Şimdi Ara

Brava aracımda panelde anahtar lambası hatası yanıyor ve araç çalışmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımda anahtar hatası devamlı yanıyor..Araç çalışmıyor..Sanırım kodu çözemiyor..Yedek anahtarı denedim yine aynı.Akü kutup başını söktüm 5 dk bekledim tekrar taktım olmadı...Şimdi kutup başları tekrar söktüm o şekilde bıraktım..Daha önce başına gelen varsa bilgilendirirseniz sevinirim..

• İmmobilizer'in bozulmuş. Anahtardaki sinyali almıyor olsa gerek. Ya çekiciyle götürceksin aracı tamirciye orda yapıcaklar. Ya da bi anahtarcı çağarcan immobilizeri iptal edicek öyle götürcen aracı servise.
  • mars yuvasinda bisey olabilir, hata veren amblem sari sekilde surekli yaniyorsa, kesinlikle kod hatasidir yada zorlama olmustur yuvada
  • eğer kod kartın ve kullanım kitapçığın varsa bi incele kılavuzu orda ne yapman gerektiğini anlatıyor kodu sanırım debriyaj veya gaza kod numarası kadar basarak giriyosun araca bi yöntemi var onun o şekilde çözersin olayı
  • Anahtar üzerinde pislik v.s varsa bu nedenlede okumuyor DOBLO da başımıza gelmişti.
  • Sorunu serviste çözdük teşekkür ederim..Imbolızerin beynine elektrik gelmiyormuş.Tesisat gözden geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.