quote:Orijinalden alıntı: ilkank Ulan başlığı okuyunca inşaat kazası olmuş sandım. Sizin gibileri almayaksın buraya ya oo manyak laf manyak
quote:Orijinalden alıntı: General Kafa quote:Orijinalden alıntı: ilkank Ulan başlığı okuyunca inşaat kazası olmuş sandım. Sizin gibileri almayaksın buraya ya oo manyak laf manyak Şakşakçı detected
quote:Orijinalden alıntı: Nasyonelist quote:Orijinalden alıntı: General Kafa quote:Orijinalden alıntı: ilkank Ulan başlığı okuyunca inşaat kazası olmuş sandım. Sizin gibileri almayaksın buraya ya oo manyak laf manyak Şakşakçı detected konuyu açan benim zaten
quote:Orijinalden alıntı: General Kafa quote:Orijinalden alıntı: Nasyonelist quote:Orijinalden alıntı: General Kafa quote:Orijinalden alıntı: ilkank Ulan başlığı okuyunca inşaat kazası olmuş sandım. Sizin gibileri almayaksın buraya ya oo manyak laf manyak Şakşakçı detected konuyu açan benim zaten biliyorum...
quote:Orijinalden alıntı: Nasyonelist quote:Orijinalden alıntı: General Kafa quote:Orijinalden alıntı: Nasyonelist quote:Orijinalden alıntı: General Kafa quote:Orijinalden alıntı: ilkank Ulan başlığı okuyunca inşaat kazası olmuş sandım. Sizin gibileri almayaksın buraya ya oo manyak laf manyak Şakşakçı detected konuyu açan benim zaten biliyorum... />
Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı. Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır.. Değer mi beyler kaldırayım mı?
quote:Orijinalden alıntı: alburak Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı. Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır.. Değer mi beyler kaldırayım mı? sakın...