah 2 yumurta süt aksam yatmadan önce süt bol su ne bilim satalık dambıl var 2kg kendı çapımda haraketler yapıyorum 1 dolu 1 boş şekilde inşAllah bi hedefim 95-90 iki basamaklı görmek boyumuda inşAllah hani 1.90 olmasa bile 184-185 görmek istiyorum öyle hayal ediyorum gelecekte kemik yaşıma bakmaya korkuyorum açıkcası bide hani ne bilim tuhaf geliyor bunun için gitmek hep böyle sınıfta en uzun değilde böyle 4. 5. uzun oluyordum inşAllah boyumda dediğim gibi bulur be kardeşim sağolasın değerli yorumun için.

• Manofsteal kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)) Sıkmayın hocam canınızı. Olursunuz. Aynı şekilde devam edin ama antrenmanı artırın biraz. İyice terledikten sonra 5 dakika devam ediyorsanız 10 dakika devam edin. Daha çok faydasını görürsünüz 😊

• Zengin Değil Varlıklı kullanıcısına yanıt
    inşAllah teşekür ederim tekrardan gelişme olursa yazacağım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim sana önerim ip atla ip atlamak acayip efor sarfettiriyor ve kilo vermene yardımcı olur ayriyetten süt içmeyi azalt 5 bardak süt nedir sen sütün zararlarını biliyormusun? Market sütleri boy falan uzatmaz sen ip atla diyetini yap genetiğinde varsa boyunda uzar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyHappy -- 9 Kasım 2018; 2:35:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MyHappy M kullanıcısına yanıt
    EyvAllah kardeşimde protein açısındanda içmek gerekiyor her gün et yiyemem ya süt en azından bulunuyor içilebiliyor o yüzden :) ip atlamaya zıplamaya çalışıyorum ama teşekür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manofsteal

EyvAllah kardeşimde protein açısındanda içmek gerekiyor her gün et yiyemem ya süt en azından bulunuyor içilebiliyor o yüzden :) ip atlamaya zıplamaya çalışıyorum ama teşekür ederim.
    o kiloyla sakın ip atlama dizindeki kıkırdağı mahvedersin, senin için en ideal spor tempolu yürüyüş
    Öyle diyorsunda 1 bardak sütle alabileceğin proteini alırsın 5 bardak süt sadece zarar verir sana ayriyetten kilonu yeni farkettim ip atlamak zararlı olabilir tempolu yürüyüş ve ekmeği kesmen senin için daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyHappy -- 11 Kasım 2018; 2:23:42 >
    Rica ederim. Bekliyorum :)

• dionysos_07 kullanıcısına yanıt
    Aynen valla dürüst olmak gerekirse 1 2 gün yaptım bıraktım yürüyüşe devam ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyHappy

Öyle diyorsunda 1 bardak sütle alabileceğin proteini alırsın 5 bardak süt sadece zarar verir sana ayriyetten kilonu yeni farkettim ip atlamak zararlı olabilir tempolu yürüyüş ve ekmeği kesmen senin için daha iyi olur
    Tamamdır ip yok 1-2 gün yapmıştım zaten sonra bırakmıştım dürüst olayım :) ayrıca 2 bardak süt ve 2 haslanmıs yumurta tüketince 48 gram protein oluyor benım almam gereken 90 mecvur içmem lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Değil Varlıklı

Rica ederim. Bekliyorum :)
    inşAllah hocam gelişme olursa kesinlikle gelip yazacağım kilolu arkadaşlarıma boy takıntısı olan arkadaşlarıma yardım edeceğim inşAllah :)
    Birtek süttemi protein var biraz araştırama yap proteini yüksek besinleri güzel bir liste yaparak tüket

• quote:

Orijinalden alıntı: Manofsteal

Tamamdır ip yok 1-2 gün yapmıştım zaten sonra bırakmıştım dürüst olayım :) ayrıca 2 bardak süt ve 2 haslanmıs yumurta tüketince 48 gram protein oluyor benım almam gereken 90 mecvur içmem lazım ?

Alıntıları Göster
    2 bardak süt 2 yumurta 48 yapmaz dostum 100 ml sütte 3 grama yakın protein var 1 yumurta da 7-8 gr arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 16 Kasım 2018; 20:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyHappy

Birtek süttemi protein var biraz araştırama yap proteini yüksek besinleri güzel bir liste yaparak tüket
    hayır ama hayvansal ürünlerde daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riven Mı

2 bardak süt 2 yumurta 48 yapmaz dostum 100 ml sütte 3 grama yakın protein var 1 yumurta da 7-8 gr arası

Alıntıları Göster
    48 değilmiş pardon yanlış yazmışım
    Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/ljgb9o
    burda gösterdiğine göre 24

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.