Aracımda anahtar hatası devamlı yanıyor..Araç çalışmıyor..Sanırım kodu çözemiyor..Yedek anahtarı denedim yine aynı.Akü kutup başını söktüm 5 dk bekledim tekrar taktım olmadı...Şimdi kutup başları tekrar söktüm o şekilde bıraktım..Daha önce başına gelen varsa bilgilendirirseniz sevinirim..
İmmobilizer'in bozulmuş. Anahtardaki sinyali almıyor olsa gerek. Ya çekiciyle götürceksin aracı tamirciye orda yapıcaklar. Ya da bi anahtarcı çağarcan immobilizeri iptal edicek öyle götürcen aracı servise.
mars yuvasinda bisey olabilir, hata veren amblem sari sekilde surekli yaniyorsa, kesinlikle kod hatasidir yada zorlama olmustur yuvada
eğer kod kartın ve kullanım kitapçığın varsa bi incele kılavuzu orda ne yapman gerektiğini anlatıyor kodu sanırım debriyaj veya gaza kod numarası kadar basarak giriyosun araca bi yöntemi var onun o şekilde çözersin olayı
Anahtar üzerinde pislik v.s varsa bu nedenlede okumuyor DOBLO da başımıza gelmişti.
Sorunu serviste çözdük teşekkür ederim..Imbolızerin beynine elektrik gelmiyormuş.Tesisat gözden geçti.