Bildirim
Bu araba sizce nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
şimdi audi a6dan sonra bunu beğenecek biri çıksın
ama bi hyundai e göre çok çok kaliteli ve güzel bir araçtır... -
gostermeyi unutmusum bu foto da arabanın ic kısmı
bu resim iştee
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 40ahmet40 -- 2 Şubat 2008; 16:22:11 > -
bizce güzel oldumuquote:
Orijinalden alıntı: 40ahmet40
bu resim iştee
gereksiz bir konu
bırak baban karar versin araba güzelmi dğilmi
sen derslerini calıs okuluna git,
-
audi a6 ailede herkesin hosuna gidiyordu ama babam hyundai aldı sırf kankası sattıgı icin D:ama audi a6 dan daha fazla ozellik var 1dk surede koltuk ısınıo:Dcok rahat araba arkaya rahat 4 kişi sığıyoruz hyundainin jeepler haric en iyi arabası bence hyundai sonataquote:
bu resim iştee
-
zaten calısıyorum okulda 11 kişi takdir aldı bende aralarında varımquote:
audi a6 ailede herkesin hosuna gidiyordu ama babam hyundai aldı sırf kankası sattıgı icin D:ama audi a6 dan daha fazla ozellik var 1dk surede koltuk ısınıo:Dcok rahat araba arkaya rahat 4 kişi sığıyoruz hyundainin jeepler haric en iyi arabası bence hyundai sonata
Alıntıları Göster
birde ben yorum istedim araba nasıl die:D
-
Hyundai Sonata yanlış bilmiyorsam D segment bir araba ve E segment A6'dan daha düşük. Fakat arada 4 senelik bir fark olduğu için tercih edilmesi normal. Zira 2008 Audi A6 alınacak durumda değilse seçiminiz çok iyi.quote:
audi a6 ailede herkesin hosuna gidiyordu ama babam hyundai aldı sırf kankası sattıgı icin D:ama audi a6 dan daha fazla ozellik var 1dk surede koltuk ısınıo:Dcok rahat araba arkaya rahat 4 kişi sığıyoruz hyundainin jeepler haric en iyi arabası bence hyundai sonata
Alıntıları Göster -
normalde mercedes geliodu ama bizim oturdugumuz sehirde mercedes kullanılmaz sırf bu arabayı alınca kapıyı acmaya calıstılar:Dama 2008 model audiyle 2008 model sonata hic bi ihtimalle karsılastırılmaz!!!quote:
Orijinalden alıntı: Fleetwood1991
Hyundai Sonata yanlış bilmiyorsam D segment bir araba ve E segment A6'dan daha düşük. Fakat arada 4 senelik bir fark olduğu için tercih edilmesi normal. Zira 2008 Audi A6 alınacak durumda değilse seçiminiz çok iyi.
Alıntıları Göster -
sonato A6'nın yanına bile yaklaşamaz, kıyaslamak bile saçma.quote:
normalde mercedes geliodu ama bizim oturdugumuz sehirde mercedes kullanılmaz sırf bu arabayı alınca kapıyı acmaya calıstılar:Dama 2008 model audiyle 2008 model sonata hic bi ihtimalle karsılastırılmaz!!!
Alıntıları Göster -
ben audi a6 2004 modelle hyundai sonata 2007 modeli kıyaksıyorum daha fazla ozelliği var onun dedimD:quote:
Orijinalden alıntı: vestigo
sonato A6'nın yanına bile yaklaşamaz, kıyaslamak bile saçma.
