Şimdi Ara

Böyle latency olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ISS'ler hava atiyor upload'u sinirsiz yaptik bilmem ne diye... Allah askina Istanbul'un gobeginde, evden direkt fiber baglantisi ile aldigim su sonucu kim aciklayabilir?

Istanbul icine baglaniyorum yine, bu servis saglayicilar para bassin diye mi bu kadar para veriyoruz? Bu nasil yetersizlik, isguzarlik? Sucu Superonline'a mi atmaliyiz? Ama hizmeti Millenicom'dan aliyorum, problem Superonline'da ise cozdurecek kardesim!

Yahu 2020'de rezillik su degerler. Isik hizi internet derler bir de gel de kafayi yeme! Pandemi ile falan da aciklanacak seyler degil. Istanbul'dan yine Istanbul icine su baglantiyi kim icine sindirebilir? ISS'lerin birinin basinda olsam kendimi keserdim herhalde. Sanki Amerika kitasina baglaniyoruz!

Böyle latency olur mu?

• Bir de 8.8.8.8 dener misiniz hocam
  • Geçmiş olsun kardeşim yapman gerekenler çok basit kısa yoldan kalıcı ve etkili bir süreç,

Hemen BTK ya girip:https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html

Yeni bir şikayet dilekçesi millenicom firmasına oluşturuyorsun sorununu resimleri dosya ekle bölümünden ekleyerek bir şikayet oluştur BTK ya yaptığın şikayet daha etkili ve hızlı sonuçlanacaktır, bu arada imzamda bulunan millenicom rezaleti adlı konuya göz atmanı öneririm.

Allah kurtarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bir de 8.8.8.8 dener misiniz hocam
    Buyur hocam gateway'lerin hali ortada...

Böyle latency olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasko92

Geçmiş olsun kardeşim yapman gerekenler çok basit kısa yoldan kalıcı ve etkili bir süreç,

Hemen BTK ya girip:https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html

Yeni bir şikayet dilekçesi millenicom firmasına oluşturuyorsun sorununu resimleri dosya ekle bölümünden ekleyerek bir şikayet oluştur BTK ya yaptığın şikayet daha etkili ve hızlı sonuçlanacaktır, bu arada imzamda bulunan millenicom rezaleti adlı konuya göz atmanı öneririm.

Allah kurtarsın.
    Eyvallah, bunu yapacagim yapmasina da yine tipis tipis TT'ye donecegiz gibi duruyor, iki sene evvel Paul Doany ile bir twitter gorusmemiz olmustu, bolgedeki problemi tespit ettirip duzeltmisti sagolsun, taahhutum bittikten sonra fahis fiyatlardan kacmak icin buraya geldim ama yagmurdan kacarken doluya tutulduk...

Bu ulkede anca tanidigin olacak, CEO'ya falan ulasacaksin ki isin cozulsun. Milleti sosyal medyaya google'a baglasinlar problem cozulur nasilsa. Sozde 1 milyon yazilimci uretecekmisiz fabrikada... :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndJusticeForAll -- 25 Nisan 2020; 23:35:52 >

• AndJusticeForAll A kullanıcısına yanıt
    Çok kötü hocam. Tüketici btk adresine yazın mutlaka.
  • Bağlantı senden sonra 6 alt router a giriyor yuh be
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    BTK'ya atılan mesaj firmaya yönlendiriliyor, cevabı firma yazıyor. Türkiye'de bir üst kurum diye bir şey kalmadı.
  • e_bekir E kullanıcısına yanıt
    Genellikle problem çözülüyor hocam o açıdan yazın dedim.
  • Durum halen devam ediyor, BTK'ya da yazacaktim onceki sikayetlerden birini kapamamislar yazamiyorum o yuzden, onu kapatin diyor. Muthis sistem :)
  • Her haftasonu oldugu gibi bu haftasonu da ping degerlerim 50 ile 100 arasında. İstedigimiz yere sikayet edelim bu kurumlara yaptirim uygulayacak herhangi bir kuruluş yok.
  • 14 gün geçmiş... daha iyiye gitmesi gerekirken her geçen gün kötüleşiyor! KONUYLA İLGİLENEN YOK RESMEN!

ŞURAYA BAKIN YAHU, YORUMSUZ!!!

Böyle latency olur mu?

O kadar bariz ki artık. 10.40.148.77 ip'li gateway'de problem var, kabak gibi gözükyor! Sorunun kaynağı ortada, üç maymunu oynuyorlar resmen! Yapamıyorsanız yapamıyoruz deyin kardeşim artık yeter...

@millenicom

• Millenicom kullanmıyorum fakat bu tür sorunları genelde ya aile profili aktive ederek ya da statik ip alarak çözebiliyorsunuz, şahsi deneyimim bu yöndeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runorunoruno

Millenicom kullanmıyorum fakat bu tür sorunları genelde ya aile profili aktive ederek ya da statik ip alarak çözebiliyorsunuz, şahsi deneyimim bu yöndeydi.
    Selamlar, dediklerinizi denemistim onceden hatta cgn'den cikmak icin sabit ip bile aldim ama kar etmedi. En son mesajimi attigim gece saat 3-4 gibi bir restart islemi oldu, internet bir dakikaligina falan kesildi. Bir seyler yaptilar sanirim, o andan itibaren sikintilar azaldi. Halen var maalesef ama azaldigini soyleyebilirim.

Tabii ki belirtmek gerekirse bunlar olurken, sonrasinda vs kimse benimle iletisime gecmedi halen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndJusticeForAll -- 17 Mayıs 2020; 22:26:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.