< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 4 Nisan 2023; 15:34:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MÜHENDİSLİK NEDEN OKUNMAZ | MAAŞ VE DURUM KIYASI
-
-
yeni başlayan hukukçu 25k falan almaz hocam ayrıca iş bulmanın da o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum
-
çok rahat alıyorlar,
yeni başlayan dişçi 25-30 alıyor hocam mesela en az
hukukçuların aldığı para çok çok yüksek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dişe inanırım da hukuk mezunu o kadar alamaz kendi piyasasını yapmadan demek ki aile çevresi genişmiş
-
bizim bölümde kız bol da ne oluyo hepsi cin gibi
-
Tek katıldığım yer stat'ın underrated olması bence özellikle 2-3 sene önce 50kdan odtü stat yazanlar ekmeğini iyi yer. Çoğu data scientist olarak çalışıyor ve iyi paralar kazanıyor
-
top unilerde isletme econ (hukuk) okumuyosan muhendislik yazilir.
-
kız arkadaşın?
ne var?
la daha geçen gün tipsizim kimse bana bakmıyor kızlar şöyle böyle, okula gittim bi kız yaşımı sordu elim ayağım titredi vs demiyor muydun
azmetti buldu aferim karamba
-
35 bana kira geliyo knk o kadar da abartılacak bi rakam değil.
ayrıca maaşlı çalışarak zengin olmazsın tanıdığımız ilkokul terk müteahhit yılda 10m kazanıyordur rahat
-
olum 2 yıllık elektrik yazmamışmıydın
-
40k ve 50k sıralamalardan iyi olup mühendislik okuyunca ne fark ediyor?
Eğitim aynı veya daha zor, çalışılacak işler aynı, maaşlar aynı...
Hukukçuların çok daha kolay bölüm okuyup, çok iyi paralar kazanabildikleri gerçeği değişmiyor.
Gazi veya Ankara elektronikte (ilk 30k-40k) okusanız dersler çok rahat, hayat çok güzel, gelecekte 100k maaşlı işler hazır mı olacak?
-
Hukuk başlangıc parasının 25K olduğunu sanan DH beyanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son_Troll_Bükücü -- 4 Nisan 2023; 23:32:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her şeye inanmayın. kızlarla aram iyi. gayet ortalama bi tipim var. troll onlar, bem böyle eğleniyorum ve bana eğlenceli geliypr
bu dediklerin de troll olmasın
-
Bana da ayarlasana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
resim mi salayım olum slckdlsljd birden fazla var hatta 😵💫
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
la daha geçen gün tipsizim kimse bana bakmıyor kızlar şöyle böyle, okula gittim bi kız yaşımı sordu elim ayağım titredi vs demiyor muydun
|
Benzer içerikler
- 6 ayda tıp kazanılır mı
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- 3d mi orijinal mi
- derece yapmak ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X