Şimdi Ara

Bu araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki aracımda 3 kapı Punto'ydu. KM ve piyasa kaygım yok. Dirilik bakımından alınır mı? Sahibinin imbolayzır yazmasından biraz şüphelendim o yüzden temkinli yaklaşıyorum. İndirimle kaça alınmalıdır? Ne dersiniz?

İlan;https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-hatasiz-6-ileri-bakimli-full-plusfull-dinamic-takas-olur-332842029/detay

• İlan açıklaması kısmında şu kelimeler varsa asla o arabaları almayı düşünmem:

"Yakıt cimrisidir."
    "Benzini koklarr."
    "Yer uçağıdır."
    "Otoban faresi"
    "Hem kaçıyor, hem yakmıyor"
    "Keyfe keder"

Hele birde imbolayzer işin tuzu biberi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: varol42

İlan açıklaması kısmında şu kelimeler varsa asla o arabaları almayı düşünmem:

"Yakıt cimrisidir."
    "Benzini koklarr."
    "Yer uçağıdır."
    "Otoban faresi"
    "Hem kaçıyor, hem yakmıyor"
    "Keyfe keder"

Hele birde imbolayzer işin tuzu biberi olmuş.

Bende imbolayzer olayından korkuyorum hocam.
  • rengi o yaştaki bir araca göre normal değil. ya garaj arabası ve temiz bir pasta görmüş ya da komple boyanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keox

rengi o yaştaki bir araca göre normal değil. ya garaj arabası ve temiz bir pasta görmüş ya da komple boyanmış.

1800 TL hasar kaydı varmış, şase numarasını verdi sorgulatacağım hocam.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2013-fiat-linea-1.3-multijet-e5-95-bg-keflsz-evraksz-48-ay-kredi-324462557/detay

Birkaç bin tl daha toplarsanız hem 2. Eli sağlam hemde geniş güzel bir araba alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCEANIAN

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2013-fiat-linea-1.3-multijet-e5-95-bg-keflsz-evraksz-48-ay-kredi-324462557/detay

Birkaç bin tl daha toplarsanız hem 2. Eli sağlam hemde geniş güzel bir araba alırsınız.

Hocam yaş 21'e geliyor, daha genciz kanımız kaynıyor. Filo aracıyla gezmek istemiyorum açıkçası, Linea'da kullandım ancak hem oturduğum yere(dar sokaklar) hemde yaşıma uygun olduğunu düşünmüyorum. Bir de 3k Punto hastalığı var diyebilirim. 30 bine kadar çıkabiliyorum, daha genç işi bir araç önerirseniz tabi ki düşünebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    5 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30 bine temiz bir ford fiesta al keyfine bak derim, hem genç hem puntodan daha yeni(km ve model) hemde 2. Eli daha sağlıklıdır yoldaş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCEANIAN

30 bine temiz bir ford fiesta al keyfine bak derim, hem genç hem puntodan daha yeni(km ve model) hemde 2. Eli daha sağlıklıdır yoldaş.

Fiestaların yeni kasasının makyajlı ve makyajsız halini seviyorum ancak 30'a dizel yeni kasa bulmak imkansız, ağır hasar kayıtlı oluyor hocam. Keşke elimde olsa da alsam.
  • YOK ABİ FORUMA SORULARAK ARABA ALİNMAZ ŞU YUKARDAKİ YORUMLARA BAK
    Alinir hocam sizi düşündürecek tek nokta 180.000km de olmasi mj için o kmler hiçbir şey ama satarken 200.000kmde coupe bir araç zorlar bunu göz ardı etmeyin.Kaygim yok demissiniz ama belirteyim istedim.
    Araçta eger gunes yanigi, vernik atığı yoksa 250 tlye 0 araba gibi parlatiyorlar burda absurt bir durum yok.
    İmboliezeri de googleden bakip yazacak hali yok herkesin.. passat satanlarda hayline haylay yaziyor onuda almasinlar o zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APPY038 -- 25 Ağustos 2016; 1:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen benim 30.000 e yakın param olsa, bu arabayı düşünmem.
    Sana 2004 civarı Accord öneririm. Hem performanslı, hem ufak tefek dokunuşlarla genç işi de yaparsın. Hem büyük araba. Yakıtıda motora oranla öyle ahım şahım birşey değili.

Accord'u düşünmezsen bile gir araba satış sitesine, belirle en yüksek fiyatı 30.000, bak bütün araçlara. Oradan bi piyasa algısı oluştur kendinde, alternatif belirle. Tek seçenekte kalma. Piyasada bu fiyatlara alınabilecek çok daha güzel arabalar var bence.
  • Ben de "takas olur" yazısını gördüğüm an kapatıyorum ilanı.

• APPY038 kullanıcısına yanıt
    Vallahi ben çok takıntılıyım o konuda. Adam bindiği aracın özelliğinin yazılışını, veyahut serisini bile bilmiyorsa o adam o arabaya tabiri caizse körcahil binmiştir. V-Tec'e VİTEK yazan, Highline'a HAYLAYN yazan, Cruise Control'a CRUYZ CONTROL yazan, Bluetooth'a BULUTUT yazan şahısın ilanına dönüp 2. kere bile bakmam. Bilmiyorsan özelliği yazma, biliyorsan ne olduğunu iyice öğren öyle yaz.

Adamın birinden Mercedes E200 alacaktım. (Kasa kodunu bilmiyorum şu 90lı modeller olanlardan) Adama sorduk "Abi kliması var mı?" diye. Verdiği cevap "Vallaha klimayı bilmem ben ama sıcağa çekiyon sıcak üflüyo, soğuğa çekiyon soğuk üflüyo." dedi. Soğuk üflüyor ama, klima mı? Adam bilmiyor ama bilmediğinide açık açık söylüyor. Bilmiyorsan zorlama kardeşim.
  • Tek kapı dizel düşünüyorsan corsa 1.7 dti a da bakmanı öneririm onunda kırmızısı çok güzel duruyor
  • Onlardada km cok oynanmis oluyor
    Piyasada yarisi patlak
    Son turbo bükücü ama en sevdigim modeli opelin😂

• Almadan önce detaylı expere sokarsın aracı motor durumu orada belli olur 2. el risktir her zaman 10 yılı devirmiş araç alıcaksın sonuçta kim bilir kaçıncı sahibinden alıcan kim nasıl kullandı aracı daha önce bilemezsin
  • Aynen oyle ama ekspert bile makinanin yanilma bayi var ki kardesim millet neler yapiyor makina derecileri anlayamiyor zaten ekspertler sana %100dogru degiliz yanilma pay var diyor

• 30 Bine Astra GTC alırsın iyi düşün...
  • İzmir'de yaşıyorum ve Manisa'da okuyorum. Haftada en az 3 gün okula gidip geliyorum ve evimle kampüs arası 42km. Gidiş dönüş en az 90 km yapıyorum günlük, kız arkadaşım Torbalı'da oturuyor ki bu da benim oturduğum yerle arasında 48 km demek. Ve bu sene sürekli Tekirdağ-İzmir arası git-gel yapacağım ve bunlardan bir kaçının arabayla olma olasılığı var. O yüzden kesinlikle benzin ve LPG düşünmüyorum. Az yakan dizel araç fikirlerinizi değerlendirebilirim. Konuya yorum yapan herkese teşekkür ederim.
  • C3'lere de bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.