Şimdi Ara

bu araba alınır mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• %40 falan ödersin tahminimce ayn1 fiyata gelir burdan alsan daha iyi
  • kapıda ve trafikte çok tanıdıklar var , bişi yapamazlar mı?
  • yok baba anca kaçak getirirsen olur aksi takdirde tanıdıklarının pek işe yarayacağını zannetmiyorum...

ancak yurtdışından mal ithal eden bi akraban veya tanıdığın varsa onun mallarla birlikte bi konteynırın içine koyarsın bu aracı altına üstünede o mallardan yığarsın ancak o şekilde gelir...

tabi bu senin vicdani yönüne ve vatan sevgine kalmış bi şey bazı şerefsizler böyle getiriyor da sana örnek olması için yazmadım yanlış anlama...
  • nerde bu araç AVrupadaysa bin gel 6 ayda bir çıkış yapmak zorundasın, kapıkule den yılda iki kere çıkarsın ne olacak? Ben düşünüyorum tam olarak öğreneceğim, gidip Avrupadan alıp bi araç geleceğim, 6 ay binip sonra bi keşan edirne yapıp gezip kapıkuleden çıkıp gelecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

nerde bu araç AVrupadaysa bin gel 6 ayda bir çıkış yapmak zorundasın, kapıkule den yılda iki kere çıkarsın ne olacak? Ben düşünüyorum tam olarak öğreneceğim, gidip Avrupadan alıp bi araç geleceğim, 6 ay binip sonra bi keşan edirne yapıp gezip kapıkuleden çıkıp gelecem

biraz açabilir misin şu olayı canım arkadaşım

opel mi getirmeyi düşünüyorsun bu arada
  • Arkadaşım şimdi Triptik süresi diye bir şey var, Türkiyede yabancı plakalı bir aracı 6 ay süreyle kullanabiliyorsun ama bu süre içinde yurtdışına çıkarmazsan cezası var. Sınırdan girp çıkmak yeterli diye düşünüyorum. Kesinlikle değer bir sürü vergiden her türlü şeyden muaf olup yarı paraya alıyorsun , istersen 3000 motor araç al, ne bileyim büyük motorlu turbo dizel bişi al hem az yaksın hem hayvani olsun ne bileyim Porsche al Mercedes al BMW al , havanı at.
    Benim Ağustos ta Almanyaya gitme durumum olabilir , kesin değil bir yerden para gelecek bekliyorum gelirse gideceğim dönüşte arabayla gelebilirim babam iyi öğrenmek lazım kim uğraşacak onunla diyor ama yok ben kafaya takmıştım , aldınmı BULGARİStan dan bile alınır gezmeye gidersin orada da ucuz, tahminim Irakta da ucuz yeterki al . Irakta ne BMW ler vardır, kesin onları kaçak kaçak sokuolardır, körfez savaşında kimler neler almıştı ne Mercedes ler .

Ben Almanyaya gidersem hiç Opel alırmıyım abi daha baba bişi alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 9 Temmuz 2005, 20:26:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlısı olsun bakalım kardeş alırsan haberimiz olsun da yalnız böyle bi şey olsa millet atlar gibime geliyor zor bi mesele değil anladığıma göre...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

hayırlısı olsun bakalım kardeş alırsan haberimiz olsun da yalnız böyle bi şey olsa millet atlar gibime geliyor zor bi mesele değil anladığıma göre...

abi atlarda herkes uğraşırmı yapan var baya gibi, ama heralde millet Türk plakasını giydiriyor üstüne . oooo alırsam hemen fotolarını yapıştırırım ama benim yurtdışına gitme ihtimali pek yüksek değil yani , seneye kesin de seneye staj filan için, bu sene gezmek için ama Almanyada 1 ay kalacak para yok bende şu an, işte bir yerden gelme durumu var olursa gideceğim olmazsa staj dönüşü , bi akrabaya staj ayarlatmaya çalışıoz dur bakalım
  • abicim buradan alırsan daha rahat ve sorunsuz olur
  • bencede en iiisi burdan al daha ii olur snn icin hem nerdeyse hic basin agrimas ama arkadasin dediii gibi yilda iki defa giris cikis yapaqrsan sorun olmaas heralde ya
  • Burdan al da burdan Porsche alınır mı ya dünya para. Mesela yukarıdakini azıcık sıksan alırsın burada götürmediğin hatun kalmas,sokakta parmakla gösterirler arabayı ama Türkiyede Porsche almak zor

Bu Porsche ye kürküm ye valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Burdan al da burdan Porsche alınır mı ya dünya para. Mesela yukarıdakini azıcık sıksan alırsın burada götürmediğin hatun kalmas,sokakta parmakla gösterirler arabayı ama Türkiyede Porsche almak zor

Bu Porsche ye kürküm ye valla

• tipini beğenmedim fiatı da biraz tuzlu bence değmez....
  • arkadaslar bende sıze bı secenek sunayım alacaksın oradan arabayı sonra yakalanacaksın bıle bıle tabıı arabayı gumruge cekecekler.sonra takıp edeceksın ıhale gununu ve basıp parayı alacaksın...tabıı maalesef kı bunları yapman ıcın ılk once polıslerı ıyı hemde çok iyi tanıyacaksın sonrada gumruk ıhalesıne gıren herkeze nazın gececek kı arabayı satıs bedelıne alacaksın ama gumruk ıhalelerı ıle hıc alakan yoksa kurtlardan kıbrıt copu alamazsın

• Bildiğim kadarıyla 3 yaşından büyük arbalar türkiyeye ithal edilemiyor. Ayrıca yabancı plaka takıp gezmek için arkadaşların dediği gibi 6 ayda bir yurt dışına çıkış yapman gerekir, fakat gözden kaçırdıkları bir nokta var senin bu işi yapman için yurt dışında ikamet ediyor olamn gerekir. Yabancı plakalı araçları sadece ruhsat sahibi kişi veya yine türkiye ye yurt dışından giriş yapmış birisi kullanabilir, aksi takdir de polis arabayı bağlayabilir.
  • bu soru sorulurmu düşünmene gerek yok.resmi yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.