Şimdi Ara

[SS'Li]bu dökülmenin sebebi nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herşeyi kafaya takıyorum stres altında yaşıyorum sürekli vs herşey kafamın içinde yıllardır böyle devam ediyor ama bu dökülmenin ondan mı olduğunu bilmiyorum sizce bu dökülme normal mi yoksa erkek tipi dökülme mi herkeste olan dökülmemi yani.

[SS'Li]bu dökülmenin sebebi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceIce -- 30 Haziran 2022; 21:37:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• up

• stress tabiki bende de var malesef koşullar stress altında yaşamayı mecbur kılıyor

• Tony Ferguson kullanıcısına yanıt
    ortadan dökülmesi stres den mi kaynaklı hocam

• Hayattaki PAAAAAİN ler saç döker agaaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu adamlardan neden medet umuyorsun doktora gitsene

sac kiran baslangici olabilir stress boyle dokse milletin cogunda olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 1 Temmuz 2022; 0:43:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    hocam randevu yok bulamıyorum ya ondan buraya sorıyım dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer aile veya akrabalarla alakalı genetik bir durum yoksa stresdendir, bir uzmana görünmende fayda var.

• IceIce kullanıcısına yanıt

hocam ben 2 yil once gittim doktora stressle alakali dedi doktor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stress etkili , stressiz yasamaya calisacagina, stressle bas etmeyi ogren, bu kendine yapacagin en buyuk iglik olur, simdi sac daha sonra baska seylere sebep olur, stress cok kotu bisey

İşte stresle başa etmenin yollarından birkaçı:

Beslenmenizi kontrol altında tutun. Yemenin dozunu kaçırmayın. Stresten kurtulmak için alkol ve gıda tüketimini artırmayın. Bu stresten kurtularak anlık bir rahatlama sağlasa da zamanla farklı bağımlılıklar yaşamanıza neden olabilir.

Her şeye ‘Evet’ diyemezsiniz. Başkalarının beklenti ve taleplerini her zaman karşılayamazsınız. Gerektiğinde ‘Hayır’ demeyi öğrenin.

Sigarayı bırakın. Sigara içerdiği uyaranlarla stresi tetikler.

Düzenli egzersiz yapın. Özellikle yürüyüş gibi düşük tempolu egzersizlerle başlayın. Bu kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar.

Her gün mutlaka dinlenmek için kendinize zaman ayırın.

Denetim altında tutabileceğiniz ve yapabileceğiniz sorumluluklarınızı bilin.

Stres nedenlerinizi azaltmaya çalışın.

Gerçekçi hedefler ve beklentiler belirleyin. Her şeyi tek seferde % 100 başarılı gerçekleştiremeyebilirsiniz. Mükemmellik algınızdan vazgeçin.

Yeterince dinlenin. Uygun bir diyet ve egzersizle dinlenme olmadan stresle mücadele edemezsiniz.

Olumlu tutum benlik saygınızı oluşturarak strese karşı iyi bir savunma yapmanızı sağlar.

Esnek olmaya çalışın.

Kafein alımınızı azaltmaya çalışın.

[SS'Li]bu dökülmenin sebebi nedircemkaya.net
    Stres İle Baş Etmenin Yolları - Klinik Psikolog Cem Kaya
    https://cemkaya.net/yazilarim/stres-ile-bas-etmenin-yollari-143

sampuan,kes yesil sabin ve bittim sabunu al ,,illa sampuan kullanacaksan bunu al

https://www.hepsiburada.com/vichy-dercos-energising-sampuan-sac-dokulme-karsiti-400ml-pm-sgdrmkd41001

kafa derisine sabah aksam masaj yap, mesala Tv izlerken felan

https://www.hepsiburada.com/sac-derisi-masaji-sac-sampuan-fircasi-ergonomik-yumusak-p-HBCV00001Z4KYG

biotin hapi kullan, bilmeyelenler icin biotin, sac ve tirnak ta cok etkili bir mineral

https://www.hepsiburada.com/orzax-ocean-biotin-5000-mcg-60-kapsul-p-HBCV000005MJ5G

Bunlari yaparsan sacin cikar, dokulme durur, beyazlar biter

yani dokulme durmaz sadece, yeni sacta cikar

dedigim gibi stressle bas etmeyi ogren, stressiz diye bisey yok,

• Yine iyi bence ya hocam benim de dökülüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.