Şimdi Ara

Bu adaptörü kullanmasam olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ikinci el iPhone 5 aldım . Adaptörü Çin malı ve sanırım çıkışı çok düşük çok geç Şarj ediyor yaklaşık 2,5 saat Sürüyor . Evdeki diğer usb yüksek çıkışlı adaptörü kullansam sıkıntı olur mu ?
     Bu adaptörü kullanmasam olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstat bu adaptör, dock, kablo olayından çok çektim ve totalde en az 300-400 liram çöp olmuştur şu son 4 yılda. Kadıköy'de yaşayan bir insan olarak her tarafım ucuz Çin malı ve sahte aksesuarlarla dolu. E tabi doğal olarak kolaya kaçıp bunları almak daha çok işime geliyor. Kıçı kırık bir kabloya da 80-90 lira vermek de hiç mi hiç içimden gelmiyor. Ancak maalesef yapacak bir şey yok ben bunu yıllar sonra deneyimledim. Ya çok kaliteli bir şey olacak Philips yahut LG falan gibi kesinlikle t-tec değil -çok çektim o şerefsizlerden- ya da orijinal olacak. Yoksa bu meret sıkıntı çıkarıyor ya "Bu aksesuar uyumlu olmayabilir" diyip öldürüyor kabloyu ya da kablo kendinden ölüyor.
    Bu arada bateriye verilen o zarardan bahsetmiyorum bile. Bunun dışında bir dayanağım olmasa da yazılımsal olarak zarar verdiği kanaatindeyim çünkü sahte aksesuar kullanım ardından gözle görülür bir yavaşlama söz konusu oluyor her seferinde.

Yani demem o ki dönüp dolaşıp en sonunda gidip orijinal Apple alacaksınız ve öncesinde verdiğiniz paraya yazık olacak, hiç girmeyin o topa.

• Arkadaşa hak veriyorum,kesinlikle orjinal kullanmalısın
    Ama başka çarem yok dersen,kablo orjinalse bu adaptörü kullan gitsin
    Belirttiğin gibi
    Şarjın 2,5 saat gibi geç dolacak
    Ve telefonun şarjı % 20 veya 10 oldugu zaman kapanacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakma olmayan bir adaptör alabilirsin. Apple olmak zorunda değil ama böyle uyduruk çin malı olmasın.
    Kabloyu da apple ya da apple mfi sertifikası olan birşey al ama knunarayacağına bas parayı al apple kabloyu.

• cevaplar için teşekkürler , orjinal sarj Takım'ı alalım o zaman sonradan sıkıntı çekmeyelim .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.