Şimdi Ara

bu forumda sevilmek için napmamız gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • insanlar düşük net yapıyorum diye bile sinirleniyo hedefim 1k ben bile sinirlenmiyorum net yükseltilir, para kazanılır ama önemli olan insan kazanmak..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İnsanların seni sevmesi için çabalarsan tam tersi etki yaratır. Sen kendin gibi davran yeter. Seven sever sevmeyen sevmez, orası onlara kalmış. Ayrıca çalışmalara devam hocam. Sizden başarı bekliyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumu bırak ders çalış.

o netlerde değil 1k 100k bile yapamazsın böyle giderse.

iüç ee bile hayal olur.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • foruma sınav icin basladım ztn lgs zamanı da martta 0dan %5e girmiştim kötü ama forumda herkes calıskandı işime yaramıştı kalan uygulamaları sildik

• santa loves kids kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum 🙏

• Şimdi hocam, ben de lgsde %6 mı %7 mi ne yapmıştım. Normalde hedefim çok değildi 20 30bin arası gelsin diyordum olmadı sınav biraz kötü geçti fln 35k yaptım. Başkalarının seni sevmesini salla da yksden iyi almaya bak. Keşkelerin olmasın. Benim pek keşkem yok istediğim yerler geliyordu çoğunlukla zaten de sen de kendini hem iyiye hem kötüye hazırla. Başkalarını da böyle takma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seni sevene öpücük at seni sevmeyene tekme at tükürük at yani yüzüne tukurme de yani ona atarmis gibi sağa sola fırlat.
    _MASTER EDDIE

• Dostum profilini biraz inceledim. Böyle şeyleri dert etmeyip adam akıllı çalışmaya devam edersen seni tatmin edecek sıralamayı elde edersin. İnan bana Kolay kolay yazmam böyle ders çalış sadece

• recumbentibus0 R kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yorumun için

• olm mağdur musun nie ciddiye alıon interneti

• mügenmügen123 M kullanıcısına yanıt

Kırılan kalbimizi sırtımıza yükleyen bu asır, çığlığımızı da boğazımıza tıkıyor. Velhasıl kelam bizler bu asrın mağdurlarıyız

• bu forumda neden sevilmek istiyorsun ? :D

• Nphexy N kullanıcısına yanıt
    zaten forumda toplasan 30 kişi var 25i sevmiyordur oranı azaltalım en azından

• Sevilmesen de olur, saygı duyulsun yeter. Herkes tarafından sevilmek iyi bir şey değil, sana muhalefet olan insanlar da olmalı(ve belirli bir saygı çerçevesinde görüşünü belirtmeli).

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamante35 -- 20 Aralık 2023; 17:5:13 >
  • herkesi memnun etmek orus.uların işidir  

• -Yığılma olmayacağını söylemek
    -Bilgisayar mühendisliğinin geleceği olduğunu söylemek
    -TIP'a sallamak
    -Doktorların şartlarının kötü olduğunu iddia etmek

• ben bu forumda çok aktif değildim ama bu sene rezalet ötesi bir hal almış eskiden troller bile kaliteliydi şimdi garip bir şekilde konuların yarısı zaten direkt üniversite ile alakalı ve çok az kişi kalmış forumda dh uzun zamandır kullanıcı sayısında azalma yaşıyor ancak ilk defa bu halde gördüm belki yılın bu zamanına özel bir mevzudur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.