Bildirim
Böyle Aptallar Yüzünden Oyundan Soğudum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
lux çok iyi jung döner
geçmiş olsun ben hep gülüyorum artık ranked girmeyide düşünmüyorum luxda smite görünce çıksaydın keske -
bugün dr mundoya clarity alan bi adam vardı -
quote:
Orijinalden alıntı: IIBerkII
lux çok iyi jung döner
geçmiş olsun ben hep gülüyorum artık ranked girmeyide düşünmüyorum luxda smite görünce çıksaydın keske
Normalde çıkardım Ama belki oyunu çevirebiliriz diye umdum.Mundo başlangıçta Ap çıktı Üstte Olafa feedlemeye başladı.Lux (Ad&critic runelerle),Shaco Ap runelerle başladı. O kadar Saçma bir oyunduki anlatamam.Bir ara pc yi kırasım geldi :)
En son kennen Jungler dan sonra Luxta gördüm ya birşey demiyorum
-
-
o eloda ne bekliyorsun ve buildin çok güzel -
thornmail ftw -
quote:
Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği
thornmail ftw
Olaf Sivir jax -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcakir
quote:
thornmail ftw
Olaf Sivir jax
taMaM qhaNqha shéN dhaha iyhi ßiLirshiN -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcakir
quote:
thornmail ftw
Olaf Sivir jax
frozen heart -
Armor stacklemediğiniz karakterlere thornmail almak pek mantıklı değil. Karsındaki olaf zaten E vura vura keser seni yani.
Ben daha çok 3 9 3 oynayan Ashe'in senden daha fazla gold'u olmasına şaşırdım. Bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: PhTx3
Armor stacklemediğiniz karakterlere thornmail almak pek mantıklı değil. Karsındaki olaf zaten E vura vura keser seni yani.
Ben daha çok 3 9 3 oynayan Ashe'in senden daha fazla gold'u olmasına şaşırdım. Bilmiyorum.
Killing spree falan bozmuş herhalde. -
quote:
Ben daha çok 3 9 3 oynayan Ashe'in senden daha fazla gold'u olmasına şaşırdım. Bilmiyorum.
real boy
e pasifinden gelen bonus goldlari da mi dusunemedin ?
bu phtx3 eu serveri na gibi degil na daha ciddi gibisinden seyler yazan cocuk degil mi :D
5 ranked atip bi tanesini kaybedipte daha oynamaya cekinen cocukta bu olmali ozman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Definitely Not Blitzcrank -- 6 Nisan 2012; 18:14:11 >
-
Artise bak helequote:
Orijinalden alıntı: -Illuminati-
quote:
real boy
e pasifinden gelen bonus goldlari da mi dusunemedin ?
bu phtx3 eu serveri na gibi degil na daha ciddi gibisinden seyler yazan cocuk degil mi :D
5 ranked atip bi tanesini kaybedipte daha oynamaya cekinen cocukta bu olmali ozman.
-
-
thornmaili gördükten sonra gerisine bakmadım -
Thornmail WTF
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X