Şimdi Ara

BU ARAÇ ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 205.000 km de 2004 model marea liberty buldum. Birkaç parça boyalı. Fiyat olarak en son 14.000 e anlaşırız gibi. Sizce fiyat nasıl ? Benim aklıma takılan km nin yüksek olması. Satarken sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malum sitede mi? Kmsi yaşa göre normsl ama fiyatı biraz yüksek gibime geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Malum sitede mi? Kmsi yaşa göre normsl ama fiyatı biraz yüksek gibime geldi.

Hayır farklı bir site. Fiyat bana da yüksek geldi fakat piyasanın durumu malum. Araç temiz gibi görünüyo haftasonu gidip araca bakacağım ama tek aklıma takılan km si. Benim için bir sorun yok fakat satarken insanlar 200.000 km nin üstünü görünce tedirgin yaklaşıyor. Yada ben mi öyle düşünüyorum bilmiyorum

• Almayın efendim 200 bini devirmiş kalitesi tartışılır araçları. Elinizde kalır. Hem ikinci elde hemde bozulduğunda.

• soa S kullanıcısına yanıt
    Yaşına göre motor durumu iyiyse sıkıntı yaratmaz. İçine sindiyse gidip bir bakmakta yayar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 13 Mart 2015; 22:46:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Yaşına göre motor durumu iyiyse sıkıntı yaratmaz. İçine sindiyse gidip bir bakmakta yayar var

Haklısınız En iyisi gidip bakmak aracın fizigi düzgünse almak

• quote:

Orijinalden alıntı: Neeceeeeeep ▲

Almayın efendim 200 bini devirmiş kalitesi tartışılır araçları. Elinizde kalır. Hem ikinci elde hemde bozulduğunda.

Aslında aracın km si önemli değil önemli olan nasıl kullanıldığı. Ama malesef Türkiye şartlarında satarken km cok onemli. Araca bakmazsan 50.000 de motor biter. Bakarsan 500.000 gider. Marea yı babama alacağım bende 2009 model punto var 165.000 km de ama en ufak sıkıntısı yok çok şükür. Satmaya kalkarsam ne olur bilemem tabi insanlar korkabilir km fazla diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • soa S kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde km önyargısının olmasında insanlara suç atılıyor ama insanlar haklı araba ne kadar temiz kullanılırsa kullanılsın ülkemizin beton taşından yapılan bir yağmurda buz pistine dönen asfaltında keza bazı köy yollarında asfalt bile yok. Araba ne kadar temiz kullanılabilir ki ?

• Marea'nın fiyatları çok arttı artik 17-18 e gidiyor.Araçta sıkıntı yoksa alınabilir.
  • Araca iyicene baktım. özellikle motoruna bir sıkıntı yoksa alınır. 200 bin evet yüksek km ama 11 yaşındaki araçtan bahsediyoruz.

• quote:

Ülkemizde km önyargısının olmasında insanlara suç atılıyor ama insanlar haklı araba ne kadar temiz kullanılırsa kullanılsın ülkemizin beton taşından yapılan bir yağmurda buz pistine dönen asfaltında keza bazı köy yollarında asfalt bile yok. Araba ne kadar temiz kullanılabilir ki ?

Bu açıdan bakıldığında hak vermemek elde değil tabiki.

• Peki bu araçların kronik sorunları felan var mıdır arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Araca iyicene baktım. özellikle motoruna bir sıkıntı yoksa alınır. 200 bin evet yüksek km ama 11 yaşındaki araçtan bahsediyoruz.

Motoruna sasisine bakıp ona göre bir yol cizecegim zaten boya takıntım olmadığı icin boyaları pek sorun etmeyecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: soa

quote:

Araca iyicene baktım. özellikle motoruna bir sıkıntı yoksa alınır. 200 bin evet yüksek km ama 11 yaşındaki araçtan bahsediyoruz.

Motoruna sasisine bakıp ona göre bir yol cizecegim zaten boya takıntım olmadığı icin boyaları pek sorun etmeyecegim

Normalde fiyatı cok ancak piyasa altüst olmuş durumda 18-20 bine marea satıldığını varsayarsak al-sat gibi bir gayeniz yoksa alınabilir.

• quote:

quote:

Bence çok acil ihtiyacınız yoksa bekleyin hem paranızını biriktirin yıl sonuna kadar ya da yaza kadar şöyle bi inceleyin araçların piyasayı. Piyasa zaten havada. Zaten cuzi bir miktar vereceksiniz sorun çıkartırsa üzülürsünüz. Kanaatimce biraz beklemeniz daha üst model araç alırsınız.

• Km normal bakimi yapilldiysa hic bsey olmaz suan pyasadaki araclarin kmleri 200binin altinda sandigniz ama bir cogu 300bini devirmis durumda onlarca araba geziyor.Millet su yakar gibi biniyor ama km ilevoynuyorlar

• quote:

quote:

quote:

Bence çok acil ihtiyacınız yoksa bekleyin hem paranızını biriktirin yıl sonuna kadar ya da yaza kadar şöyle bi inceleyin araçların piyasayı. Piyasa zaten havada. Zaten cuzi bir miktar vereceksiniz sorun çıkartırsa üzülürsünüz. Kanaatimce biraz beklemeniz daha üst model araç alırsınız.

Malesef bu hafta almam lazım ve bu bütçenin üzerine çıkmamız oldukça zor

• quote:

quote:

quote:

Normalde fiyatı cok ancak piyasa altüst olmuş durumda 18-20 bine marea satıldığını varsayarsak al-sat gibi bir gayeniz yoksa alınabilir.

1-2 yıl kullanmayı düşünüyoruz tabi satarken fazla zarar etmek istemem

• Mareların bilindiği gibi piyasası pek yok. Motor olarak palio,albea da kullanılan 1.6 motor var yani parça sorunu pek yok. Km si illaki yüksek olacatır sonuç itibari ile 11 yaşında araç. Bence aracı görüp kararınızı verin. Motoru düzgün, eli ayağı düzgün araç ise neden alınmasın. 14.000 az para değil tabii ama bu paraya muadili araç bulmak zor.
  • Marea'nın motoru gayet dayanıklı motordur düzgün kullanılmışsa rahat 300.000 km götürür şüpheniz olmasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.