Şimdi Ara

Boyum kısa ve uzamıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşındayım ve kızım yaşıtlarıma göre boyum kısa 150 boyundayım bu durum beni çok depresyona sokuyor artık annem bile sürekli beni baskı altına sokuyor benden küçük akrabalarım bile benden uzun sülale içinde bi ben böyle kısayım bu durumdan bıktım ve buraya yazmak istedim okulda bile bu yüzden farklı görülüyorum ben bu konuda napabilirim peki sırf boyum kısa diye küçük cocuk sananlar bile oluyor benim elimde olan bir şey gibi muamele edilmesinden sıkıldım napayım bu gidişle ne olacak bilmiyorum..

• Yaş biraz küçük olsaydı voleybol veya baskete yönel işe yarar derdim ama bu yaştan sonra 2-3 santim anca uzarsın bu yüzden kendinle barışık ol senin boyunu sorun yapanlara cevabını kariyer ile ver boyun ile ilgili konuşanlardan daha iyi bir kariyere sahip olup onlara yukarıdan baktığında anlayacaklar kimin büyük olduğunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • paker kullanıcısına yanıt

hiç mi 155 vs olma ihtimalim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha uzarsin ya 4-5 cm falan. yasin kücük. bende kızım ve 11. sınıfa kadar uzamisti benim boyum . 7.sınıftayken boyum 167 ydi. 9.sınıfta 171 idim suan 175-176 yım. yani baya uzadi benimki seninki de uzar. bide hobi olarak basket oynuyorum sende oyna boyuna etkisi olur.

• nyte kullanıcısına yanıt

Tesekkür ederim, bende 2 aydır yüzmeye gidiyorum 1,2cm etkisi oldu yüzmede iyidir sanırım basketbola değilde voleybola başlayabilirim ama 2sini beraber okulla yürütmek zor olacağı için sadece yüzmede etkili olur değil mi?

• Thepigeon T kullanıcısına yanıt
    evet olur bende yüzmeye gitmistim bi yaz onunda etkisi olmustur bende illaki. bos oldugun zamanlarda da voleybol oyna.

• Büyüme hormonunun %80'i uykunun REM evresinde salgılanıyor. 8-10 saat uyumaya bak. Düzenli beslenmen gerekiyor, bol protein almalısın.

Yüzme etkili herkesin dediği gibi. Ayrıca eve barfiks barı alıp asılı kalmak da tavsiye ediliyor. Kuvvet antrenmanları da sanırım boy uzamasını hızlandırıyormuş. Ailenle konuşup doktora mutlaka git. Ve İngilizcen varsa internetten de iyice araştırmanı yap veya İngilizce bilen birinden yardım al. İnsanların deneyimlerinden faydalanmış olursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anonymousandy kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim dediklerini uygulamaya çalışacağım 🙂🙏

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.