Alıntıları Göster -
sonata güzel araba hoşuma gider hyundai coupede hoş isme aldanmamak gerek tabikide bmw, audi, mersoyla bir olamaz orası bir gerçekquote:
ben audi a6 2004 modelle hyundai sonata 2007 modeli kıyaksıyorum daha fazla ozelliği var onun dedimD:
Alıntıları Göster
hyundai grandeur
-
aynen gercek herkes hyundai duyunca kotu dio ama bi audi duysunlar 2008 hyundaile audi 1980model arabayı kıyaslarlarD:quote:
Orijinalden alıntı: rebellion
sonata güzel araba hoşuma gider hyundai coupede hoş isme aldanmamak gerek tabikide bmw, audi, mersoyla bir olamaz orası bir gerçek
hyundai grandeur
Alıntıları Göster
-
yani tabiki audi nin kalitesi tartışılamaz.. ama sonata da yabana atılamaz.. şu ön yargılardan kurtulsun insanlar..quote:
aynen gercek herkes hyundai duyunca kotu dio ama bi audi duysunlar 2008 hyundaile audi 1980model arabayı kıyaslarlarD:
Alıntıları Göster
hyundai koptu geliyor..
hayırlı olsun aracınız güzel seçim bence .. hyundainin en güzel araçlarından birini almışsınız..
-
thank you bencede guzel araba ama bi audi deyince vay zenginsiniz diyolar bide hyundai deyince durumunuz normal diyolar bence cok sacma on yargılılar:Dquote:
Orijinalden alıntı: Subat
yani tabiki audi nin kalitesi tartışılamaz.. ama sonata da yabana atılamaz.. şu ön yargılardan kurtulsun insanlar..
hyundai koptu geliyor..
hayırlı olsun aracınız güzel seçim bence .. hyundainin en güzel araçlarından birini almışsınız..
Alıntıları Göster
-
elalemin parası milleti germiş demek ki :))))quote:
thank you bencede guzel araba ama bi audi deyince vay zenginsiniz diyolar bide hyundai deyince durumunuz normal diyolar bence cok sacma on yargılılar:D
Alıntıları Göster -
Resimlerini koyarsan seviniriz 40ahmet40. Ayrıca 2004 A6 ile 2007 Sonata arasında uçurumlar yok. Dolayısıyla A6'yı tek geçecek bir durum da yok. Japon & Kore markalarını kötülemek adına cins cins aşağılayıcı yorumlar yapmak ne diye anlamıyorum.quote:
thank you bencede guzel araba ama bi audi deyince vay zenginsiniz diyolar bide hyundai deyince durumunuz normal diyolar bence cok sacma on yargılılar:D
Alıntıları Göster -
Arada 4 sene fark var ama onuda hesaba katın. Gerçi benim tercihim genede A6 olurdu ama olsun.quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Resimlerini koyarsan seviniriz 40ahmet40. Ayrıca 2004 A6 ile 2007 Sonata arasında uçurumlar yok. Dolayısıyla A6'yı tek geçecek bir durum da yok. Japon & Kore markalarını kötülemek adına cins cins aşağılayıcı yorumlar yapmak ne diye anlamıyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fleetwood1991
Arada 4 sene fark var ama onuda hesaba katın. Gerçi benim tercihim genede A6 olurdu ama olsun.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
Arada 4 sene fark var ama onuda hesaba katın. Gerçi benim tercihim genede A6 olurdu ama olsun.
Markası yeter dimi
-
Ben sonataya bindim.gayet güzeldi.yani diğer hyundai ler arasında en iyisi malzeme vs açısındanquote:
Orijinalden alıntı: AyktKsvquote:
Orjinalden alıntı: newmonarch
Markası yeter dimi
Alıntıları Göster
-
adamlar surf audi deiyince sonata neymis bea diyolar ama 4 yıl eski audi onuda dusunun simdide resimleri koyayımquote:
Orijinalden alıntı: mchll
Ben sonataya bindim.gayet güzeldi.yani diğer hyundai ler arasında en iyisi malzeme vs açısından
Alıntıları Göster
1.resim
2.resim
3.resim arabanın içi
bu da 2003 model
SIRA AUDIDE
audi a6 quatroydu araba!!
2.resim
ici bukdr resim var !!!
Benzer içerikler
- chevrolet türkiye
- kia stonic en dolu paketi hangisi
- volkswagen caddy otomatik vites yorumları
- renault trafic 1.9 dci kullanıcı yorumları
- polo 1.0 impression yorum
- passat 2025 sedan
- sıfır araba fiyatları
- renault logan
- golf 7.5 hangi yıl
- 35 tfsi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X