Şimdi Ara

brodway ama niçin ve hangi model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Brodway almaya karar verdim. İyi kötü acemiliği atacak, memur bütçesini yormayacak bir araç. Hangi modeli önerirsiniz. Birçok model uzantısı vb. var. Bir de brodway tercih edenler memnun mudur? Teşekkürler.

• Az yakar iyi kaçar seni üzmez.

Bence yeni kasa denen ama eskiyen 1994-1995 arası olan kasalar güzeldir uzun yıllar kullandık.

Ayrıca 1.7 Flash lar yabana atılacak araçlar değildir onları da bir değerlendir... Springlere hiç girme...

Fairway de iyi araçtır onuda uzun zaman kullandım 1.6 motor çok atak ama çok yakar..

hepsinin parçası çakılı ve ucuz piyasada...
  • illa broadway alacaksan broadwaylerin 98 ve üstü modelini almanı tavsiye ederim. enjeksiyonlu olanları. bu arabaların soğukta zor çalışmaları -ki ilginçtir bunu yedek anadolrezistans taşı ile aşan kişiler var-ve koltuklarının dar olması en çok göze batan eksileri. yakıtı ve gidişi bence çok iyi. motor sesini tofaşlar kadar içeri almaz.
  • Teşekkürler değerli yorumlarınız için arkadaşlar.
    Orijinal fransız r9'lar var. Hidrolikli, klimalı.. Bu araçlara girilir mi? Yerli r9larla aynı özelliklere mi sahip?
    Bir de brodwayın kasası teneke diyorlar; ne derece doğrudur?
    Teşekkürler.
  • kasa benim bildiğim kadarıyla çok zayıf.araba bayaa seri ve hızlı gider ama bence öyle bi araçla fazla hız yapma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mak_79

Teşekkürler değerli yorumlarınız için arkadaşlar.
    Orijinal fransız r9'lar var. Hidrolikli, klimalı.. Bu araçlara girilir mi? Yerli r9larla aynı özelliklere mi sahip?
    Bir de brodwayın kasası teneke diyorlar; ne derece doğrudur?
    Teşekkürler.

arabaların hepsi tenekedir
  • eski arabam 95 broadway idi artıları
    *az yakar
    *parçaları ucuzdur tamiri basittir
    *seridir
    *altı yüksektir dağ bayır gider
    *satışı kolaydır

eksileri
    * yol tutuşu zayıftır virajlarda güven vermez
    * koltukları dar konforu zayıftır.
    * sık hata verir lpg ile soğuk havalarda sık sık hata verir.
    * kapı kolları ve kilitleri çok basittir çabuk bozulur başkaları tarafından kolay açılır
    * yüksek hızlarda içeri çok ses alır.
    * rüzgardan çok etkilenir.

97de yenilenen kasaları hiç tavsiye etmem en sağlam kasalar 95-96 lardır. Yeni kasalar çok çabuk çürüyor ve çok incedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz 5 seneye yakın kullandık...En son şekli 1.4i enjeksiyonlu.Pek masraf çıkarmadı.Enson direksiyon kutusu değişti sadece.Direksiyonu biraz kalas gibidir ama alışırsın.Acemiliği de atarsın memur için bence güzel seçim.Hatta dahada az yaksın dersen tüp taktırırsın sanırım 130 140 anca yakar tüple ve bütçenede uygun olur.Reno parçası ucuzdur ve bir tofaştan her zaman iyidir.
  • ne kadar yakıyor bu araba yav, lt olarak. yeni bi teknoloji yoktur heralde üstünde ama herkes az yakar diyo merak ettim nası oluyo bu iş.
  • Fabrika değerleri benzinde şehir içi 6.7 lt idi sanırım... LPG takacaksan klimalı 1.7 Flash almanı öneririm..
  • http://www.arabadergisi.com/ps/renault/9broadway.htm 90 sabit hızla 5.8 lt ise şehir içinde 9 lt civarında yakacağı kesin gibi.
  • bu araçlar güzeldir özellikle 1.4 i e ler çok az yakar hele bi tüp taktınmı seni yakıtta üzmez ama sakın RL uzantılım olanları alma hani varya tamponu siyah olanlar elnde kalır.Ben yozgatta yaşıyorum burada reno lar çok tutulur ama RL uzantılı modeller tutulmaz ve satımı çok zordur.Tek tavsiyem RL alma.98-99 modeller güzeldir enjeksiyonluları az yakar...satımıda kolaydır.
  • 98-99 model RNI düşünürsen alınabilecek bir araç acemilik dönemini atlatabileceğin bir arabadır 120 bine kadar kullandık ufak tefek sorunlar hariç bize masraf çıkardıgını hatırlamıyorum ama sonuçta broadway bu çok şey beklememek lazım ;)
  • Merhaba 3 yıldır orta kasa brodway kullanıyorum. Eğer acemiliğini atmak için alacaksan tavsiye edilir .Uzun süre bineceksen daha rahat bir araba almanı tavsiye ederim.Uzun yolda seni çok yorar.Rahat değildir.Kaloriferleri iyi ısıtmaz soğuk memlekette bineceksen.İçi ve bagajı dar.Yol tutuşu iyi değil.Aklıma gelen eksileri.yakıtı gerçekten az.Satışı kolay özellikle iç anadoluda.Parçası ucuz ama işçiliği tofaş grubuna göre pahalı.En çok tutulanı 93 yılının 2. yarısında çıkıp 97 yılına kadar üretilen orta kasalar.Bence yüksek modellisi alınıpta çok para bağlanacak bir araba değil.her modelinde kaporta dışında hiçbir değişiklik yok.85 modelide 2002 modelide aynı.Bildiğim kadarı ile broadway daki enjeksiyonlar aldatmaca.Tek nokta enjeksiyonlu olduğunu hatta diğerlerinden daha fazla yaktığını duydum.
  • benimde tavsiyem 94 yılında çıkan makyajlı kasa.Arka stoplar karartma ön sinyaller beyaz tamponları ve farları daha geniş duran model.Araç gerçekten az yakar ama hzılı giderim diyorsan bu özelliğini göremezsin.düz yolda 5. vites 25oo devirde (yaklaşık 75-80 arası) yine 5. viteste 120 ile gittiğinin belki yarısındanda azını yakar.Gerçekten bir abartma yok çok kullandım biliyorum
  • SN:MAX 79 arkadaşım bende 1.4 rni olanlarını tavsiye ederim kesinlikle parça ve arıza konusunda sizi üzmez ve 2. elde daima kolay satılır 98 ve üstü modeller biraz daha iyidir en azından orta kasa olanlarda koltuklar yatmaz bile ama 98 üstü modellerde koltuklar yatar anccak konforu zayıftır elektronik parçası olmadığından arıza yapacak bir araç değildir. yapsa da sizi pek sarsmaz emin olun ancak yozgatlı kardeşimizin işaret buyurduğu gibi kaloriferi çok zayıftır.
    Hangi model alırsanız alın hayırlı olsun dileklerimle
  • Ben de 95-96 ları tavsiye ederim ya da rni olanlarını..95-96 lar 97-99 rn lerden daha performanslı..Kasası da daha güzel..
  • hocam sadece araba ihtiyacını karşılayacak kadar işe yarasın dersen alınır, 4-5bin ytl kadar, bunun dışında değmez, tofaşlarda dahil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.