Bildirim
Bu Çin adam olmaz. Et pazarının haline bakın pislik içinde
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çin ve Hindistan . Bu iki ülke kadar leş başka ülke görmedim. İkiside şuan nükleer füze ile haritadan silinse bir kaybımız olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama bunlar hep izrayilin oyunları biyolojik savaş moruq büyük resmi görmek lazım
o pazarda dolaşamam bile. hem korku hem mide bulantısı 2si bir arada olurdu resmen. videoyu bile zor izledim. -
İnsan değiller. Cidden değiller. -
Canlı tavuk yiyen insanlardan ne beklenir bilemiyorum. Bunların insanlığa katkısı varsa götürüsü de bir o kadardır.
O normal biraz ya ben canlı canlı bildigin tüylü fareyi çatır çutur yiyen çinliyi gördükten sonra şaşırtmaz beni hiçbirşey. Farenin kuyrugu adamın agzına oynuyordu...quote:
Orijinalden alıntı: aeson01
Canlı tavuk yiyen insanlardan ne beklenir bilemiyorum. Bunların insanlığa katkısı varsa götürüsü de bir o kadardır.
O çig tavugu yiyen mahluk da gebermiştir umarım çig tavuk zehirler. -
Yokmu şu çinlileri dünyadan yok edecek bi babayiğit eyy america atsana şunlara bi atom bombası o hayvancağızlara acıyorum adamlar yoldan geçerken köpeğin kafasına vurup kaçırıyolar türlü işkencelerle öldürüp yiyorlar hiçmi vicdan yok bunlarda be nasıl bi millet bunlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Videodaki yerler bana normal geldi
Şu ana kadar gittiğim yerler olsun, arkadaşlarımdan duyduklarım olsun Türk olmanın ve Türkiyede yaşamanın en güzel yanı yemek kültürümüz. Değerini bilelim arkadaşlar
Çiğ fare öldürmüyor mu ?
Bozuk peynir yesek zehirleniriz adamlar nasil çiğ hayvan yiyor bütün organlariyla da ve ölmuyorlar anlamiyorum yoksa fake mi videolar ?
Bunların mideleri alışmıştır çöp ögütücüsü gibi olmuştur ne indirse mideye dokunmaz bunlara.quote:
Orijinalden alıntı: general4242
Çiğ fare öldürmüyor mu ?
Bozuk peynir yesek zehirleniriz adamlar nasil çiğ hayvan yiyor bütün organlariyla da ve ölmuyorlar anlamiyorum yoksa fake mi videolar ? -
Yani böyle diyorsunuz ama insan vücudunun öyle bir özelliği mi var hemen adapte olacak mantikli bir bilimsel cevabi olmalı
Bunlar yüzyıllardır böyle yeni birşey degil tarihlerinde kaç tane kıtlık çekmişler analarını bacılarını, agaç kabuklarını yemiş bir millet ona göre alışmıştır vücutları.quote:
Yani böyle diyorsunuz ama insan vücudunun öyle bir özelliği mi var hemen adapte olacak mantikli bir bilimsel cevabi olmalı -
Çiğ et yenilebiliyor ama öyle fabrikasyon hayvan eti yenilmez. Çok özel şartlarda kaliteli olmalı. Youtube da vardı çiğ et yiyen adam. Hatta eti biraz küflendirip yiyorquote:
Yani böyle diyorsunuz ama insan vücudunun öyle bir özelliği mi var hemen adapte olacak mantikli bir bilimsel cevabi olmalı -
çiğ et yeyip ölmemeleri sanırım yedikleri etin o anda kesilmeden direk ısırılarak yeniyor olması. çiğ etin asıl tehlikesi şu, eti kesip beklettiğin anda etin havaya temas eden dış yüzeyi anında bakteri akınına uğrar ve bu bakretiler orada anında çoğalırlar. sen bu kesilmiş ve beklemiş çiğ etin direk yersen o çoğalmış bakterileri de yemiş olursun.
örnek vermek gerekirse, Steak denilen parça etleri demir döküm tavada sadece dışı pişmiş ama için pembe kalmış olarak yapıp yiyebiliyosun. etin dışındaki bakteriler ölüyo, içindeki tam pişmemiş kısımda ise bakteri olmadığı için o kısmın pişmemiş olması sorun olmuyo.
ama velakin, bazı insanlar demir döküm tavada hamburger köftesi yapıyolar ve köftenin içi kısmını pembe bırakıyolar. işte bu çok tehlikeli. çünkü köfte dediğin şey kıyılmış bir şey ve içi de bakteri kaynıyordur. bu yüzden senin köfteyi tam pişirmen lazım.
tavuğu direk ısırarak yeyip hâlâ hastalanmayan kişilerin olayı bu olabilir. ama işte sonuç olarak sen bir besini ne kadar çiğ tüketirsen o kadar tehlikeli. bu tavuk yiyen belki ölmüyo ama yarın bi gün tavuktan COVID2025 virüsü getirmeyeceği ne malum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Mart 2020; 9:41:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Virüs pislikten çıkmadı ki. Adamlar yüzyıllardır böyle.
Corona virüsü geliştirilen bir biyolojik silahın dışarı sızmasından dolayı çıkan bir şey. Her insanda farklı mutasyona uğruyor. -
Bu biyolojik silah ise kimin işi sence Çin mi Amerika mı?quote:
Orijinalden alıntı: Erwin
Virüs pislikten çıkmadı ki. Adamlar yüzyıllardır böyle.
Corona virüsü geliştirilen bir biyolojik silahın dışarı sızmasından dolayı çıkan bir şey. Her insanda farklı mutasyona uğruyor.
adamlar neredeyse kokoreç yiyecek :/ aman kimyonu bol bas, çakılmasın -
Arkadaşlar yüzyıllardır yiyorlar diyip durmayın yüz yıl önceki insan bedeni ile şimdiki insan bedeni bir değil yüz yıl önceki virüsle şimdiki virüs bir değil.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çin ve Hindistan . Bu iki ülke kadar leş başka ülke görmedim. İkiside şuan nükleer füze ile haritadan silinse bir kaybımız olmaz.
|
Ama bunlar hep izrayilin oyunları biyolojik savaş moruq büyük resmi görmek lazım
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X