Beyler bu ASUS anakart üzerine ümitsiz bir şekilde soruyorum... Bu anakarta 512mb herhangi bir ekran kartı takılamıyor büyük bir ihtimalle ama bulan varsa araştıran varsa lütfen mesaj atsın ben 3 gündür internetten araştırıom ama bir türlü bulamadım lütfen eğer varsa bastıracam alacam ama 512mb olsun hadi size iyi günler şimdiden tşkkürler...
kardeş senin anakart baya eski ve bu yüzdende vga slotu agp. bu yüzden heralde 512mb lik ekran kartı olmuyo diyosun heralde. ekran kartının belleği artık eskisi gibi bi ölçü değil kardeş işin ticari yönüne kaçıyo artık firmalar eskiden en yeni çıkan en yüksek belleğe sahip olurdu felan iyi olurdu. şimdi binbirtürlü nodel çıkıyo aynı belleğe sahip olup 10 kat daha kötü kartlar bile var. 512 diye takıntı yaptığına göre anlattığım gibi düşünüyosun diye tahmin ediyorum. sen ayırabileceğin parayı yaz en uygun agp kartı tavsiye etsinler burdakiler. ille 512 diye bi şart arama 256mb lık .ok kalite kartlar var önemli olan ayırabileceğin bütçe
quote:
Orjinalden alıntı: multeci
kardeş senin anakart baya eski ve bu yüzdende vga slotu agp. bu yüzden heralde 512mb lik ekran kartı olmuyo diyosun heralde. ekran kartının belleği artık eskisi gibi bi ölçü değil kardeş işin ticari yönüne kaçıyo artık firmalar eskiden en yeni çıkan en yüksek belleğe sahip olurdu felan iyi olurdu. şimdi binbirtürlü nodel çıkıyo aynı belleğe sahip olup 10 kat daha kötü kartlar bile var. 512 diye takıntı yaptığına göre anlattığım gibi düşünüyosun diye tahmin ediyorum. sen ayırabileceğin parayı yaz en uygun agp kartı tavsiye etsinler burdakiler. ille 512 diye bi şart arama 256mb lık .ok kalite kartlar var önemli olan ayırabileceğin bütçe
Bencede 512 MB olacak diye bir şart arama önemli olan Belleğin hızıdır Büyüklüğü değil
Çok saolun arkadaşlar 256mb arayacam artık ve hız olayı derken nasıl bişey onuda sölerseniz kısacası kartın hızı ne demek???
ekran kartının hızını belirleyen unsurlar: gpu hızı, bellek tipi (iyi bir ekran kartı en az ddr3 bellekli olur), hızı ve bellek bantgenişliği, işhattı, piksel ve vertex shader sayıları falandır. ekran kartının kaç mb olduğu en son bakılacak unsurlardan biridir.
bu iki ekran kartından biri 512mb diğeri ise 256mb. ama 256mb lık x1950pro, 512mb lık x1600pro yu dörde katlar beşe böler.
quote:
Orjinalden alıntı: melalcholic
ekran kartının hızını belirleyen unsurlar: gpu hızı, bellek tipi (iyi bir ekran kartı en az ddr3 bellekli olur), hızı ve bellek bantgenişliği, işhattı, piksel ve vertex shader sayıları falandır. ekran kartının kaç mb olduğu en son bakılacak unsurlardan biridir.
bu iki ekran kartından biri 512mb diğeri ise 256mb. ama 256mb lık x1950pro, 512mb lık x1600pro yu dörde katlar beşe böler.
heheh çok iyiydi valla. aynen de öyle
Beyler son sorumu soruyorum , Bu anakarta ATI RADEON 9800 xt çalışır mı??? çünkü benim için en iyi kart bu gözüküyor cevap yazarsanız şimdiden tşk........
arkadasim sorunun 512mb olayi oldugunu sanmiyorum. ben seninkinden daha eski ( ama 4-5 kat daha performansli ) anakartim olan P4T533 te bile 512mb x1950pro agp ekran karti kullandim sorunsuzca aylarca! sorun baska bisey olmali sende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme