Şimdi Ara

Brodway motor yağı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 98 brodway var önceki yağı 15/40 idi yağ değişiminde gene 15/40 koyduracaktım ama usta önce 10/40 koyalım dedi bende içindeki yağ 15/40 aynı yağdan koymak istiyorum dedim tamam dedi gitmiş 20/50 yağ getirmiş önce çırak yanlış almış dedi sonra senin arabanın yağı bu 15/40 koyarsan motor zarar görür gibi birşeyler saçmaladı kendini usta diye tabir eden kişi o kadar ısrar ettim olmaz 15/40 diye ama gitti 20/50 yağı koydu yağ değişeli 6500 km oldu arabam 184800 kmde17 ay geçti şimdi yakın zamanda yağı değiştiricem ama kararsızım 15/40mı koydam yoksa 20/50 ile devammı etsem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 Usta dediğin o kasaptan uzak dur.
    2 Bence 15 40 kullan, ve kaliteli bir marka olsun, Motul, Mobil, Lique molly gibi.
  • Peki 20/50,den 15/40,a geçtiğim zaman yağ eksiltme yada yağ kaçağı yağ yakma gibi durumlar olurmu olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ eksiltme yok bildiğim kadarıyla ama geçen yıl haziran ayında hararet yaptırdım motor zorlanmasından değil ama devirdaime gelen hortum patlamış fan açmamıştı 3 yada 4 km sonra eve geldiğimde hararet sona vurmuştu ALLAH,a şükür conta yakma v.s olmadı aracın performasında sıkintı yok ama arabayı park ettigim yerde karterden 3.4 damla yağ lekesi oluyor o sebepten 20/50 ile 15/40 arasında kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 66 yozgat

Yağ eksiltme yok bildiğim kadarıyla ama geçen yıl haziran ayında hararet yaptırdım motor zorlanmasından değil ama devirdaime gelen hortum patlamış fan açmamıştı 3 yada 4 km sonra eve geldiğimde hararet sona vurmuştu ALLAH,a şükür conta yakma v.s olmadı aracın performasında sıkintı yok ama arabayı park ettigim yerde karterden 3.4 damla yağ lekesi oluyor o sebepten 20/50 ile 15/40 arasında kararsızım

Hocam 20 50 de, 10 40 ta ucuz yağdır, istersen 10 40 dene, yağ eksiltirse o zaman daha kalın yağa geçersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HONDA CİVİC MOTOR YAĞI
    4 yıl önce açıldı
    palio yağ eksiltme
    11 yıl önce açıldı
    motor yağı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.