Şimdi Ara

bu 2001 yeni kasa mondeo için fikriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4174531
    araba 6 aydır satılmıyor telefon ettim arzasazı felan yok yanlızca cd çaları bozuk dedi 20 500 diyo aşağısına vermezmiş yorumlarınız km si de iyi fiyat ta çok uçuk değil ne de olsa yeni kasa diye düşünüyorum görüşü olan varsa beklrim iy günler

• hocam alacaksan önce bi tüp taktırmalısın.Fiyat gayet iyi gözüküyo.Bi ustaya baktır kazası var mı felan ama araç diri gözüküyor bence iyi yani.
  • arkadaşım bu arabalar gariptir. ben bunun otomatiğini kullandım ve sevdim. araba d sınıfı gibi değil çok kaliteli bir c sınıfı gibi. otmatik vitesi 2000 motor olmasına rağmen hantal sayılırdı ama daha sonra başka otomatiklere binince ya dedim bizim araba uçak.
    ben bu arabayı kesin kes tavsiye ederim. sorunu az, bakımı ucuz sağlam arabadır. acayip bir yoltutuşu var. amma bu arabanın dönüş çapı biraz uzun o da boyutuyla alakalı oabilir. bilmiyorum işte biraz u çekişleri geniş turluyor. içi ne dar ne de yayla. deri döşemeyle ilgili biraz sorun yaşayabilirsin. dikişleri kötü deriden ziyade. ancak arabanın 105 km de olduğuna inanmak biraz zor...
    bence vergi için kaygın yoksa al. öle çok da yakmaz 1.6 passat gibi yakar. bu arabanın frenlerine ve dozlamasına hayran kalacaksın. hiç benzini içer diye düşünme belki golf4 daha fazla yakıyordur. kliması da çok iyi. ortamı iyi soğutuyor bunu diyorum çünkü conpact sınıftaki çogu araba sürücüyü soğutuyor.bunun kliması arabanın içini soğutuyor yani arkadakiler de memnun.
    arkadaşım kolay kolay hiçbir c sınıfından bu aracın tadını alamazsın ama arabanın aerodinamiği c sınıfı gibi. bu da kullanım zevki demek. fiaytı uygun diyorsan arabayı çok seversin. iyice içine siner.

• orjinal km olup olmadığını kesin olarak nasıl anlarım ford sevisi yanın da bosh servisi felan diyolar ama bilemiyom
  • içi çok geniş, yol tutuş mükemmel, yol konforu çok iyi. Bence mondeo çok iyi bir araba. Ama ülkemizde ikinci elde değer kaybı sıkıntısı var. Bizim insanımız bazı markaları benimsemiş. Ama hemen satmayıp uzun süre kullanacaksan al derim. Birde sıralı tüp takarsan tüketim değerleride düşer. Bence o fiyatlara birçok arabadan daha iyidir.
  • Bu kaliteli otomobilin nedense ikinci eli çok zayıf... 2000 motor olması insanları ürkütüyor galiba.

Fiyat normal gibi
    bir örnek vereyim, 2002 model SW Ford Mondeo Ghia (60.000 km'de ve kazasız) galeride 6 ay bekledi, 21.000 ytl isteniyordu. 20.500'e verildi sonunda... çok güzel ve temiz bir otomobildi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Accord'un kasa ne zaman değişti?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.