Şimdi Ara

BU BİLGİSAYARA RAM EKLESEM HIZLANIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba dell inspiron n5110 laptobum var i5 2430m işlemcisi ve 4gb 1333mhz ram var buna 4gb 1333mhz ram daha eklesem yani 8gb ram yapsam gözle görülür şeklilde hızlanma olurmu?Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^kasırqa^^

Öncelikle herkese merhaba dell inspiron n5110 laptobum var i5 2430m işlemcisi ve 4gb 1333mhz ram var buna 4gb 1333mhz ram daha eklesem yani 8gb ram yapsam gözle görülür şeklilde hızlanma olurmu?Teşekkürler.

imkan varsa yap tabiki.. umarım içindeki ram tek 4gb'lıktır.. kolay gelsin...
  • anakartın destekliyorsa neden olmasın 8gb olursa sen i en az oyun vb. uygulamalar konusunda 5 sene rahat tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuckyDay

anakartın destekliyorsa neden olmasın 8gb olursa sen i en az oyun vb. uygulamalar konusunda 5 sene rahat tutar

katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • es geçmemek lazım işletim sisteminin 64 bit olması gerekmektedir.
  • 2 slot var birisinde tek 4lük var diğeri boş anakart 16ya kadar destekliyor laptobu oyun için kullanmıyorum sadece internette vs geziniyorum işletim sistemide 64 bit bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ism06 -- 29 Haziran 2012; 15:55:32 >
  • Elbette ana kartın destekliyorsa neden olmasın.
  • quote:

2 slot var birisinde tek 4lük var diğeri boş anakart 16ya kadar destekliyor laptobu oyun için kullanmıyorum sadece internette vs geziniyorum işletim sistemide 64 bit bu arada

bence gerek yok 4 gb internet için çok bile oyuncu olsan yada agır programlar kullanacaksan 8gb çok iyi olur tabı kı de internet için masraf yapmana gerek yok ama illa para harcayacagım dıyorsan ssd tak
  • quote:

Öncelikle herkese merhaba dell inspiron n5110 laptobum var i5 2430m işlemcisi ve 4gb 1333mhz ram var buna 4gb 1333mhz ram daha eklesem yani 8gb ram yapsam gözle görülür şeklilde hızlanma olurmu?Teşekkürler.

Anakartın destekliyorsa, uygunsa verim alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi £XE -- 29 Haziran 2012; 18:14:19 >
  • İyi de 64bit olmazsanız zaten aradaki farkı anlayamazsınız...
  • arkadaş bilgisayar hızlanır mı diye soruyor yani senin için hızlanmaz derseniz adam almıyacak ram belki de . Sadece internet giriyorum demiş 4 gb dahi fazla :) ama kadar senin.
  • Şuan 64 bit yüklü o zaman oyun oynuyosan geliştir diyorsanız masaüstünü geliştiriyim yeni çıkan oyunları kaçırmadan oynarım çünki
  • quote:

Şuan 64 bit yüklü o zaman oyun oynuyosan geliştir diyorsanız masaüstünü geliştiriyim yeni çıkan oyunları kaçırmadan oynarım çünki

oyun oynuyorsan masaüstü için 4gb yeterli ama laptop için yeterli olmayabilir.bir de ileriye dönük düşünebilirsin 8 gb yaptıgında 5 seneye yakın oyunlarda ram den kaynaklanan yetersizlik yaşamayacaksın tabi sadece internete giriyorsan o bilgisayar sana fazla bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa imkanın tabiki tak. Ve 32 bit yerinde 64 bite geç. Farkı anla. İnşallah bir gün bende yapıcam bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz cevaplar için herkese teşekkür ederim en iyisi masaüstününde, laptobunda ramı 4 kalsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.