Bildirim
Bu adaptörü kullanmasam olur mu ?
KNIPEX Cobra® XS, mini su pompası pensesi | Boru anahtarı, EDC mini, krom vanadyum, atramentize pas koruması, 100 mm (SB kartı/blister), 87 00 100 BK : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086K4ZMT3/?th=1
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üstat bu adaptör, dock, kablo olayından çok çektim ve totalde en az 300-400 liram çöp olmuştur şu son 4 yılda. Kadıköy'de yaşayan bir insan olarak her tarafım ucuz Çin malı ve sahte aksesuarlarla dolu. E tabi doğal olarak kolaya kaçıp bunları almak daha çok işime geliyor. Kıçı kırık bir kabloya da 80-90 lira vermek de hiç mi hiç içimden gelmiyor. Ancak maalesef yapacak bir şey yok ben bunu yıllar sonra deneyimledim. Ya çok kaliteli bir şey olacak Philips yahut LG falan gibi kesinlikle t-tec değil -çok çektim o şerefsizlerden- ya da orijinal olacak. Yoksa bu meret sıkıntı çıkarıyor ya "Bu aksesuar uyumlu olmayabilir" diyip öldürüyor kabloyu ya da kablo kendinden ölüyor.
Bu arada bateriye verilen o zarardan bahsetmiyorum bile. Bunun dışında bir dayanağım olmasa da yazılımsal olarak zarar verdiği kanaatindeyim çünkü sahte aksesuar kullanım ardından gözle görülür bir yavaşlama söz konusu oluyor her seferinde.
Yani demem o ki dönüp dolaşıp en sonunda gidip orijinal Apple alacaksınız ve öncesinde verdiğiniz paraya yazık olacak, hiç girmeyin o topa.
-
Arkadaşa hak veriyorum,kesinlikle orjinal kullanmalısın
Ama başka çarem yok dersen,kablo orjinalse bu adaptörü kullan gitsin
Belirttiğin gibi
Şarjın 2,5 saat gibi geç dolacak
Ve telefonun şarjı % 20 veya 10 oldugu zaman kapanacak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çakma olmayan bir adaptör alabilirsin. Apple olmak zorunda değil ama böyle uyduruk çin malı olmasın.
Kabloyu da apple ya da apple mfi sertifikası olan birşey al ama knunarayacağına bas parayı al apple kabloyu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cevaplar için teşekkürler , orjinal sarj Takım'ı alalım o zaman sonradan sıkıntı çekmeyelim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone kamera netlemiyor
- airpods pro cızırtı sorunu çözümü
- airpods pil değişimi
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- apple watch 7 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi powerbank
- apple watch 9 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X