Şimdi Ara

Bu arabayı almayı düşünüyorum, yorumlarınız önemli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-opel-cd-50806008/detay/

Linkteki araba hakkındaki yorumlarınız önemli arkadaşlar. Sizce alayım mı?

Galeriden diye arattım 13.000den başlıyo aynı modeldeki araçlar.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2-sahibinden-orjinal-78000-de-opel-vectra-cd-53844353/detay/

bu epey temize benziyor.

mutlaka tarmerden sorgulat araç alırken iyi bi servise göster expertiz raporu al. dyno yada sok.motor hakkında bilgi verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 11 Temmuz 2011; 5:31:56 >
  • Şahsen ben almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2-sahibinden-orjinal-78000-de-opel-vectra-cd-53844353/detay/

bu epey temize benziyor.

mutlaka tarmerden sorgulat araç alırken iyi bi servise göster expertiz raporu al. dyno yada sok.motor hakkında bilgi verir.

Bu kadar param yok malesef, en fazla 13000e kadar çıkabilirim.

• Lupara, neden almazdın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: driver54

Lupara, neden almazdın ki?

Ülkemizdeki komple boyalı araçlara bakış nedeniyle satarken sıkıntı yaşayabilirsiniz.Komple boyalı olmasının sebebi gerçekten güneş yanığı olsa bile anlatamazsınız. Sebep güneş yanığı değilse araba ciddi hasar görmüş olabilir. 2.0 motorlu olması 13bin lira limitli bir kullanıcın cebine delik açabilir. Son olarak komple boyalı olmasına rağmen piyasa fiyatlarında.
  • En azından şöyle bir mantık var.Tavanı boyalı arabaya direk takla atmıştır gözüyle bakılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0 yaşta ve o paraya araba alırken boyasına,değişenine takılmayacaksın.Ustaya göster araba normal çalışıp düz gidiyorsa al
  • Araç diri duruyor eğer sorunu yoksa alınabilir. Birde iç döşeme değiştirilirse çok daha güzel olur
  • komple boyalıların altından büyük hasarlar çıkabiliyor.
    iyi araştır, iyi düşün derim.
  • Ben de zaten ekspertiz raporu almayı düşünüyorum, bildiğim kadarıyla orada kazalı olup olmadığı, değişeni falan herşey çıkıyor, öyle değil mi?
  • Almazdim ben olsam sebep 12 yasinda araba vede parcasi pahali
  • Arkadaşlar şunu merak ediyorum şimdi 2.0 motora sahip bir sürü vectra modeli var.

Örneğin:CD, CDX, GL ,GLE ,GLX, GT

Bunların kalite ve donanım olarak en alt seviyeden en üste sıralaması nasıl, bileniniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: driver54

Arkadaşlar şunu merak ediyorum şimdi 2.0 motora sahip bir sürü vectra modeli var.

Örneğin:CD, CDX, GL ,GLE ,GLX, GT

Bunların kalite ve donanım olarak en alt seviyeden en üste sıralaması nasıl, bileniniz var mı?

ßiLdiğim KadarıyLa Gt fuL +fuL olanı CDX de Motor Gücü 2,5 motor GL GLS den Ayıran özelliği Enjeksiyonsuz olması Cd iLe CDX Arasındaki Fark Sanırım Kılima bide Hidroli Ama biLdiğim KadarıyLa opellerin GLS oLanları tutuluyor ßu arada Araba Diri duruyor Ben Al derim Ama Servisine Muhakkak Göster.
  • ben de aynı şeyi düşünüyorum, araba iyi duruyor servis olumlu derse, bir de biraz pazarlık yaparsa satıcı almayı düşünüyorum.
  • Hocam bu arabayla çok oynanmış. Pedal lastikleri sıfırlanmış, debriyaj pedalı yeni duruyo 160 km'de mümkün diil. Eleman işi biliyo şoför koltuğunun yan tarafının fotoğrafını vermemiş. Km yazdığından yüksek olabilir. Hiç girme, bunların hepsi risk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.