Şimdi Ara

BU DEVİRDE ÜCRETLİ HUKUK OKUNMAZ KESİNLİKLE YALANLARA KANMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam avukat 2700 TL maaş alıyor yaklaşık 8 yıllık avukat İstanbul gibi bir yerde çalışıyor. Büro açmak için birikim yaptık karşımıza pek çok sorun çıkarttılar açamadık. 2700 TL maaş alıyor bir avukatın yanında çalışıyor büro açmak sandığınız gibi kolay değil çeşitli yerlerden belge vs alınması gerekiyor sizin sicilinize bakıyorlar. Önüne gelen açamıyor büro müro. Özel üniversitede kesinlikle okunmaz okunursa Ankara'da okunur babam özel üniversiteden mezun %100 ücretli olarak okudu ama büro açamıyor mesela avukatın yanında çırak gibi çalışıyor.. Ayrıca devlete atanmak için de savcılık sınavına başvurdu fakat özel üniversite mezunu oldugundan dolayı kabul edilmedi. Detaylıca inceliyorlar hangi üniversiteden mezun dikkatli inceleyip alım yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirvenet -- 7 Temmuz 2014; 16:15:24 >

• Oo düşsün puanlar alirim bi hukuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden size söylemesi
  • Senin baban da ne gençmiş çocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Senin baban da ne gençmiş çocuk

Hocam benim babam geç okudu üniversiteyi dikkat edersen ücretli özel üniversite mezunu oldugunu da belirttim. Burada hukuku övüp duruyorlar millet anlasın artık hukukun görünmeyen yüzünü diye paylaşıyorum isterseniz kaldırabilirim banane hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirvenet

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Senin baban da ne gençmiş çocuk

Hocam benim babam geç okudu üniversiteyi dikkat edersen ücretli özel üniversite mezunu oldugunu da belirttim. Burada hukuku övüp duruyorlar millet anlasın artık hukukun görünmeyen yüzünü diye paylaşıyorum isterseniz kaldırabilirim banane hem

Kaldır hadi hemen. Bariz rakip elemeye çalışıyorsun yazdıklarından çok belli oluyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taşra bile olsa Tıp yazın
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.