Selamun Aleykum Arkadaşlar bende MSI ms 7255 anakart var su anda ekran kartı Nvidia Geforce 7100 Gs 256 mbit. Ekran kartım cok düşük Değiştirmek istiyorum Ben bu Anakarta en yüksek hangi ekran kartı takabilirim ?
anakartın resmini ve sistem ve yazılım özellikleri Şunlar ;
ANAKART Resim :img.donanimhaber.com/upfiles/43143/3281C29990004BFB8596B8375CF0D3DA.jpg
Microsoft Windows Xp Pro SP3 , .Net Framework 2 , 3 , 3.5 , 4
Yardım Edecek Herkese Teşekkürler....
Anakartın MSI P4M900M2'ye çok benziyor şuan ben Zotac GTS 250 Eco kullanıyorum tavsiye ederim psu yeterli
Modeli Tam yazmamışım k.bakmayın MSİ ms 7255 P4M890
quote:
Orijinalden alıntı: monarch190
Modeli Tam yazmamışım k.bakmayın MSİ ms 7255 P4M890
çok abartılı bı ekran kartı alma arkadaşıma bu anakartı verdım gts250 aldı tam verimli kullanamıyor anakart yuzunden 250nin daha düşüklerini al yada ati 4670 al tavsiye ederim
2. elden Core2duo işlemci üstünede ekran kartı alırsan birsüre daha kullanırsın. Ekran kartı olarak arkadaşın önerdiği iyi yalnız deneme şansın olursa GTX260 a bakabilirsin. Önce dene diyorum çünkü anakart kaldırmazsa performans yerlerde sürünür.
Via chipset kullanmakta ve bu anakarttan çok fazla performans beklemeyin. Casper ve exper için hazırlanan ve hazır pc'lerle birlikte sunulan bir anakarttır bu ve oldukça eskidir. Tavsiyem anakartı değiştirmeniz ve daha sonra ekran kartı almanız yönünde olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: 01myavuz
2. elden Core2duo işlemci üstünede ekran kartı alırsan birsüre daha kullanırsın. Ekran kartı olarak arkadaşın önerdiği iyi yalnız deneme şansın olursa GTX260 a bakabilirsin. Önce dene diyorum çünkü anakart kaldırmazsa performans yerlerde sürünür.
bu anakart bu ekran kartıyla hayatta olmaz ondan performans felan alamaz. bilip bilmeden insanları yonlendırmeyın aynı anakartı arkadaşa verdım performansı yerlerde surunuyor. Bu anakarta 4650 4670 gibi kartlar yeterli