Şimdi Ara

Bu araba 28 e alınır mı yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Corsa 2008 model 28 e anlaştıkb. 8 bin hasar kayıtlı parasına göre tabi . Boyasız orijinal 40;45 arasi 2 degisen var gerisi boyalı expertiz raporları buyrun.

Buda ilan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimseL Maymun -- 9 Ekim 2018; 17:53:25 >

• Şanzıman şase ve direklerde sıkıntı yoksa alınır.
  • Tşkler dikkate Alicam. Peki motor / 85 normalmi
  • BilimseL Maymun B kullanıcısına yanıt
    kaç km'de?
  • BilimseL Maymun B kullanıcısına yanıt
    kaç km'de?
  • 210000 CDTI dizel Essentia
  • Buda linki yarın gidip Alicam aksilik olmaz ise

• Bence fiyatına göre alınabilir. Motor konusuna gelince %85 iyi bir oran olmakla beraber, 210k km’de dizel bir aracın masraf potansiyeli oldukça fazla. Bunun kararını siz verin.
    Edit: Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan066. -- 9 Ekim 2018; 17:55:50 >
  • Kardeşim yılda kaç km yapıyorsun da dizel araç almak istiyorsun. Bu km ve yaştaki aracin masraf çıkarma ihtimali yüksek. Kaldı ki bu paraya gidip ilandaki araçtan daha temiz, benzinli araç alıp lpg taktirabilirsin. Son olarak dizel aracın parçaları benzinli araca göre daha pahalıdır. Yazık etme parana.

Ek olarak triger Zincirli değilse triger ve devir daim değişim vakti gelmiştir. Ağır bakım masraflarını öğrenmek yararına olacaktır.
  • aile aracı ama performans jant lastik zenon çakar var. hımm tamam. nasıl araba alıyorsunuz anlamadım ki..
  • Tavan en azından orjinalmiş çarpışan araba misali sokağa atılacak para varsa kaçmaz alınır
  • Hava yastıkları sağlammıymış
  • Evet sadece hafta sonu yada hastane vs lazım olursa diye alıyorum. Peki ne almalıyım 25. 30 binlira ya kafa agritmayacak haftada 30/40 km yapacak bir ufak aile arabası. Ufak çünkü esimede öğretmek istiyorum . Hidrolik klima olsun yeter
  • Özür mobilden girdim. Dikkat etmedim hemen bakaym
  • 28e daha temiz benzinlisi alınabilir.
  • Ucuz etin yahnisi yenmez hocam tavsiyem o km de olan bir araca yaklaşmamanız, hb tüplü megane2 bak
  • Bence alınmaz
  • Hava yastıklarına direnç koyulmuş ve göğüs kaplama yapılmış olabilir. Km de oynanmış olabilir. Motorla ilgili bir sıkıntı olup usta elden çıkar demiş olabilir. Herkes piyasayı takip ettiği için 40-45'lik arabayı 28'e veriyorsa dikkatli olun. Ekspertizi siz yaptırmadıysanız muhakkak bir kere de siz yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 9 Ekim 2018; 22:16:57 >
  • Tek soyliyecegim dizel aracin torkunu nasil 106nm cikarmislar hayret.Motor bozuk olsa bile o kadar dusuk cikmaz.Turbo olmasa ok derim ama guc olmaz bu sekildede.

Bu isin saglikli olup olmadigini kontrol edin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.