ICT Media'nın BTK başkanıyla yaptığı 13 Ekim 2021 tarihli videoyu şimdi izledim. En önemli gördüğüm noktaları paylaşayım:
Yorumuma gelirsek:
İzlemek isteyenler için önemli noktalar: 55:30 ortak altyapı 1:02:20 ortak altyapı 1:05:00 farklı tarife çalışmaları var (zannediyorum 200+ Mbps paketler) 1:06:20 internet hızlanacak mı? tarife çalışmaları var. internet deneyimi iyileşecek. 1:10:30 upload artsın: çalışıyoruz. 1:57:50 mesele download değil upload < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 11 Şubat 2022; 22:15:40 > |
BTK Başkanı: Upload hızlarının iyileştirilmesi için çalışıyoruz
-
-
hadi olsa olsa 15 yapalım der 20 yapmazlar :) metro internet alan kişiler yüksek fiyat ödüyor sonra demezlermi uploadlar madem 100 veriyorsunuz biz neden 10-20bin ödüyoruz
-
BTK ülkenin en işeyaramaz kurumudur sadece website engeller vatandaş yararına hiçbir şey yapmıyorlar.
Bir kararla her şeyi yapıyor hükümet ama vatandaş yararına gelince çalışıyor iyileşecek falan filan ...
BTKdan açıkça kanıt ile şikayette bulunuyorum yasal haklarımın hiçe sayıldığını kanıtlayarak karşı taraf kapatıyor BTK ne işe yarıyor o zaman zaten ben firma ile sorunumu çözemediğimden dolayı btkya başvuruyorum BTK hiçbir şey yapmıyor
VDSL 20-30-40mbit uploadlara izin veriyor bu bizim kullandığımız VDSL hat değerin iyiyse
VDSL2+ 100 mbite kadar çıkartıyor uploadları ama TTnet 8mbite zor çıkarttı upload hızları birde övündü bunla 2 katına çıkarttık diye zaten modemden gözüküyor hattın nekadar izin verdiği ona rağmen vermiyorlar hız tek khk ile her şeyi değiştiriyorlar buna da btk yasa getirsin çözülsün
ADSLde hala türktelekom 800kbit upload açıyor unutmayın üstüne ttnet altyapısını kullanan diğer şirketler 1mbit açıyor ama ADSL bile 1.5 2mbitlere izin veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 6 Kasım 2021; 8:56:56 >
-
vdsl2 17a da gelen downloadın yarısı kadar upload verilebiliyor .
vdsl paketlerde en azından downloadın 4te 1 i kadar upload verilmeli.
100/25
50/12
24/6 (zaten bu şekilde)
şeklinde.
-
Metro ethernet kullanan kurumsal aboneler upload yükseldi diye bireysel paketlere geçmez ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok beklersiniz
-
Simetrik olmasın hadi uploada downloadin yarısını versinler gene hiç fena olmaz. Benim tek umutsuz olduğum şirket kablonet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Poll ProductionyoutubeAbone Olmak için Tıklayınız(Subscribe to Channel): http://bit.ly/28R8iGZ iTunes: https://geo.itunes.apple.com/tr/album/tatlıses-klasiği/1450277956?mt=1&app=music Spotify: https://open.spotify.com/album/1j8PrIF0UarqDtWeAqw2Rc?si=4tUoFY6RSAyR55RhUL-e0Qhttps://www.youtube.com/watch?v=xdF-gX84Rp0&ab_channel=PollProduction
-
Bunu duyan kullanıcılar : Erol EgemenyoutubeCem Yılmaz Vizontele Düğün Halayhttps://www.youtube.com/watch?v=SNAWecoeWQM&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 6 Kasım 2021; 16:28:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kapa aç yaptığında da aynı durum devam ediyor mu?
-
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Komşularınızda durum nedir biliyor musunuz? Sizin binadaki herkes mi böyle acaba. Türknet kullanmanızdan bağımsız olarak belki TT kullananlarda da limitler kalkmış olabilir.
-
Maalesef bilgim yok. Zaten bunda Turknet'in katkısı olduğunu düşünmüyorum. Ne yapıyorsa TTNet yapıyordur.
Hocam 100mbitte 30-40 upload olabilir bence upload hızı hat değerine kadar çıkartılmalı 100mbitte 30-40 olması lazım
-
yine bir üstü kapalı cevap upload en az 50 olmalı…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
BTK ve KULLANICI LEHİNE çözüm mü? Bu iki kelimenin yan yana gelmesi bile hata. Ben daha bir sorunumu çözdüklerini görmedim. 3 kere işletmeciye itiraz ediyosun en son btk dahil oluyor. Cevap olarak da işletmeci ağzıyla cevap veriliyor.
6-7 ay önce oris kullanırken bir hız güncelemesi talebinden sonra 1-2 saat paketim 100 mbit down/40 mbit upload oldu. Hatta şaşırdım hemen upload test yaptım anlık 3.8 mb'la upload edebiliyordum. Hiçbir sıkıntıda yoktu.
Yani vdsl şu kadar kaldırıyor bu kadar kaldırıyor geçiniz. 50 mbit upload rahat alınır vdsl'de.
-
Yazıyı okumadım muhtemelen boş yapıp durmuşlardır.
Elin oğlu bir yayın açıyor 1080p 60FPS cam gibi görüntüde, biz en fazla bulanık 720p o da bazılarımız. Hâlen daha ADSL interneti olan vatandaşlarımız mevcut. Şu upload'ların adam edilmesi lazım. Yetmiyor.
SAYE işi ne oldu???
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
BTK ülkenin en işeyaramaz kurumudur sadece website engeller vatandaş yararına hiçbir şey yapmıyorlar. Bir kararla her şeyi yapıyor hükümet ama vatandaş yararına gelince çalışıyor iyileşecek falan filan ... BTKdan açıkça kanıt ile şikayette bulunuyorum yasal haklarımın hiçe sayıldığını kanıtlayarak karşı taraf kapatıyor BTK ne işe yarıyor o zaman zaten ben firma ile sorunumu çözemediğimden dolayı btkya başvuruyorum BTK hiçbir şey yapmıyor VDSL 20-30-40mbit uploadlara izin veriyor bu bizim kullandığımız VDSL hat değerin iyiyse VDSL2+ 100 mbite kadar çıkartıyor uploadları ama TTnet 8mbite zor çıkarttı upload hızları birde övündü bunla 2 katına çıkarttık diye zaten modemden gözüküyor hattın nekadar izin verdiği ona rağmen vermiyorlar hız tek khk ile her şeyi değiştiriyorlar buna da btk yasa getirsin çözülsün ADSLde hala türktelekom 800kbit upload açıyor unutmayın üstüne ttnet altyapısını kullanan diğer şirketler 1mbit açıyor ama ADSL bile 1.5 2mbitlere izin veriyor |
Benzer içerikler
- paket kaybı testi
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- ttnet şikayet etme en etkili 2 yol
- türk telekom altyapı başvurusu
- hgw modem nedir
- ağda kayıtlı değil ne demek
- internet hızlandırıcı
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- cep magnet nedir
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X