Şimdi Ara

Boyum Kısa. İçeri Girin :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 15 Boyum 1.60 4 Seneden Beri Basket Oynuyorum , ara sıra süt içiyorum . Biyerlere Asılıyorum ne yapsam olmuyor. baskete devam edıyorum . Annem 1.61 Babam 1.74 Abim 1.72 Abim 17 ye Giricek. Benım boyum başka nasıl uzar ? Bi yardımlarınızı esırgemeyın :)

• Gen haritanı at bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

Gen haritanı at bakalım

:)))

kader diyeceksin :))

kabülleneceksin. :))

1. kafana bu akdar takma.

2. derslerine sıkı bir şekilde çalış. çalışkan birisi ol. boy uzatma 2. sırada olsun. hatta 3. sırada olsun. 2. sırada bir kız ayarla kendine :))

3. carlson balık yağı sabah 1 tatlı kaşığı + Akşam 1 tatlı kaşığı iç

http://urun.gittigidiyor.com/saglik-kozmetik/carlson-balik-yagi-surup-200ml-limon-sok-fiyat-54825623 ürün bu . yok ben sıvı balık yağı içemiyorum dersen .

http://www.orzax.com/urun.asp?urun=ocean-fish-oil-lipor-kapsul bundan günde 1 tane içersin

4. günde 1 gr askorbik asit ( C vitamini ) iç.

5. 3 ayda bir D vit ampül ağızdan içeceksin.

6. şimdi yeme içmene geldi. mümkün olduğunca unlu ve şekerli gıdalardan uzak duracaksın. ekmek ( kepek ekkmek dahil ) ( belki tam buğday ekmeği günde 1 dilim olabilir) , şekerli tüm gıdalardan özellikle kola , diyet kola ve türevlerinden uzak duracaksın.

7. kahvaltında 3-4 tane günlük kırılmış ceviz olacak. tam yağlı peynir , roka veya kuzu kulağı veya yeşillik mutlaka her sofranda olmalı. en az 2 tane yumurta az pişmiş yada terayağ ile az pişmiş olmalı.

8. Sütü süt olarak değil kefir olarak günlük yoğurt olarak tüket. kefir yapmayı internetten araştır. yoğurdu ev yoğurdu olarak tüket.

9 . akşamları 19:00 dan sonra bir şey yeme. pilav ve makarnayı mümkün olduğunca kısacaksın. bol yeşillik ve bir gün beyaz et. bir gün kırmızı et yiyeceksin. yoğurt mutlaka olmalı.

10 . akşam yatmadan 1-2 saat önce 1 bardak kefir içmeyi unutma. ( gün içerisinde de en az 1 bardak içmiş ol. )

11. günde en az 3 litre su tüketeceksin.

12. basketbol oynamaya devam et. ayrıca vakit buldukça barfiks mekik çınav şek. toplamda günlük 15 - 20 dakika yeterli.

13. yakın mesafelerde otobüs minibüs kullanma.

14. günde 1-2 meyvadan fazla tüketme. mümkünse ekşi meyva olsun.

• Tip var , Kızda Vaaar :) derslerde Çok iyi . 1 Donem zayıfsız Geçtiik Allah bozmasın :) bu dedıklerını yapsam . Bı fayda gorurmu gorurse ne kadar gorur . Ayrıca mekık cekıyorum 40 tane . şınavda cekıyorum barfiks evde asılıyorum . basketbol devam :)
  • spor ve egzersizini tam yaparsan 5 yılda 20 cm büyürsün ( bence. )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.