Şimdi Ara

Boyum Canımı Sıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Lise 2 de, 16 yaşındayım boyum 1.70 böyle söyleyince kısa değilmiş gibi geliyor ancak gerçekten kısa. Arkadaşlarımın hepsi uzun yanlarında kısa gözüküyorum. Tip olarakta ufak gösteriyorum sanki ilkokul 7. sınıf mış gibi tipim var zayıfım çelimsizim. Hiç öyle anlatılanlar gibi bir anda boyum uzamadı sizce en fazla ne kadar olur bu saatten sonra
    not : 1.80 i geçer mi?

• Ben de seninle aynı durumdayım, tek farkım lise 3 e gidiyor olmam. Eğer boy uzaman yavaşladıysa 21 yaşına kadar en fazla 1.80 olursun. Daha fazlasını bekleme. Ancak baban uzunsa ve sen de genetik olarak babana çektiysen boyun birden artış gösterebilir. Bunu bilemem, zaman gösterecektir gerçeği.
  • Kardeşim anne baba kısa değilse sıkıntı olmaz sonuçta genetik birşey. Ben liseye başlarken 1.68-1.70 civarıydım şu anda 1.87 boyundayım. 2-3 yılda 10 cm civarı uzamıştım. Şu anda 22 yaşındayım son 2 senede 2 cm uzadım. Yani senin önünde daha çok sene var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İllegal Fare

Şuan Lise 2 de, 16 yaşındayım boyum 1.70 böyle söyleyince kısa değilmiş gibi geliyor ancak gerçekten kısa. Arkadaşlarımın hepsi uzun yanlarında kısa gözüküyorum. Tip olarakta ufak gösteriyorum sanki ilkokul 7. sınıf mış gibi tipim var zayıfım çelimsizim. Hiç öyle anlatılanlar gibi bir anda boyum uzamadı sizce en fazla ne kadar olur bu saatten sonra
    not : 1.80 i geçer mi?

Lise 2 de benimde 1.71,5 di şuan lise3 olmam gerekiyor ama açığım.. Neyse işte uzadik şuan 1.76 -1.80 her ölçünüşümde bi ayrı çıkıyor yazdigim gün içinde en düşük ve en yüksekti genelde 1.77 bucuk geziyorum neyse uzarsin bakalim bende akrabayi gecmeye calisiyorum zamaninda benden kisaydi sonra bi boy atti 1.83 ah vah ediyoz belki şuan ben bunu yazarken 1.85 olmuştur bilee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.