Şimdi Ara

BOYA HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sorum olsa müsadenizle;

zaten boyalı olan bir yüzey nasıl boyanır?

Şöyleki; Aracımın tamponu bir hasar aldığı ve boyaya ihtiyacı olduğu için değil ama çift renk olması için bir bölümünü boyamak istiyorum ve kendim sprey boya ile yapmak istiyorum. Gerekli maskelemeyi yaptıktan sonra yine boyanın üzerine plastik astar sprey sıkıp onun üzerine mi boya atmalıyım?

Şimdiden teşekkürler

NOT: Aşağıda photoshop ile orjinal görüntüyü ve de yapmak istediğimi resmettim. Beyaz olan alanlar üzerine siyah ile parçalar yapmak istiyorum

BOYA HAKKINDA BOYA HAKKINDA

• boya değil kaplamayi öneririm alan büyük degil cüzi miktara yaparlar. hem sıkılınca söker atarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.s. bende aynı durumdan muzdaribim.
    Kaplama yapmayı düşünüyorum ama nerde nasıl en iyi yapılır bilemiyorum.

Kaplama da tampon sökülüyor mu ?
  • plastidip spreyle boyayin uygulamasi kolay. kalici degil kaplama gibi sokulebiliyor. 20-30 liraya internette satiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

A.s. bende aynı durumdan muzdaribim.
    Kaplama yapmayı düşünüyorum ama nerde nasıl en iyi yapılır bilemiyorum.

Kaplama da tampon sökülüyor mu ?

Sökülmeden yapılır aslında

quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

boya değil kaplamayi öneririm alan büyük degil cüzi miktara yaparlar. hem sıkılınca söker atarsınız

Kaplama benim de aklıma geldi ama;
    Fikir verdiğinize göre muhtemelen biliyorsunuzdur,

Kaplama esnasında kaplama malzemesini önce kesip sonra uygulayabiliyorlar mı? Yoksa yapıştırıp sonra mı şekil veriliyor ya da burası biraz uzun olmuş deyip maket bıçağını dayayıp tamponun üzerinde mi kesecekler?. Öyleyse tampon zaten çizileceği için sıkılıp söktüğümüzde yeniden boyatmak zorunda kalır mıyız endişesi ile boyamak daha kolayıma gelmişti.

Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

plastidip spreyle boyayin uygulamasi kolay. kalici degil kaplama gibi sokulebiliyor. 20-30 liraya internette satiliyor

Hocam öncelikle ilginiz için teşekkürler
    Hocam plastidip elimde de var doğrusu ama tamponu komple kaplamayacağımız için plsatidip olmaz. Neden derseniz siyah ile kapladığımız yerin kenarı açık olacak ve her türlü dış etkiye açık olacak. Söz gelimi ilk yıkamada oradan kesinlikle yırtılacak.
    Plasti dip yaparsanız ya tamamını kaplayacaksınız yahut parça olarak siyah yapıp üzerine boya koruma diye sattıkları diğer sprey ile tüm tamponu kaplayıp açık uç kalmamasını sağlayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

plastidip spreyle boyayin uygulamasi kolay. kalici degil kaplama gibi sokulebiliyor. 20-30 liraya internette satiliyor

Ama kaputun altındaki ızgaranın üzerindeki nikelaj renkli parçayı zaten plastidip ile kaplayacağım ve jant uygulaması düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger0609 -- 9 Şubat 2016; 13:11:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.